5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

can cağızlarım daha oncede söledım 10 gün erken gebelık testınde negatıfı gordum kanda 311 idi ... ıdrar testı yapmıcam dıyordum dayanmaadım sız de ben gıbı kendınızı harap etmeyınız dırek kan verınız kanda vars ıse 8 gunde cıkar

Kızlar yarın test günüm hayırlısını diliyorum Allahtan lütfen benim için dua edin..

Kızlar yarın test günüm hayırlısını diliyorum Allahtan lütfen benim için dua edin..

Duaların seninle..inşallah bize de umut olacak güzel haberini yazarsın buradan..ertesi gün de benim test günüm.. Endişe korku umutsuzluk umut ve heyecan karışık bende..
Rabbim yüzünüzü guldursun inşallah

Amin canım inşallah hepimizin yüzü güler.İnan ben de aynı duygular içindeyim.çok değişik bir ruh hali.inşallah sonu hepimiz için hayır olur...

Amin canım inşallah hepimizin yüzü güler.İnan ben de aynı duygular içindeyim.çok değişik bir ruh hali.inşallah sonu hepimiz için hayır olur...
Canım inşallah hayırlı haberlerle geleceksin sakın olumsuz olma Allah ın izniyle olacak inşallah

Herkese merhaba, benimde bugun 5. Gun embriyosu transfer edilecek. Bizim ilk denememiz ve 1 tane transfer edilmesini istedik. Kaliteleri hakkinda da dun bilgi almak istedim ama ulasamadim malesef
İnsallah bende cogunuz gibi olumlu sonuclar alirim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

ben en erken yaptırdığım kesinn transferin 5.günü kan testi yaptırdım tansiyonum düşmüştü yaptırdım iyi cesaretmiş valla bendeki :)))

Benimde bugün 5.günüm gidip kan verdim 2 saat sonra sonucu alacağım azda olsa bi değer çıkar inşallah

Canım 5.gün sonucum 4.61 7.gün sonuç 27.80 bugün yani 9.gün 68.12 bende bilmiyorum bekliyorum inşallah böyle devam eder artarak hayırlısı
Sen transferden sonra hemen 5 gun kan testi yaptirdin mi Ben Hala bekliyorum dr verdigi test gununu ewde bile test yapmadim

Ins Boyle dewam Eder hic bisey hissediyirmusun pazartesi bende kan vercem korkuyorum

Hissettim yumurtalıklarım kasiklarim belim ağrıdı ama dayanilmayacak kadar değildi şu son 3 gündür sadece başım ağrıyor enseden göze kadar bide göğüs uçlarına dokununca biraz acıyor göğüs damarlarımda yeşil yeşil belirginlesti.ama ben çok sitede çok fazla şey okudum çoğu hiç belirti yaşamıyor ama pozitif.inşallah herkes cümlemiz pozitifı görürüz sağlıkla dogururuz.senin transferden sonra kaçıncı günün

Sen transferden sonra hemen 5 gun kan testi yaptirdin mi Ben Hala bekliyorum dr verdigi test gununu ewde bile test yapmadim

Evet dayanamadım başladım yaptırmaya 3.testimi bugün yaptırdım kan sonucunu beklemekte çok büyük stres bence 10.güne kadar beklesen daha rahat olur

Evet dayanamadım başladım yaptırmaya 3.testimi bugün yaptırdım kan sonucunu beklemekte çok büyük stres bence 10.güne kadar beklesen daha rahat olur
transfer gununu saymazsam bugun 10 gunum bana sali Gunu test yap dedi 14 gun ama isyerine pazartesi laboratuvar geliyo bende 13 gun yaptircam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…