Doğuma Hazırlık 5 gün sonra kızım olcak ama hala ismi yok! Stres oldum ben ya!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
selam canım bende34 haftalık hamileyim daha karar veremedim ama aklımdaki isimler bunlar sena,ırmak şahsenem,simai açelya,işte bunlar bende inşallah karar verecem sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

:) evet bügünde ismimiz beli olmayacak anlaşılan.sen isimlerle özellikle ilgileniyorsun gibi geldi bana. Reyyan nasıl peki? Bide Bilge dusunduk. Sonra mahinur Asya var aklımızda.

selam canım bende34 haftalık hamileyim daha karar veremedim ama aklımdaki isimler bunlar sena,ırmak şahsenem,simai açelya,işte bunlar bende inşallah karar verecem sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah

Âmin insallah canım. İsim zor ismiş surekli degisiyo:)

:) evet bügünde ismimiz beli olmayacak anlaşılan.sen isimlerle özellikle ilgileniyorsun gibi geldi bana. Reyyan nasıl peki? Bide Bilge dusunduk. Sonra mahinur Asya var aklımızda.
Bunların hepsi olabilir canım.. ayrıca Mahinurda güzelmiş. Zaten Nur tek başına konulmaması gereken bi isim çünkü Allah ın isimlerinden.. ben hep kız çocuğum olsun istediğim için hep düşünürüm araştırırım.

Evlayı beğenmedim ben onu koymayın bence.. Tamam değişik ama söylenişi rahat değil. V harfi ortada olduğu zaman zor oluyor. Ben en çok DURU ismini seviyorum kızım olursa düşünmeden koyardım ama eltim koydu :)) Alya, Mina ya da Mine, Güneş,Beril, Reyyan bu isimleri çok beğeniyorum.

Doğa da olamaz mı şimdi aklıma geldi :) ya da Gökçe felan ? :)

Son düzenleme:
beyhan, güneş, asya, açelya, ayça(ne kadar ayça tanıdıysam hepsi çok tatlı)
BEGÜM: Saygıdeğer kadın, hanımefendi - Hint prenseslerine verilen san
BENAN: Parmakla gösterilecek kadar güzel
SEÇİL: Beğenilen, seçilen
SELİN: Senin Sel'in, Sana ait sel

Benan da düşünmüştük aslında ama sonradan vazgeçtik.

benan ismini çok severim asil bir isim ayı zamanda zenan da öyle
ismiyle güzel yaşasın İnşaAllah

Mina, Dila, Almira, Aysima, Nas, Duru, Lara isimleri kızımıza isim bakarken hoşuma gidenlerdendi :) Ervayı anlam olarak beğendim fakat söylenişini bende sevmedim. Yavrunuzu sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inş

Âmin insallah, ama bu gidişle kızım isimizi kalcak:)

Âmin insallah, ama bu gidişle kızım isimizi kalcak:)

allah bağıslasın canım, bizede ogünleri göstersin,
kız isimleri: nisa, eylül, nur, neyla, gülden. bence bunlar güzel, bizde erkek adına karar veremedık, emirhan düşünüyoruz ama, insan cok soyleyınce sıkılıyooo isimlerden

Sevindim karar vermenize güzel isimler ikiside :) Bu arada hala doğurmadınmı kaç günün kaldı :):)

Canim ben kizima gokce veya beren ismini koymaak istemistim ama esim gizem olsun istedi.

Isime karar vermissiniz canim gormemistim.guzel isim bulmussun.hayirlisiyla kavus yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…