- 5 Eylül 2011
- 15.586
- 9.596
- 448
dularım senınleeee kuzummmmmmmmmmmmmmhaftaya sali gunu canim duani esitgeme cok ihtiyacim var
5 inci gün enbriyolarından hep pozitif sonuçlar çıkmış burda.Pozitif sonuç isteyenler bu forumaaaaaaaa)))))AY ŞİMDİ forum akışında gördüm kuzummmm ne zaman belli olucakkkkk
5. gün embriyosuydu benim, 7. gün idrarda silik çıktıkızlar benım 6. günüm bugun trasnferımın siz ne durumdaısını znezman test yaptınız nezman kan verdınızz
7. Gun pembe leke geldi korkup hemen idrar testi yaptim pozitif 8. Gunu kan testinde baktirdim oda 150 cikti allah tum umutla bekleyenlere kismet etsinkızlar benım 6. günüm bugun trasnferımın siz ne durumdaısını znezman test yaptınız nezman kan verdınızz
Canım benim de 11. Günüm evde test yaptım pozitif çıktı. 7. Gün de lekelenme yaşamıştım. Yarın da kan testim var bakalımkızlar benım 6. günüm bugun trasnferımın siz ne durumdaısını znezman test yaptınız nezman kan verdınızz
Canim bende kan testi sonucumu aldımCanım benim de 11. Günüm evde test yaptım pozitif çıktı. 7. Gün de lekelenme yaşamıştım. Yarın da kan testim var bakalım
Kaç çıktı canım değerinCanim bende kan testi sonucumu aldım
evet çok şükür forumum uğurlu geldi herkese,başta bana :) ikiz gebelik benim ki.Allah isteyen herkese nasip etsin :)5 inci gün enbriyolarından hep pozitif sonuçlar çıkmış burda.Pozitif sonuç isteyenler bu forumaaaaaaaa)))))
maşallah allah tamamına erdirsin ikiz olduğunu ilk ne zaman öğrendiniz ilk kontrolde belli oldumu ikiside çünkü çoğu kişiden duydum önce tek kese görüldü ikinci daha geç çıktı diyeevet çok şükür forumum uğurlu geldi herkese,başta bana :) ikiz gebelik benim ki.Allah isteyen herkese nasip etsin :)
evet benim de önce tek kese görüldü ama 10.gün değerim 853 tü ,13.gün gittim ilk kez doktora,değerim 3335 çıktı ve tek kese gördü..ama ikiz olma ihtimali yüksekti,1 hafta falan sonra 2. kese de görüldü zaten :)maşallah allah tamamına erdirsin ikiz olduğunu ilk ne zaman öğrendiniz ilk kontrolde belli oldumu ikiside çünkü çoğu kişiden duydum önce tek kese görüldü ikinci daha geç çıktı diye
Canım ben de bugün sonucumu aldım 12. Gün değerim 940 acaba ikiz olabilir mievet benim de önce tek kese görüldü ama 10.gün değerim 853 tü ,13.gün gittim ilk kez doktora,değerim 3335 çıktı ve tek kese gördü..ama ikiz olma ihtimali yüksekti,1 hafta falan sonra 2. kese de görüldü zaten :)
benimkinden düşük ama normale göre yüksek,olabilir bence:)Canım ben de bugün sonucumu aldım 12. Gün değerim 940 acaba ikiz olabilir mi
Canım inşallah senden de iyi haberler duyarız inşallah Allah ın izniyle. Ben 8. Günümde feci adet ağrısı yaşadım ve açık kan gibi peçeteye sürünce leke geldi ve tamam dedim olmadı adet oluyorum ama daha gelmedi sonra kahverengi leke geldi adet ağrım da kesildi. Demekki yerleşme kanamasıymış diye düşündüm. Sürekli uyku halim var ve yerleşme kanamasının olduğu 8. Günden beri feci mide bulantısı yaşıyorum. Yani belirtiler 8. Günden sonra başladı bendeKızlar ne güzel burda hamişleri görmek.benimde 5. Gün embriyosu 2 transfer yapıldı 7. Günümdeyim.belirti yok hiç moralim çok bozuluyor.siz neler yaşadınız
Aynen bende ikiz bekliyorumevet çok şükür forumum uğurlu geldi herkese,başta bana :) ikiz gebelik benim ki.Allah isteyen herkese nasip etsin :)
Transferden itibaren göğüslerde şişlik,ağrı ve kasıklarda batmalar yaşadım.ama hiç belirti yaşamayıp hamile olanlar da var o yüzden buna takılma derim arkadaşım. Ben 10. Gün kan testi yaptım ve 853 çıktı.8. Gün de yapsam zaten rahat çıkarmış.5. Gün embriyolarının çok beklemesine gerek yok yani bence,yarın bile yapsan varsa çıkabilir :)Kızlar ne güzel burda hamişleri görmek.benimde 5. Gün embriyosu 2 transfer yapıldı 7. Günümdeyim.belirti yok hiç moralim çok bozuluyor.siz neler yaşadınız
maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim kucağına alırsın.ben bugün idrar testi yaptım sabah ama negatif malesef.umudum azaldı ama hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep.test günüm cumartesi ilaçları kullanmaya devam ediyirum hala.Canım inşallah senden de iyi haberler duyarız inşallah Allah ın izniyle. Ben 8. Günümde feci adet ağrısı yaşadım ve açık kan gibi peçeteye sürünce leke geldi ve tamam dedim olmadı adet oluyorum ama daha gelmedi sonra kahverengi leke geldi adet ağrım da kesildi. Demekki yerleşme kanamasıymış diye düşündüm. Sürekli uyku halim var ve yerleşme kanamasının olduğu 8. Günden beri feci mide bulantısı yaşıyorum. Yani belirtiler 8. Günden sonra başladı bende
Canım sanada maşallah inşallah sende kucagına sağ salim alırsın bebeğini. Aslında benim normal yoldan dünyaya gelen 9 yasinda bir kızım var çok şükür. İkide düşük yaptım biri kızımdan önce biri sonra ama birdaha hamile kalamadım.kızım okadar istiyorki kardeş artık pisk bozuldu.çok kafaya takıyor.kendimiz için degil onun için istoyoruz diyebilirim.her gün dualar edoyor yalvatıyor bize.anlatiyoruz bizde istedigimizi olmadigini ama çocuga anlatmak zor.buda çok farkli bi durum kızlar.Rabbim hepimize hayirlısini versin.çok istedik ama olmadı sanirim nasip degilmiş...Transferden itibaren göğüslerde şişlik,ağrı ve kasıklarda batmalar yaşadım.ama hiç belirti yaşamayıp hamile olanlar da var o yüzden buna takılma derim arkadaşım. Ben 10. Gün kan testi yaptım ve 853 çıktı.8. Gün de yapsam zaten rahat çıkarmış.5. Gün embriyolarının çok beklemesine gerek yok yani bence,yarın bile yapsan varsa çıkabilir :)
Amin canım inşallah. İdrarda genelde çıkmıyo canım kaçıncı günün bugünMaşal
maşallah canım Allah tamamına erdirsin inşallah sağ salim kucağına alırsın.ben bugün idrar testi yaptım sabah ama negatif malesef.umudum azaldı ama hayırlısı olsun diye dua ediyorum hep.test günüm cumartesi ilaçları kullanmaya devam ediyirum hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?