5 gün gecikme Beta 86.6

Nazbudak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
72
19
3
29
Kızlar 5 gün adetim gecikti iki gün önce kaset test silik çıktı sağlık ocağında kan verdim sonuç 86.6 hemşireler düşük pazartesi tekrar verin dedi kimyasal mı acaba 😔 böyle olup artan oldumu

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-08-09-26-47-17_439a3fec0400f8974d35eed09a31f914.webp
    Screenshot_2025-08-08-09-26-47-17_439a3fec0400f8974d35eed09a31f914.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar 5 gün adetim gecikti iki gün önce kaset test silik çıktı sağlık ocağında kan verdim sonuç 86.6 hemşireler düşük pazartesi tekrar verin dedi kimyasal mı acaba 😔 böyle olup artan oldumu
Niye kimyasal olsun canımmmm pazartesi günü 2 katı yükselmesi lazım canım

Bilmiyorum korktum birazcık 😟
İnsanlar çoğu zaman düşünmeden konuşuyorlar o yüzden çok da onların dediklerini dinleme her şey Allah’tan yani üzülme geç döllenme vs olmuş olabilir testi tekrarladığında tekrar bizi bilgilendir lütfen

Sekerin yüksek dahilieyey randevu al benimde yüksek oldu için insüline başladım

Toplu kan sekerinde yüksek vakit kaybetme derhal dahilieye git

Ben 16 yıldır tip1 diyabetliyim insilune bağlı yaşıyorum 3 aylık şekerim 13teydi şuan 9.9 düşmüş zaten kontrol altında tutulacagim büyük ihtimalle 😟
Bende tıp 2yim 11 çıktı benimde aynen bir ayagin dahiliyede olacak sürekli kontrol edilecek

Ben 16 yıldır tip1 diyabetliyim insilune bağlı yaşıyorum 3 aylık şekerim 13teydi şuan 9.9 düşmüş zaten kontrol altında tutulacagim büyük ihtimalle 😟
Zatne ne ne yicem yemicem bilirisn ama tamamen protein ağırlıklı beslenme çeksin bu süreçte her meyveyi yiyemen sebze protein sadece

Kimyasal olduğunu sanmıyorum geç döllenme büyük ihtimal ben reglimin geçip 10.gununde testte silik çıktı 11.gun kan verdim 100cikmisti geç dollenmeydi

Kimyasal olduğunu sanmıyorum geç döllenme büyük ihtimal ben reglimin geçip 10.gununde testte silik çıktı 11.gun kan verdim 100cikmisti geç dollenmeydi
İşin tuhaf yanı ben 31 günde regl oluyorum kafamda iki keremi yumurtladim acaba sorusu var yada benim doğum günüm 27 temmuzdu Allah bana hediye verdi 😌❤️

Back
X