5. Gün embriyosu

Zeynep067

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
1.457
5.313
78
41
Selam kızlar 5. Gün embriyosu 2 tane transfer oldu 10 gün test yapabileceğimi soledı Dr cumartesi gunune denk gelıo

Ben tabı bu arada bos durmadım
5. Gün erken cıkan testlerden aldım yaptım negatif tek kırmızı
7.gün yanı bugun ucuz 5 TL lık testlerden yaptım sonuc yine negatıf tek kırmızı

Gelelım soruma
Yarın 8. Gün testi yaptırsam mı
Yoksa 9.gün cuma gunu mu yaptırsam
Oda olmadı 12. Gün pazartesi mi yaptırsam

İki evde yaptığım idrar testleri cok moralimi bozdu o yuzden sizlerden fıkır istiyorum beklemek cok zor bu arada

Merhaba canım. İdrar testini bilemem ama 9.gün kan testinde kesin sonuç çıkar hatta 8.gün bile çıkar

5.gun embriyosu ile test günlerim 10.gunlerdi.
Sizde 9 yada 10.gunler kan verebilirsiniz.
İdrar testleriyle de çok erken zamanlarda gördüm. Ama herkes aynı değildir belki

Baslama ya insan demorolıze oluyor bekle benim dustugum hataya dusme bugun kacıncı gunun
Ben sabrsızım ya. Negatifi de pozitifi de erken öğrenmek istiyorum. Negatif olursa da en kısa sürede evime dönerim. 1aydır annemlerdeyim tüp bebek sürecinin başında. Eşimde 2gün sonra dönüyor eve. Ben de oyüzden ne kadar çabuk cevabo öğrenirsem o kadar iyi. Daha 2.günüm ya utanmasam bugün test yaparım gerçi benim daha çatlatma iğnesi olayı da var

5.gun embriyosu ile test günlerim 10.gunlerdi.
Sizde 9 yada 10.gunler kan verebilirsiniz.
İdrar testleriyle de çok erken zamanlarda gördüm. Ama herkes aynı değildir belki
Ne kadar erken zamanlar da acaba? benim de test günüm transferin 10.günü. Ama o zamana kadar kesin idrar testi yaparım

Reactions: H M
O transfer den once olmuyormu catlatma ıgnesı

Ne kadar erken zamanlar da acaba? benim de test günüm transferin 10.günü. Ama o zamana kadar kesin idrar testi yaparım
Kafanızı karistirmiyim ben meraktan durmayıp yaptım hep zaten kafamda varsa var yoksa yok vardı ama.uzulup suzulecekseniz yapmayın en iyisi şeytana uymayın ben sebeb olmayayim

Suan bacaklarım ustu agrıo adet sancısı gibi bacak ustune vurur ya oyle hafıf hafıf kasıklarımda da adete son 6 gun var ama ben bunları adet olunca yasıyordum

Kafanızı karistirmiyim ben meraktan durmayıp yaptım hep zaten kafamda varsa var yoksa yok vardı ama.uzulup suzulecekseniz yapmayın en iyisi şeytana uymayın ben sebeb olmayayim
Yok yok kafam karışmaz. Ben de o kafadayım. Yapsammı yapsammı düşüncesi bana göre daha kötü zaten.

Tabi canım yumurta toplamadan önce oldu. Ama benimki taze transfer. Çatlatma iğnesi Olduğunda idrar testinde pozitif çıkıyormuş bir süre
Benimkide taze transfer idrarda negatif gordum ama 5. Ve 7. Gunler de bende vuruldum catlatma ıgnesınden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…