Cevap ıcın cok tesekkurler canmMerhaba canım. İdrar testini bilemem ama 9.gün kan testinde kesin sonuç çıkar hatta 8.gün bile çıkar
rica ederim canım. Kan testinde çıkar ya. Benim de 5.gün embriyosu. 6.gün itibariyle idrar testine başlayacagımCevap ıcın cok tesekkurler canm
İşte idrar testi yaptıgım ıcın erken yapıp uzulmek istemedim
Baslama ya insan demorolıze oluyor bekle benim dustugum hataya dusme bugun kacıncı gununrica ederim canım. Kan testinde çıkar ya. Benim de 5.gün embriyosu. 6.gün itibariyle idrar testine başlayacagım
Hayır saymadım bugun 7. GünTransfer gününü sayıyo musunuz gün hesaplarken ?
Bazıları geç tutunma olabiliyor bence test günü direk kan verin net sonuç olsun. Umarım pozitifi görürsünüzHayır saymadım bugun 7. Gün
Yok transfer günü sayılmıyorTransfer gününü sayıyo musunuz gün hesaplarken ?
Ben sabrsızım ya. Negatifi de pozitifi de erken öğrenmek istiyorum. Negatif olursa da en kısa sürede evime dönerim. 1aydır annemlerdeyim tüp bebek sürecinin başında. Eşimde 2gün sonra dönüyor eve. Ben de oyüzden ne kadar çabuk cevabo öğrenirsem o kadar iyi. Daha 2.günüm yaBaslama ya insan demorolıze oluyor bekle benim dustugum hataya dusme bugun kacıncı gunun
Ne kadar erken zamanlar da acaba?5.gun embriyosu ile test günlerim 10.gunlerdi.
Sizde 9 yada 10.gunler kan verebilirsiniz.
İdrar testleriyle de çok erken zamanlarda gördüm. Ama herkes aynı değildir belki
O transfer den once olmuyormu catlatma ıgnesıBen sabrsızım ya. Negatifi de pozitifi de erken öğrenmek istiyorum. Negatif olursa da en kısa sürede evime dönerim. 1aydır annemlerdeyim tüp bebek sürecinin başında. Eşimde 2gün sonra dönüyor eve. Ben de oyüzden ne kadar çabuk cevabo öğrenirsem o kadar iyi. Daha 2.günüm yautanmasam bugün test yaparım gerçi benim daha çatlatma iğnesi olayı da var
Kafanızı karistirmiyim ben meraktan durmayıp yaptım hep zaten kafamda varsa var yoksa yok vardı ama.uzulup suzulecekseniz yapmayın en iyisi şeytana uymayın ben sebeb olmayayimNe kadar erken zamanlar da acaba?benim de test günüm transferin 10.günü. Ama o zamana kadar kesin idrar testi yaparım
Tabi canım yumurta toplamadan önce oldu. Ama benimki taze transfer. Çatlatma iğnesi Olduğunda idrar testinde pozitif çıkıyormuş bir süreO transfer den once olmuyormu catlatma ıgnesı
Yok yok kafam karışmaz. Ben de o kafadayım. Yapsammı yapsammı düşüncesi bana göre daha kötü zaten.Kafanızı karistirmiyim ben meraktan durmayıp yaptım hep zaten kafamda varsa var yoksa yok vardı ama.uzulup suzulecekseniz yapmayın en iyisi şeytana uymayın ben sebeb olmayayim
Benimkide taze transfer idrarda negatif gordum ama 5. Ve 7. Gunler de bende vuruldum catlatma ıgnesındenTabi canım yumurta toplamadan önce oldu. Ama benimki taze transfer. Çatlatma iğnesi Olduğunda idrar testinde pozitif çıkıyormuş bir süre
Ben de daha 2.gün ama hiç birşey yaşamıyorum yaSuan bacaklarım ustu agrıo adet sancısı gibi bacak ustune vurur ya oyle hafıf hafıf kasıklarımda da adete son 6 gun var ama ben bunları adet olunca yasıyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?