Teşekürler ederim tüm tüp bebek tedavisi görenler ve çocuk isteyen herkese nasip etsin bu hissi inşallah en kısa zamanda hepimiz bu mutlulugu yaşayıp burda paylasiriz umarımVar canım güzn Aydın![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekürler ederim tüm tüp bebek tedavisi görenler ve çocuk isteyen herkese nasip etsin bu hissi inşallah en kısa zamanda hepimiz bu mutlulugu yaşayıp burda paylasiriz umarımVar canım güzn Aydın![]()
Evet öyle yapcam sanırım teşekkür ederimSilik olması cok norml cok erken çünkü. Icini ferah tut iki günde bir de teste devam edebilirsin. Koyulaşma takip edebilirsin
Rica ederim stres yapmayın sakin sakin tadin icikartinEvet öyle yapcam sanırım teşekkür ederim
Yani stres mi bu hissettiğim ne bilmiyorum ama ilginç bir his şoktayım hala galiba ne hissettiğimi bile bilmiyorum şuanRica ederim stres yapmayın sakin sakin tadin icikartin
Gayette çıkmış testi birkaç gün sonra tekrarlayın koyulaşma olacaktır. tüp Bebekte bu tarz testlerde yanılma olmaz bebişin seninledir inşallahPazartesi 11 de trasnfer oldum az ocne test yaptım hayalet çizgi çıktı sizde gebelik var mı soyleyebilir misiniz çok heycanliyim
Eki Görüntüle 3656858
Olsa çıkartı bence. Fakat kan verin en garantisi o. Testler bazen doğru sonuç vermeyebiliyor.öğlen yaptım ama idrara sıkışıktım ve hayır fitil kullanmıyorum 17 eylülde yaşadık ama içime boşalma olmadı ben korkuyla yinede ella aldım 5 gün gecikince test yaptım negatif ama ben hala çok korkuyorum şuan da beyaz akıntım var
Çok haklısın ilk kez görünce bende otle olmuştum seneler sonra olunca insan inanamiyorYani stres mi bu hissettiğim ne bilmiyorum ama ilginç bir his şoktayım hala galiba ne hissettiğimi bile bilmiyorum şuan
İnşallah teşekkür ederimGayette çıkmış testi birkaç gün sonra tekrarlayın koyulaşma olacaktır. tüp Bebekte bu tarz testlerde yanılma olmaz bebişin seninledir inşallah![]()
Sabah tekrar idrar testi yapcam duruma göre yarın yada pazartesi kan veririm muhtemelen bende5. Gün idrardan sonra kan testi verdim hamile olduğumu öğrendim. Ama idrar testleri çok yanıltıcı. Bugün yaptığım test çıkmadı nerdeyse. Yine kan verdim.
Bence sizde kan veeebilirsinz. 2 gün sonra artışa bakarsınız. Hayırlı olsun bence gebelik var gözüküyor
Kaç dakikada çıktı silik çizgi bu aradaİnşallah teşekkür ederim
Benim 5.gün testim senden de silik çizgi olarak çıktı. Giderek koyulaştı. Bence var.Pazartesi 11 de trasnfer oldum az ocne test yaptım hayalet çizgi çıktı sizde gebelik var mı soyleyebilir misiniz çok heycanliyim
Eki Görüntüle 3656858
T+6. Günden merhabalar
Benim 5.gün testim senden de silik çizgi olarak çıktı. Giderek koyulaştı. Bence var.![]()
İlk 3-4 dk içinde çıktı kan verdim bugün 79.22 çıktı beta hgc normaldir sanırım daha çok erken dimiKaç dakikada çıktı silik çizgi bu arada
Senin testinin sonucu ne çıktı ben kan verdim bugün 79.22 çıktı sonucunAyy var gibi hayırlı olsunn. Aynı gün ttansfer olduk bende cok merak ediyorum yarin sabah yapacagim galibaa.
Evet varmış gebelik 79.22 çıktı kan sonucun erken daha normal dimi değerSilik olması cok norml cok erken çünkü. Icini ferah tut iki günde bir de teste devam edebilirsin. Koyulaşma takip edebilirsin
Çok güzel maşallahEvet var çok şükür kan verdim bugün 79.22 çıktı normaldir sanırım daha geçen hafta pazartesi transfer oldum
Ayy canım değerin ne guzel cikmis massallahEvet varmış gebelik 79.22 çıktı kan sonucun erken daha normal dimi değer