- 23 Aralık 2015
- 1.968
- 1.371
- 133
- 37
Canım ben de 25 aralıkta oldu transferim ve 6 ocak test tarihim. Transferden beri sürekli kasığıma ince sızı giriyo bıçak saplanması gibi bi de baya kramp giriyo. Aşırı iştahım gitti sizde böle oldu mu? Ayrıca iğneler beni de mafetti transferde sedyeye bile zor yattım bi kaç gün dinlendir kendini onun yerine jel kullan dedi yarın başlıcam tekrar iğneye mecbur
Hayırlı olsun.Sağlıkla kucaginiza alirsiniz ins.Embriyolarinizin kalitesi neydi?5 kasimda 2 dondurulmus blast transferim oldu
transfer sonrasi 10.gun:583 (15 kasim)
12. gun 1353
14.gun 4200 geldi
23 kasimda transferin 18. gunu karindan usg de tek kese goruldu transferin 23. gunu 2 kese vajinal usg de goruldu.
İnanır mısın benim de ağrılarım kesildi şimdi de niye kayboldu ağrılar diye telaşlanıyorum. Ben de o kadar çok ilaç içiyorumki transferden beri sabah aldğım ilaçları kusuyorum hemen çok afedersin midem bulanıyo ama ilaçlardandır kesincanım bugun hıc ama hıc agrım olmadı . dun ıctıgım paroldan mı bilmiyorum sımdıde hıc agrım yok dıe korkuyorum... İştahım acık olması bır yana öyle şişkınımkı karnım 9 aylık gıbı ... Benjelş ıgne trasnferden once kullanmaya baslamıstım estrofem ayrı bıtıryor benı
Canım 5. Gün 1. Kalite dedi ama çok teferruatını bilmiyorum hiç ya. Allahım inşallah güzel haber almanı nasip eder. Benim de 6 ocak test günü 2 tane blast transfer edildi hakkımızda hayırlısı inşallah. Belirtisi olan yazsın kızlarArkadaslar transfer edilen Emriyolarinizin kalitesi neydi ?Benim 5 BC 18 aralıkta transferim yapıldı.Çarşamba günü test günüm
İnanır mısın benim de ağrılarım kesildi şimdi de niye kayboldu ağrılar diye telaşlanıyorum. Ben de o kadar çok ilaç içiyorumki transferden beri sabah aldğım ilaçları kusuyorum hemen çok afedersin midem bulanıyo ama ilaçlardandır kesin
Canım ben de grip oldum boğazlarım çok fena ballı süt içiyorum bolbol. İnan kendimi perişan halde hissediyorum pozitifi duymak hayal gibi geliyo ünşallah gerçek olurTeşekkürleryunu , haklısın erken test yapmak bir şey sağlamıyor. Bugünlerde fazla belirti yaşamıyorum. Bazen sol tarafımda ağırlık ya da sızlama gibi birşey oluyor, hafif bel ağrısı, ama bundan bir şey çıkartmak zor Jele ve ilaca devam ediyorum. bana transfer sonrası iğne vermediler. Ama ilk düşüğümden biliyorum o iğnelerin nasıl can yaktığını :/
Bu arada çok kötü grip oldum ve ilaç da içmediğim için berbat durumdayım. Bi de çalışıyorum, o yüzden dinlenemiyorum da. Hayırlısıyla güzel haberler alalım da, ağrı sızı hiç önemli değil artık napalım :)
dimple020 kaliteleri net olarak söylemediler ama iki taneden biri 1. kalitedeydi heralde.
Ya olmazsa diye kendimi çok umutlandırmıyorum, anca dua ediyorum; inşallah hayırlısıyla hepimiz bebek sahibi oluruz arkadaşlar.
Offf napcaz biz böle ya ama canım bak sen hamilelik takvimini yapmışsın senin olacak öyle hissediyorum inşallahaynı durumdayız canım bugunde agrım yok dıe tedırgınım
Offf napcaz biz böle ya ama canım bak sen hamilelik takvimini yapmışsın senin olacak öyle hissediyorum inşallah
Ben de yapmak istiyorum yaaa ama bi sonuç alalım dahee manyak anneyim ben takvim yaptıminşallah canım benım inşallah
Ben de yapmak istiyorum yaaa ama bi sonuç alalım da
Valla yedik kafayısonuc alırsan normal anne olursun almazsan ben gıbı manyakk
Benim 9 Uncu gün 237 ıkız olabilir mıHayırlı olsun.Sağlıkla kucaginiza alirsiniz ins.Embriyolarinizin kalitesi neydi?
masallah degerin cok guzel olabilir rabbim gonlune gore versin insBenim 9 Uncu gün 237 ıkız olabilir mı
5 inci gün embriyosu
masallah degerin cok guzel olabilir rabbim gonlune gore versin ins
3. gunumdeyim cok sabirsizim :) ne yazikkiÂmin Rabbim tüm isteyenlere versin herkesin gönlüne göre olsun
Biliyorum uzun bir süreç ama sonucu güzel sabır arkadaşlar
AY ŞİMDİ forum akışında gördüm kuzummmm ne zaman belli olucakkkkk3. gunumdeyim cok sabirsizim :) ne yazikki
haftaya sali gunu canim duani esitgeme cok ihtiyacim varAY ŞİMDİ forum akışında gördüm kuzummmm ne zaman belli olucakkkkk
Çok güzel canım Allah tamamına erdirsin inşallah böyle haberlerin devamı gelir inşallahBenim 9 Uncu gün 237 ıkız olabilir mı
5 inci gün embriyosu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?