5.gün tek embriyo transferinde yüksek betahcg olanlar.....

Yaseminyaseminsahra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2023
20
3
1
34
Merhaba bu benim 3.transferim.hep 5.gun dondurulmuş tek embriyo transferi yapildi benim isteğimle.cunku dr en sonuncusu 2koymak istemişti.Neyse transferin 10.gunu test günümdü,özel bir laboratuvarda baktırdım sonuç 479.Dr 4gun sonra tekrar bakmami istedi.yine aynı yerde 4000cikti.Ertesi günü yani Transferin 15.gunu devlet hastanesine gttim kese göründü ama beta 3380cikti.2gun sonra tekrar baktrdm yani Transferin 17.gunu 7350cikti kese göründü 13mm boyutu ama henüz içi görünmüyor dedi.sizce bu değerle ikiz gebelik yada tek gebelik olabilirmi

Merhaba bu benim 3.transferim.hep 5.gun dondurulmuş tek embriyo transferi yapildi benim isteğimle.cunku dr en sonuncusu 2koymak istemişti.Neyse transferin 10.gunu test günümdü,özel bir laboratuvarda baktırdım sonuç 479.Dr 4gun sonra tekrar bakmami istedi.yine aynı yerde 4000cikti.Ertesi günü yani Transferin 15.gunu devlet hastanesine gttim kese göründü ama beta 3380cikti.2gun sonra tekrar baktrdm yani Transferin 17.gunu 7350cikti kese göründü 13mm boyutu ama henüz içi görünmüyor dedi.sizce bu değerle ikiz gebelik yada tek gebelik olabilirmi
Merhaba betanızda düşme olmuş ya belki ikiz gebelikten teke düşmüştür,zaten kese görünmüş

Merhaba farklı laboratuarlarda beta sonuçları farklı çıkabiliyor aynı laboratuarlardan takip etmeye çalışın kese görünmüş şükür inşallah sağlıklı ilerler 🐣💕

Merhaba farklı laboratuarlarda beta sonuçları farklı çıkabiliyor aynı laboratuarlardan takip etmeye çalışın kese görünmüş şükür inşallah sağlıklı ilerler 🐣💕
Teşekkür ederim inşallah.ama benim merak ettiğim beta yüksek başlaması ve yüksek gtmesi cogulla ilgilimidir.yok mu tecrübe yada bilgisi olan

Arkadaşlar göğüs hassasiyetim regli oldumdada pek olmazdı göğsümün etrafı kabarcık olurdu ŞÜKÜR gebeyim hcg artışlarım iyi ama göğüs ağrım yok normalmi sizce İNŞALLAH isteyen herkes sağlıkla gebe kalıp İsteyen herkeste bende sağlıkla Bebeğimizi kucamıza alırız Çok Aminnn🙏🦋🐬

Arkadaşlar göğüs hassasiyetim regli oldumdada pek olmazdı göğsümün etrafı kabarcık olurdu ŞÜKÜR gebeyim hcg artışlarım iyi ama göğüs ağrım yok normalmi sizce İNŞALLAH isteyen herkes sağlıkla gebe kalıp İsteyen herkeste bende sağlıkla Bebeğimizi kucamıza alırız Çok Aminnn🙏🦋🐬
Canım normal bende regli zamanı göğüslerimde değişiklik olmazdı acı sızı ağrı sıfır olurdu gebeliğimin en başından şuan 10. Haftadayım ve ikiz olmasına rağmen sıfır göğüs belirtisi yaşıyorum sadece 8. Haftadan sonra biraz şişti bir kaç damar belirginleşti o kadar bastırsam bile acı yok herkeste olmuş dayanılmayacak acılar ama bende yok normal yani

Ayy Çok yaşayın içimi ferahlattınız ALLAH RAZI OLSUN anksiyete kaygı bozukluğum tetiklendi resmen bir önceki olumsuz sonucum olmuştu ALLAH korusun o yüzden endişe ediyorum ama değerlerim yüksekti benimde Çok ŞÜKÜR ona sığınıyorum RABBİM sağlıkla kucamıza aldığımız günleri göstersin arkadaşım Çok Aminnn🙏🦋🐬

Ayy Çok yaşayın içimi ferahlattınız ALLAH RAZI OLSUN anksiyete kaygı bozukluğum tetiklendi resmen bir önceki olumsuz sonucum olmuştu ALLAH korusun o yüzden endişe ediyorum ama değerlerim yüksekti benimde Çok ŞÜKÜR ona sığınıyorum RABBİM sağlıkla kucamıza aldığımız günleri göstersin arkadaşım Çok Aminnn🙏🦋🐬
Endişe etmeyin Allahın izniyle sağsalim kucağınıza almak nasip olsun🙏🏻 bende çok evhamlı endişeli panik biriyim ama baktım ve inandım ki benim demek ki böyle göğüslerim ve bunu artık kabullendim her hafta doktora gidiyordum bakıyordum bebekler iyi artık takmıyorum saldım onları öyle düşünün sizde😂 benimde 2 tane kaybım oldu bundan önce sizi anlayabiliyorum ama onlar geçmişte kaldı geçmişi geçmişte bırakıp önümüzdeki güzel günlerimize odaklanıp şu anın keyfini çıkaralım sağlıklı gebelikleriniz olsun inşallah 🙏🏻🩷

Çoook Aminnn arkadaşımm 🙏🦋🐬beni anlayabildiğine eminim şuan aksilikler bende yaşadım senin gibi ama artık bende eskisi gibi değilim aslında ama kafama takılan bişey oldumuda ALLAH ALLAH bi başım dönmeye başlıo netleştirmeden rahat edemiyorum hayır göğüsleri ağrımayan hamişlerde var da interneti biliyorsun evham yapmak için bire bir ama değerlerime Güveniyorum İyi geldi ama Nasip tabi ALLAH a sığınıyorum birde tedaviyle olunca panik oluyorum gelecek hafta ya kese için randevu var bakalım ALLAH iyi şeyler görüp duymayı Nasip etsin ama bende kese kalbi görsem rahatlıycam sanada sağlıkla doğumlar Nasip etsin arkadaşım çok Aminnn🙏🦋🐬

Embriyo kaliteniz nedir

Back
X