- Konu Sahibi Eylulpera 1
-
Cok üzüldüm umarım Rabbım kolaylıkla sağlıklı bir şekilde nasip eder budefa benimde ilk hiçbir sıkıntı yokken embiryoların hiçbiri 5.gune gitmedi 2.cide kavuştum bende bebeğime zor bir süreç yıpratıcı ama sonu guzel sizinde sonu guzel olsun inslh herseyde vardır bir hayır Rabbım ne yazdıysa o evet üzücü yorucu bir süreç ama enazindan bir umudumuz var olacak hiç umudu olmayanlar var öyle düşünelim üzmeyin kendinizi umarım 2.de guzel haberler alırsınız dondurulmuş embiryonuz varmiydiMaalesef bugun degerim daha da dusru 16 ya kadar doktor ilaçları birak dedi bir de iki adet gecmesi gerekiyormus yeni deneme icin cok can sıkıcı
Amin çok sagolun hiç. Umutsuz olmayın ben 13 sene sonra kavuştum Allah var gam yok Rabbım büyük ol der ve olurÇok teşekkür amin inşallahbir embriyo daha var genetiğe gönderilmis ama kasim’ a kadar bekleyeceğiz iki adet gecmesini artik boyle olunca umudum kalmadı pek bebeğinizi sağlıklı mutlu büyütmek nasip olsun inşallah size de
Merhaba bende sizinle benzer değerlerle kimyasal gebelik olduğunu öğrendim bizim genetik test yapılmamıştı ve embriyo kalitesi de orta kaliteydi size doktor genetik yapılmış olmasını rağmen neden kimyasal olmuş olabileceği ile ilgili bişey söyledi miMerhabalar herkese 4AB 5. Gün genetik taramalı embriyo transfer edildi 7. Gunde erken kan testi yaptim 12,7 cikti sonuc benimle aynı asamaları yasayan var mi sizce tutunmus mu
Size de cok gecmis olsun yok maalesef net bir sey demedi bir embriyom daha var 2 ay bekleyeceğiz dedi ama beklemek istemiyorum size doktorunuz ne dedi bekleme süreci ile ilgiliMerhaba bende sizinle benzer değerlerle kimyasal gebelik olduğunu öğrendim bizim genetik test yapılmamıştı ve embriyo kalitesi de orta kaliteydi size doktor genetik yapılmış olmasını rağmen neden kimyasal olmuş olabileceği ile ilgili bişey söyledi mi
Benim başka embriyom kalmadı o yüzden sıfırdan başlamam gerekli onun içinde 2 ay geçmiş olması gerekli dedi zaten hem maddi olarak hemde psikolojik olarak kendimi hazır hissetmen 5 6 ayı bulur. Umarım geride ki embriyonuz sağlıkla tutunur ve kolayca kavuşursunuz bebeğinizeSize de cok gecmis olsun yok maalesef net bir sey demedi bir embriyom daha var 2 ay bekleyeceğiz dedi ama beklemek istemiyorum size doktorunuz ne dedi bekleme süreci ile ilgili
Cok zor bir surec onemli olan hazir hissetmek umarim sizin icinde bu zor zamanlar kolaylikla gecer saglikli cok sayıda yumurta toplanirBenim başka embriyom kalmadı o yüzden sıfırdan başlamam gerekli onun içinde 2 ay geçmiş olması gerekli dedi zaten hem maddi olarak hemde psikolojik olarak kendimi hazır hissetmen 5 6 ayı bulur. Umarım geride ki embriyonuz sağlıkla tutunur ve kolayca kavuşursunuz bebeğinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?