Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bir kaç testle garantile hepsi aynıysa çıkmıştır inşallahArkadaşlar 23 ekimde transfer oldum yarın test günüm bugün idrar testinde ilk saniyelerde silik çizgi çıktı sizce pozitif mi
Var canım gözün aydınArkadaşlar 23 ekimde transfer oldum yarın test günüm bugün idrar testinde ilk saniyelerde silik çizgi çıktı sizce pozitif mi
Hayırlı olsun var görünüyorArkadaşlar 23 ekimde transfer oldum yarın test günüm bugün idrar testinde ilk saniyelerde silik çizgi çıktı sizce pozitif mi
Bence bir kaç testle garantile hepsi aynıysa çıkmıştır inşallahgönlünüzce olsun rabbim nasib rtsi
İnsan sabredemiyor,yarın kan testi vericem onunla daha net öğrenirim inşAllah Allah razı olsunBence bir kaç testle garantile hepsi aynıysa çıkmıştır inşallahgönlünüzce olsun rabbim nasib rtsin
5.gün embriyosu,teşekkür ederim inşallahHayırlı olsun var görünüyorkaçıncı gün embriyosuydu
Amiin inşAllah Allah razı olsunPozitif görünüyor hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Bende 6 gün kala bat.a 4 adet testi farrkli markalar yaptım sizce varmı 1 yıldır uğraşıyorum
Var görünüyorBende 6 gün kala bat.a 4 adet testi farrkli markalar yaptım sizce varmı 1 yıldır uğraşıyorum
Bende yarın vericem inşallah güzel haber veririsiniz dualarım sizinleİnsan sabredemiyor,yarın kan testi vericem onunla daha net öğrenirim inşAllah Allah razı olsun![]()
Yok normal yolla 1 yıldır olmuyordu yumurtlama günlerimi hesablayarak uğraştım inşallah öyledirVar görünüyorÇatlatma iğnesi vs durumunuz yoksa
![]()
Teşekkür ederim sizde inşAllah,rabbim isteyen herkese nasip etsinBende yarın vericem inşallah güzel haber veririsiniz dualarım sizinle![]()
Eki Görüntüle 3668207 İlk saniyelerdemi çıktı yoksa sonramı
İnşallahTeşekkür ederim sizde inşAllah,rabbim isteyen herkese nasip etsinyarın burdan iletelim sonuçlarımızı