8.gün canım.5 gün emb olduğu için umutsuzluga düştüm.Amin canım inşallah. İdrarda genelde çıkmıyo canım kaçıncı günün bugün
Canım 12. Güne kadar idrarda negatif görüp kan testini pozitif alan o kadar çok kişi var ki sakın moralini bozma8.gün canım.5 gün emb olduğu için umutsuzluga düştüm.
Canım inşallah benimde sonu güzel olur.sagolasın.cidden moral oluyor..Canım 12. Güne kadar idrarda negatif görüp kan testini pozitif alan o kadar çok kişi var ki sakın moralini bozma
Kızlar yarın test günüm hayırlısını diliyorum Allahtan lütfen benim için dua edin..
Amin canım inşallah hepimizin yüzü güler.İnan ben de aynı duygular içindeyim.çok değişik bir ruh hali.inşallah sonu hepimiz için hayır olur...Duaların seninle..inşallah bize de umut olacak güzel haberini yazarsın buradan..ertesi gün de benim test günüm.. Endişe korku umutsuzluk umut ve heyecan karışık bende..
Rabbim yüzünüzü guldursun inşallah
Canım inşallah hayırlı haberlerle geleceksin sakın olumsuz olma Allah ın izniyle olacak inşallahAmin canım inşallah hepimizin yüzü güler.İnan ben de aynı duygular içindeyim.çok değişik bir ruh hali.inşallah sonu hepimiz için hayır olur...
Kızlar 10.gün değerim 2 çıktı negatif
Canım üzme kendini ne olur gerçekten vakti saati var. Elimizden dua etmekten başka birşey gelmiyor. Mevlam ol dediği zaman olacak inşallahKızlar 10.gün değerim 2 çıktı negatif
ben en erken yaptırdığım kesinn transferin 5.günü kan testi yaptırdım tansiyonum düşmüştü yaptırdım iyi cesaretmiş valla bendeki :)))
Kımse yokmu testın Nasıl cıktıBenimde bugün 5.günüm gidip kan verdim 2 saat sonra sonucu alacağım azda olsa bi değer çıkar inşallah
Kımse yokmu testın Nasıl cıktı
Ins Boyle dewam Eder hic bisey hissediyirmusun pazartesi bende kan vercem korkuyorumCanım 5.gün sonucum 4.61 7.gün sonuç 27.80 bugün yani 9.gün 68.12 bende bilmiyorum bekliyorum inşallah böyle devam eder artarak hayırlısı
Sen transferden sonra hemen 5 gun kan testi yaptirdin mi Ben Hala bekliyorum dr verdigi test gununu ewde bile test yapmadimCanım 5.gün sonucum 4.61 7.gün sonuç 27.80 bugün yani 9.gün 68.12 bende bilmiyorum bekliyorum inşallah böyle devam eder artarak hayırlısı
Ins Boyle dewam Eder hic bisey hissediyirmusun pazartesi bende kan vercem korkuyorum
Sen transferden sonra hemen 5 gun kan testi yaptirdin mi Ben Hala bekliyorum dr verdigi test gununu ewde bile test yapmadim
transfer gununu saymazsam bugun 10 gunum bana sali Gunu test yap dedi 14 gun ama isyerine pazartesi laboratuvar geliyo bende 13 gun yaptircamEvet dayanamadım başladım yaptırmaya 3.testimi bugün yaptırdım kan sonucunu beklemekte çok büyük stres bence 10.güne kadar beklesen daha rahat olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?