• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gün embriyosu transferi tutan

ayliiinnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba 5. Gün embriyosu transfer edildi bugün 6. Günüm iki gündür idrar testi yapıyorum evde negatif belirgin bir belirtim de yok bu ilk transferim olduğu için pek bilgim de yok kendime çok yükleniyorum

Çok erken yapıyorsunuz zaten tutunma ilk 3 gün hatta bazen de daha geç olabiliyor, tutunacak beta salgılanacak ve kandan idrara geçecek. tavsiyem idrar testi ile kendimizi yıpratmamanız yapacaksanız da 8. Günden sonra yapmanız . Belirti herkes de olmayabilir ona da çok takılmayın. İnşallah bebiş sizinledir 🙏

Çok erken yapıyorsunuz zaten tutunma ilk 3 gün hatta bazen de daha geç olabiliyor, tutunacak beta salgılanacak ve kandan idrara geçecek. tavsiyem idrar testi ile kendimizi yıpratmamanız yapacaksanız da 8. Günden sonra yapmanız . Belirti herkes de olmayabilir ona da çok takılmayın. İnşallah bebiş sizinledir 🙏
İnşallah 🙏🏻 5. Günde test yapmaya başlayanlarda görülmeye başlanmış ben de bir umut denemek istedim

İnşallah 🙏🏻 5. Günde test yapmaya başlayanlarda görülmeye başlanmış ben de bir umut denemek istedim
Ben de dayanamayıp 5. Günde yaptım ama çıkmıyordu ki , 6. Ve 7. Günde aşırı aşırı silikti kuruma mı değil mi anlaşılmıyordu test markasına göre değişiyor zaten ama sadece strese sokuyor insanı. Dayanabiliyorsanız yapmayın derim ki zaten 2. Günde çıkmaz 😌

Erken olabiliyor endişelenmeyin herkes de idrara geçme süresi farklı 🙏 erken test yaparak kendimize kötülük yapıyoruz maalesef . Mesajda farklı yazıyordu sanki farklı anlamışım o yüzden

Merhaba 5. Gün embriyosu transfer edildi bugün 6. Günüm iki gündür idrar testi yapıyorum evde negatif belirgin bir belirtim de yok bu ilk transferim olduğu için pek bilgim de yok kendime çok yükleniyorum
Erken yapıyorsunuz ben 9. Gün yapmıştım az denilecek kadar silik görmüştüm bence bir kaç gün daha bekleyin strese girmeyin

Nasıl belirtiler yaşadınız peki benim sadece hafif kasık sancım var adet olacakmış gibi

17 aralıkta transfer olmuştum bugün transfer + 6 gün sabah yapmıştım bir iki dakika içinde çıktı 5 gün embriyosu ve kalitesi aa idi İnşalah benimledir şuan

Eklentiler

• IMG_1974.webp
    IMG_1974.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 29
17 aralıkta transfer olmuştum bugün transfer + 6 gün sabah yapmıştım bir iki dakika içinde çıktı 5 gün embriyosu ve kalitesi aa idi İnşalah benimledir şuan
Hayırlı olsun bebiş sizinle gibi kan verene kadar sabah ilk idrarla koyulaşmaya bakabilirsiniz 😌

Belirtiniz var mıydı? Ne zaman başladı diye sorayım. İlk gün transfer sonrası mı?

Belirtiniz var mıydı? Ne zaman başladı diye sorayım. İlk gün transfer sonrası mı?
Sadece hafif bir bel ağrım var kuzum sonrasında yani abartacak değildi ama bugün ayakta kalınca batıyor gibi oluyor

İdrar testi ile hiç kafa karıştırmayın. İlk transferinde idrar pozitif çıktı sevindik ertesi günü kanda negatif çıktı. Belirti de aramayın beni göğüsler sis bel ağrısı kasık ve bacak ağrısı çekmiştim kesin hamileyim dedim olmadi. O belirtileri kullandığımız ilaçlar yapıyor. Sakın olun test gününüzü bekleyin derim :)

hiç bir belirti olmadı kalp atışını duyana kadar bende inanamadım hatta her kadın farklı vucudu idrar testi 10 günden önce boşuna yapıp kendinizi strese sokmayın bol dua allah nasip etsin inş .

Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah 🤲 aynı gün transfer olmuşuz ben korkudan yapamıyorum test 🥺 belirtileriniz oldu mu acaba

Back
X