Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif görünüyor güvenilir marka 2-3 gün daha bekleyip kan verebilirsinselam hanımlar 5 gün kala prodoctor test yaptım 5.dakikada çok ince silik çizgi belirdi görebiliyormusunuz sizde tekrarladım peşinden bir test daha yaptım aynı şekilde çıktı sizce gebelik var mı ? Bu testi kullanıp böyle sonuç alan var mı ?
Var gibi bence de ama bi kaç gün sonra tekrarlaman lazımselam hanımlar 5 gün kala prodoctor test yaptım 5.dakikada çok ince silik çizgi belirdi görebiliyormusunuz sizde tekrarladım peşinden bir test daha yaptım aynı şekilde çıktı sizce gebelik var mı ? Bu testi kullanıp böyle sonuç alan var mı ?
Benim bundan silikti ve gebelik ciktk hayrlisi olsun hakkinizda adetiniz gecsin oyle.kan verinBenimde 5 gün var bugün böyle çıktı
Awox koyu mor olan
Açık mor olan ise days doctor
Eki Görüntüle 3671633 regle 1 gün var var mı sizce gebelik
kuruma çizgisi olamaz mı
Bebeğim predictor early galiba?kuruma çizgisi olamaz mı
kuruma
evetBebeğim predictor early galiba?
pridector earşyMarka ne
Predictor ise şüpheye düşme kan ver netleşsin bencepridector earşy
Benimde böyle çıktı hamile misiniz ?selam hanımlar 5 gün kala prodoctor test yaptım 5.dakikada çok ince silik çizgi belirdi görebiliyormusunuz sizde tekrarladım peşinden bir test daha yaptım aynı şekilde çıktı sizce gebelik var mı ? Bu testi kullanıp böyle sonuç alan var mı ?
Bu testler kuruma çizgisi çıkarıyor kuruma olmadığından eminsen var gibi 2 gün sonra tekrarla testi koyulaşırsa vardırEki Görüntüle 3683054 adetime 5 gün var test yaptım böyle çıktı sizce pozitif mi
10 dakika içinde çıktı ama emin de değilim adet günüme kadar bekleyeceğim bakalımBu testler kuruma çizgisi çıkarıyor kuruma olmadığından eminsen var gibi 2 gün sonra tekrarla testi koyulaşırsa vardır