Tesekkur ederim cookMaşaAllah hayırlı olsun.
Çıkmaz 5. Gün transferi ise en erken 7. Gün kanda çıkar. Benim 9. Gün idrar testinde çıkmıştıİlk testi kaçıncı gün yaptınız benim 5. günüm yapsam çıkar mı sizce
Benim çıkmıştı bu bünyeye göre değişir kiminin idrara çabuk karışıyor siz bekleyin daha iyi moralinizi bozmayınİlk testi kaçıncı gün yaptınız benim 5. günüm yapsam çıkar mı sizce
Ben ilk defa bugun yaptim, 9. Gunİlk testi kaçıncı gün yaptınız benim 5. günüm yapsam çıkar mı sizce
Dondurulmus embriyo, tesekkur ederimmmerhaba eğer taze transfer degıl ıse evet hamılesınız
kan verin en iyi sonuç içinBugün 10. Gün. Normal test yaptım, erken gebeliğe göre daha silik çıktı. Dün baya havaya girmiştim. Pozitifdir değil mi?
Sonraki yaptığınız test de erken gebelik testi normal olan testler küçük kaset testler ama hayırlı olsun çıkmışBugün 10. Gün. Normal test yaptım, erken gebeliğe göre daha silik çıktı. Dün baya havaya girmiştim. Pozitifdir değil mi?
Dayanamadım, Yaptırdım biraz önce bekliyorumkan verin en iyi sonuç için
dayanamadım kan verdim, bekliyorum. Her dk test yapasım var:)Sonraki yaptığınız test de erken gebelik testi normal olan testler küçük kaset testler ama hayırlı olsun çıkmış
Merak etmeyin kanda da çıkıcakdayanamadım kan verdim, bekliyorum. Her dk test yapasım var:)
haber edin bize deDayanamadım, Yaptırdım biraz önce bekliyorum
1 haftadır 2008den beri tüm forumları okudum nerdeyse, o kadar çokki 6. Gün negatif alıp sonra pozitife dönen. Hatta 8-9 günler bile negatif alıp kanda pozitif gören de çok. Moralini yüksek tutBenimde 5. Gün embriyosu 6. Günüm
Evde test yaptım negatif çıktı ama forumda okudum 6. Gün çoğu kişi silik de olsa pozitif görmüş
Aranızda 6. Gün görmeyen sonra pozitif olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?