• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5. Gün transferi hayalet çizgi

5. Gün idrardan sonra kan testi verdim hamile olduğumu öğrendim. Ama idrar testleri çok yanıltıcı. Bugün yaptığım test çıkmadı nerdeyse. Yine kan verdim.

Bence sizde kan veeebilirsinz. 2 gün sonra artışa bakarsınız. Hayırlı olsun bence gebelik var gözüküyor

Pazartesi 11 de trasnfer oldum az ocne test yaptım hayalet çizgi çıktı sizde gebelik var mı soyleyebilir misiniz çok heycanliyim
Eki Görüntüle 3656858
Gayette çıkmış testi birkaç gün sonra tekrarlayın koyulaşma olacaktır. tüp Bebekte bu tarz testlerde yanılma olmaz bebişin seninledir inşallah 🫶

öğlen yaptım ama idrara sıkışıktım ve hayır fitil kullanmıyorum 17 eylülde yaşadık ama içime boşalma olmadı ben korkuyla yinede ella aldım 5 gün gecikince test yaptım negatif ama ben hala çok korkuyorum şuan da beyaz akıntım var
Olsa çıkartı bence. Fakat kan verin en garantisi o. Testler bazen doğru sonuç vermeyebiliyor.

5. Gün idrardan sonra kan testi verdim hamile olduğumu öğrendim. Ama idrar testleri çok yanıltıcı. Bugün yaptığım test çıkmadı nerdeyse. Yine kan verdim.

Bence sizde kan veeebilirsinz. 2 gün sonra artışa bakarsınız. Hayırlı olsun bence gebelik var gözüküyor
Sabah tekrar idrar testi yapcam duruma göre yarın yada pazartesi kan veririm muhtemelen bende

17602465142735035325503281011462.webp

Evet varmış gebelik 79.22 çıktı kan sonucun erken daha normal dimi değer
Ayy canım değerin ne guzel cikmis massallah 🥰🥰 bence gayet iyi soyle dusun benim kimyasal olduğu zaman 42 gelmisti. 12.gunde en az 75 değer istiyorlar ki senin bu kadar erkenden ne guzel cikmis değerin massallah 🥰

Back
X