- 1 Nisan 2025
- 21
- 7
- 1
- 39
- Konu Sahibi Eylulpera 1
Merhabalar herkese 4AB 5. Gün genetik taramalı embriyo transfer edildi 7. Gunde erken kan testi yaptim 12,7 cikti sonuc benimle aynı asamaları yasayan var mi sizce tutunmus mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorum 10. Gun dolmadan gebelik var diyemeyiz yazmis amin insallah isteyen herkese teşekkür ediyorumEvet hayırlı olsun inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla büyütürsün bebişini![]()
10. Gün gene yaptırırsın canım sağlıkla tutunsun ilerlesin :)Doktorum 10. Gun dolmadan gebelik var diyemeyiz yazmis amin insallah isteyen herkese teşekkür ediyorum![]()
Bende 5.gun kanda 7 le öğrenmiştim cnm oğlumu şimdi 9 aylik olacağız katlanarak artsın inslh seninkideMerhabalar herkese 4AB 5. Gün genetik taramalı embriyo transfer edildi 7. Gunde erken kan testi yaptim 12,7 cikti sonuc benimle aynı asamaları yasayan var mi sizce tutunmus mu
Sizin daha sonraki değerleriniz nasil yukseldi acaba 9. Gunde iki gun sonra 30 cikti doktor cok umutsuz konustu korkuyorumBende 5.gun kanda 7 le öğrenmiştim cnm oğlumu şimdi 9 aylik olacağız katlanarak artsın inslh seninkideRabbım kimsenin emeğini boşa çıkarmasın zor bir süreç maddi manevi isteyen herkese nasip olsun sağlıkla kuçaklarına almak
5 gun 7.94 7 gun 42.17 9 günde 175.4 felandj cnm busekilde arttı benimSizin daha sonraki değerleriniz nasil yukseldi acaba 9. Gunde iki gun sonra 30 cikti doktor cok umutsuz konustu korkuyorum![]()
Ama 2 katı artış olmuş seninde herkesin fazla fazla artacak diye birsye yokken cnm gayet 2 katı artisolmus 2 gun sonra tekrar verdinde guzel bi deger çıkacak inslhSizin daha sonraki değerleriniz nasil yukseldi acaba 9. Gunde iki gun sonra 30 cikti doktor cok umutsuz konustu korkuyorum![]()
Sonucda erken yapılmış bir test cnm bence yükselecektir güzelce 2 gunde 2 katı olmuş sonuc olarakSizin daha sonraki değerleriniz nasil yukseldi acaba 9. Gunde iki gun sonra 30 cikti doktor cok umutsuz konustu korkuyorum![]()
2 gun sonra tekrar verdinde gzuel bir degerle yükselecektir Allahın izniyle stres yapma bende erken yapdim için çok kan vermiştim sabrede bilsek gününde yapmak bu yüzden güzel işte bak en azından stres olmuycaksinSizin daha sonraki değerleriniz nasil yukseldi acaba 9. Gunde iki gun sonra 30 cikti doktor cok umutsuz konustu korkuyorum![]()
Tesekkur ederim guzel destekleriniz icin2 gun sonra tekrar verdinde gzuel bir degerle yükselecektir Allahın izniyle stres yapma bende erken yapdim için çok kan vermiştim sabrede bilsek gününde yapmak bu yüzden güzel işte bak en azından stres olmuycaksin
erken yaptirmişiniz 7.veya 8.gun yaptirsaniz daha iyi olurdu ben 8.gun kan vermistim 10.gun vermem gerekiyordu bekleyemedim 117 cikmisti degerMerhabalar herkese 4AB 5. Gün genetik taramalı embriyo transfer edildi 7. Gunde erken kan testi yaptim 12,7 cikti sonuc benimle aynı asamaları yasayan var mi sizce tutunmus mu
12.gunde isteniyor normalde kan tahlili ama sendne neden erken istemiş tm deger dusuk olabilir ama 2 kat artmış sonucolarak ben öyle biliyorum cnm Allahtan ümit kesilmez Rabbım büyük inslh birdahaki test gününde yüksek sonuc alirsinTesekkur ederim guzel destekleriniz icinancak 9. Gunde yaptim tam hocanın istediği gun en az 80 ve uzeri olması gerekirmis sizin de 9. 175 benim değerlerim cok ic acici degil bosuna kendimi kandirmak istemiyorum
kismet artik hayirlisi diyelim
Yok ben zaten 7. Ve 9. Gun yaptim doktor o nedenle 30 u dusuk bulduerken yaptirmişiniz 7.veya 8.gun yaptirsaniz daha iyi olurdu ben 8.gun kan vermistim 10.gun vermem gerekiyordu bekleyemedim 117 cikmisti deger
Amin canim insallah çok umutlanmak istemiyorum daha önce normal gebeligimde yasadim bosuna umitlendim sonra kurtaj oldum ama Allahtan umur kesilmez tabi en doğrusunu o bilir cogu yerde ben diye okudum cumartesi 11. Gun olacak bakalim kac cikacak12.gunde isteniyor normalde kan tahlili ama sendne neden erken istemiş tm deger dusuk olabilir ama 2 kat artmış sonucolarak ben öyle biliyorum cnm Allahtan ümit kesilmez Rabbım büyük inslh birdahaki test gününde yüksek sonuc alirsin![]()
Rabbım gönlüne göre versin inşallah cnm gzuel haberler alırsın umarım burayada yazarsın sevincleriniAmin canim insallah çok umutlanmak istemiyorum daha önce normal gebeligimde yasadim bosuna umitlendim sonra kurtaj oldum ama Allahtan umur kesilmez tabi en doğrusunu o bilir cogu yerde ben diye okudum cumartesi 11. Gun olacak bakalim kac cikacak
Tesekkur ederim canım cumartesi yazarım kısmetseRabbım gönlüne göre versin inşallah cnm gzuel haberler alırsın umarım burayada yazarsın sevinclerini
pardon cnm yaa ben 5.gun verdin zannettim oyle okumusum galibaYok ben zaten 7. Ve 9. Gun yaptim doktor o nedenle 30 u dusuk buldu
Maalesef bugun degerim daha da dusru 16 ya kadar doktor ilaçları birak dedi bir de iki adet gecmesi gerekiyormus yeni deneme icin cok can sıkıcıRabbım gönlüne göre versin inşallah cnm gzuel haberler alırsın umarım burayada yazarsın sevinclerini