5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

canım bugun hıc ama hıc agrım olmadı . dun ıctıgım paroldan mı bilmiyorum sımdıde hıc agrım yok dıe korkuyorum... İştahım acık olması bır yana öyle şişkınımkı karnım 9 aylık gıbı ... Benjelş ıgne trasnferden once kullanmaya baslamıstım estrofem ayrı bıtıryor benı

5 kasimda 2 dondurulmus blast transferim oldu
transfer sonrasi 10.gun:583 (15 kasim)
12. gun 1353
14.gun 4200 geldi
23 kasimda transferin 18. gunu karindan usg de tek kese goruldu transferin 23. gunu 2 kese vajinal usg de goruldu.
Hayırlı olsun.Sağlıkla kucaginiza alirsiniz ins.Embriyolarinizin kalitesi neydi?

İnanır mısın benim de ağrılarım kesildi şimdi de niye kayboldu ağrılar diye telaşlanıyorum. Ben de o kadar çok ilaç içiyorumki transferden beri sabah aldğım ilaçları kusuyorum hemen çok afedersin midem bulanıyo ama ilaçlardandır kesin

Arkadaslar transfer edilen Emriyolarinizin kalitesi neydi ?Benim 5 BC 18 aralıkta transferim yapıldı.Çarşamba günü test günüm

Arkadaslar transfer edilen Emriyolarinizin kalitesi neydi ?Benim 5 BC 18 aralıkta transferim yapıldı.Çarşamba günü test günüm
Canım 5. Gün 1. Kalite dedi ama çok teferruatını bilmiyorum hiç ya. Allahım inşallah güzel haber almanı nasip eder. Benim de 6 ocak test günü 2 tane blast transfer edildi hakkımızda hayırlısı inşallah. Belirtisi olan yazsın kızlar

Teşekkürler yunu , haklısın erken test yapmak bir şey sağlamıyor. Bugünlerde fazla belirti yaşamıyorum. Bazen sol tarafımda ağırlık ya da sızlama gibi birşey oluyor, hafif bel ağrısı, ama bundan bir şey çıkartmak zor Jele ve ilaca devam ediyorum. bana transfer sonrası iğne vermediler. Ama ilk düşüğümden biliyorum o iğnelerin nasıl can yaktığını :/
Bu arada çok kötü grip oldum ve ilaç da içmediğim için berbat durumdayım. Bi de çalışıyorum, o yüzden dinlenemiyorum da. Hayırlısıyla güzel haberler alalım da, ağrı sızı hiç önemli değil artık napalım :)
dimple020 kaliteleri net olarak söylemediler ama iki taneden biri 1. kalitedeydi heralde.
Ya olmazsa diye kendimi çok umutlandırmıyorum, anca dua ediyorum; inşallah hayırlısıyla hepimiz bebek sahibi oluruz arkadaşlar.

aynı durumdayız canım bugunde agrım yok dıe tedırgınım

Canım ben de grip oldum boğazlarım çok fena ballı süt içiyorum bolbol. İnan kendimi perişan halde hissediyorum pozitifi duymak hayal gibi geliyo ünşallah gerçek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…