5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

Merhaba arkadaşlar. Beşinci gün transferinde başarı sansi daha mi çok. ? beşinci gün transferinde en fazla kac embriyo transferi yapılıyor. ? Lütfen bilen yardımcı olabilir mi?

Merhaba arkadaşlar. Beşinci gün transferinde başarı sansi daha mi çok. ? beşinci gün transferinde en fazla kac embriyo transferi yapılıyor. ? Lütfen bilen yardımcı olabilir mi?

beşinci gün embriyosu yani tıptaki adıyla blastokist aşamasının tut şansı belirgin oranda daha fazla, laboratuvar ortamında 5 günde yetişen blastokist normal bir hamile kadın vucüdunda 2 haftada gelişiyor. 3. günlük embriyoya göre rahime tutunma ve hayatta kalma şansı daha yüksek ayrıca çok daha fazla hücreye sahip oluyor anladığım kadarıyla daha dayanıklı, kaç tane konuluyora gelince biliyorsundur 35 yaşın altındaysan ve 3 tam tedaviden az denediysen ister 3 ister 5 günlük olsun 1 adet bu şartların dışında doktorun insiyatifinde tabi doktorunla olan diyoloğuna bağlı doktorlar gerekli gördükleri hallerde bu şartları göz ardı edebiliyor.

Çok teşekkürler

Transferi pozitif olan arkadaşlar

Tranaferden sonra ne yaptınız. ? ne yiyip ictiniz?..nasil belirtiler oldu acaba

Insallah böyledir ve bebegımız tutunmustur

bugün 10. gün lekenme olayı dün akşamdan itibaren kesildi, günler geçmiyor kaldı 5 gün bildiğin şafak sayıyoruz. şeytan diyor yaptır ama allah kudret versin sabredicem

bugün 10. gün lekenme olayı dün akşamdan itibaren kesildi, günler geçmiyor kaldı 5 gün bildiğin şafak sayıyoruz. şeytan diyor yaptır ama allah kudret versin sabredicem
Ben sabredemezdim 2 gün sonra yaptır bence,15 gün çok fazla

Ben sabredemezdim 2 gün sonra yaptır bence,15 gün çok fazla

doktoruma sordum uzun protokol yapılıp embriyoları dondurdukları için 15. gün yapman iyi dedi dondurulan embriyolar sanırım daha geç beta hcg veriyor bilmiyorum tam anlamadım ama sabredicem elimden geldiğince bakalım hayırlsıı

Orta kalite yumurta transferi yaptıran var mı arkadaşlar benim 11 yumurtam oldu 6sı döllendi ama sadece 2 tanesi hayatta kaldı onlarda orta kalite tutma ihtimali düşük dedi rahim ve kasık bölgemde batmalar ve seğirme oluyo seğirme aynı zaman da bacağımda da var çok umutsuzum 29unda sonuç o gün gelsin istemiyorum

Tutar canım umutsuz olma..sabret ve dua et

mrb kızlar benımde gcen pazar yumurtalarım toplandı 12 tane..... tanesıne işlem yapıldı........persembe gunu transferım oldu...... tane embrıyo beklıyorum..... kasım test gunum

ahhh dostum nerden baslasam kı aynı gbı yız senınle........ama bıde suvar .kalıte olup tutmayaynda var kotu kalıte olup tutanda.....hersey nasıp allaha dua etmekten baska bıseyımız yok

ahhh dostum nerden baslasam kı aynı gbı yız senınle........ama bıde suvar .kalıte olup tutmayaynda var kotu kalıte olup tutanda.....hersey nasıp allaha dua etmekten baska bıseyımız yok
Öyle tabi aşılamam tutmadığın da çok zor toplandım Ramazan ayı olması bu durumu daha hızlandırdı umarım bu sefer yaşamam ama hiç ümitli değilim

Oy maşallah. 3 tane mi? Özel mi yaptiriyorsun? Yas kaç. ? sigorta o kadara izin veriyormu? 35 yasin altina 1 tane digerlerine 2 tane icin izin var diye biliyorum
sagol canım evet ozelde yaptırıyorum.....yanılmıyosam her ozel gızlılık esas olma sartıyla herkes cocuk sahıbı olsun dıye fazla koyuyularmıs dıe.....buralardanda okudum..ben 25 yasındayım...ama degerlerım kotu arkadasım orta kalıte 2 tanesı dıgerı ıse ondanda dusuk kalıte...bastan umıdım kırdılar hersey allahtan tbı ama sevınemıyorum bıle ıcım buruk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…