Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahÇok erken yapıyorsunuz zaten tutunma ilk 3 gün hatta bazen de daha geç olabiliyor, tutunacak beta salgılanacak ve kandan idrara geçecek. tavsiyem idrar testi ile kendimizi yıpratmamanız yapacaksanız da 8. Günden sonra yapmanız . Belirti herkes de olmayabilir ona da çok takılmayın. İnşallah bebiş sizinledir![]()
Ben de dayanamayıp 5. Günde yaptım ama çıkmıyordu ki , 6. Ve 7. Günde aşırı aşırı silikti kuruma mı değil mi anlaşılmıyordu test markasına göre değişiyor zaten ama sadece strese sokuyor insanı. Dayanabiliyorsanız yapmayın derim ki zaten 2. Günde çıkmazİnşallah5. Günde test yapmaya başlayanlarda görülmeye başlanmış ben de bir umut denemek istedim
Erken yapıyorsunuz ben 9. Gün yapmıştım az denilecek kadar silik görmüştüm bence bir kaç gün daha bekleyin strese girmeyinMerhaba 5. Gün embriyosu transfer edildi bugün 6. Günüm iki gündür idrar testi yapıyorum evde negatif belirgin bir belirtim de yok bu ilk transferim olduğu için pek bilgim de yok kendime çok yükleniyorum
Hayırlı olsun bebiş sizinle gibi kan verene kadar sabah ilk idrarla koyulaşmaya bakabilirsiniz17 aralıkta transfer olmuştum bugün transfer + 6 gün sabah yapmıştım bir iki dakika içinde çıktı 5 gün embriyosu ve kalitesi aa idi İnşalah benimledir şuan
Belirtiniz var mıydı? Ne zaman başladı diye sorayım. İlk gün transfer sonrası mı?17 aralıkta transfer olmuştum bugün transfer + 6 gün sabah yapmıştım bir iki dakika içinde çıktı 5 gün embriyosu ve kalitesi aa idi İnşalah benimledir şuan
Yarın sabah tekrardan yapacağımHayırlı olsun bebiş sizinle gibi kan verene kadar sabah ilk idrarla koyulaşmaya bakabilirsiniz![]()
Sadece hafif bir bel ağrım var kuzum sonrasında yani abartacak değildi ama bugün ayakta kalınca batıyor gibi oluyorBelirtiniz var mıydı? Ne zaman başladı diye sorayım. İlk gün transfer sonrası mı?
Hadi hayırlı olsun inşallah, yarın bir tekrardan yap ama sonuç aynı kalacakSadece hafif bir bel ağrım var kuzum sonrasında yani abartacak değildi ama bugün ayakta kalınca batıyor gibi oluyor
Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah17 aralıkta transfer olmuştum bugün transfer + 6 gün sabah yapmıştım bir iki dakika içinde çıktı 5 gün embriyosu ve kalitesi aa idi İnşalah benimledir şuan
Peki betanız kaç çıkmıştı silik çizgiye rağmenErken yapıyorsunuz ben 9. Gün yapmıştım az denilecek kadar silik görmüştüm bence bir kaç gün daha bekleyin strese girmeyin