Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye kimyasal olsun canımmmm pazartesi günü 2 katı yükselmesi lazım canımKızlar 5 gün adetim gecikti iki gün önce kaset test silik çıktı sağlık ocağında kan verdim sonuç 86.6 hemşireler düşük pazartesi tekrar verin dedi kimyasal mı acababöyle olup artan oldumu
Bilmiyorum korktum birazcıkNiye kimyasal olsun canımmmm pazartesi günü 2 katı yükselmesi lazım canım
İnsanlar çoğu zaman düşünmeden konuşuyorlar o yüzden çok da onların dediklerini dinleme her şey Allah’tan yani üzülme geç döllenme vs olmuş olabilir testi tekrarladığında tekrar bizi bilgilendir lütfenBilmiyorum korktum birazcık![]()
Sekerin yüksek dahilieyey randevu al benimde yüksek oldu için insüline başladımKızlar 5 gün adetim gecikti iki gün önce kaset test silik çıktı sağlık ocağında kan verdim sonuç 86.6 hemşireler düşük pazartesi tekrar verin dedi kimyasal mı acababöyle olup artan oldumu
Toplu kan sekerinde yüksek vakit kaybetme derhal dahilieye gitKızlar 5 gün adetim gecikti iki gün önce kaset test silik çıktı sağlık ocağında kan verdim sonuç 86.6 hemşireler düşük pazartesi tekrar verin dedi kimyasal mı acababöyle olup artan oldumu
Ben 16 yıldır tip1 diyabetliyim insilune bağlı yaşıyorum 3 aylık şekerim 13teydi şuan 9.9 düşmüş zaten kontrol altında tutulacagim büyük ihtimalleToplu kan sekerinde yüksek vakit kaybetme derhal dahilieye git
Bende tıp 2yim 11 çıktı benimde aynen bir ayagin dahiliyede olacak sürekli kontrol edilecekBen 16 yıldır tip1 diyabetliyim insilune bağlı yaşıyorum 3 aylık şekerim 13teydi şuan 9.9 düşmüş zaten kontrol altında tutulacagim büyük ihtimalle![]()
Zatne ne ne yicem yemicem bilirisn ama tamamen protein ağırlıklı beslenme çeksin bu süreçte her meyveyi yiyemen sebze protein sadeceBen 16 yıldır tip1 diyabetliyim insilune bağlı yaşıyorum 3 aylık şekerim 13teydi şuan 9.9 düşmüş zaten kontrol altında tutulacagim büyük ihtimalle![]()
Kimyasal olduğunu sanmıyorum geç döllenme büyük ihtimal ben reglimin geçip 10.gununde testte silik çıktı 11.gun kan verdim 100cikmisti geç dollenmeydiKızlar 5 gün adetim gecikti iki gün önce kaset test silik çıktı sağlık ocağında kan verdim sonuç 86.6 hemşireler düşük pazartesi tekrar verin dedi kimyasal mı acababöyle olup artan oldumu
Aman kuzum sağlıklı bir evlat getirelim de varsın ayağımız dahiliyede olsunBende tıp 2yim 11 çıktı benimde aynen bir ayagin dahiliyede olacak sürekli kontrol edilecek
İşin tuhaf yanı ben 31 günde regl oluyorum kafamda iki keremi yumurtladim acaba sorusu var yada benim doğum günüm 27 temmuzdu Allah bana hediye verdiKimyasal olduğunu sanmıyorum geç döllenme büyük ihtimal ben reglimin geçip 10.gununde testte silik çıktı 11.gun kan verdim 100cikmisti geç dollenmeydi
İyide 86 cikmis değeriniz nasıl yumurtlama olucakki gayet gebesnizİşin tuhaf yanı ben 31 günde regl oluyorum kafamda iki keremi yumurtladim acaba sorusu var yada benim doğum günüm 27 temmuzdu Allah bana hediye verdi![]()
Olabilir ben ilk gebeliğim de 2 kez yumurtlama gördüm o ay hamile kaldımİşin tuhaf yanı ben 31 günde regl oluyorum kafamda iki keremi yumurtladim acaba sorusu var yada benim doğum günüm 27 temmuzdu Allah bana hediye verdi![]()