5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

Öyle tabi aşılamam tutmadığın da çok zor toplandım Ramazan ayı olması bu durumu daha hızlandırdı umarım bu sefer yaşamam ama hiç ümitli değilim
hadı ınsallah olur guzel haberler verırız...benımde bır asılamam var negatıf.....4 ay once kendılıgımden hamıle kaldım gelişmedi kürtaj oldum.....suan tüp denıyorum nasıp

Ümidini yitirme..3 tanenin icinden elbet biri tutar..bir baktin üçü de tuttu

Arkadaşlar nerde tranfer yaptirdiniz? Kaca maloldu? Kacinci gun tranferi?
Bende yaptirmak istiyorum da..ama ilkkez olucagi icin hicbir bilgim yok

canım ben memeorıalde yaptırıyorum.......hastane ucretı 4500 lıra.ilaçlar 1000 lıra bazen 500 vs degısıyor.tam hesap yapmadım ama 6 bını gectı ......olakı fazla embrıyo oldu dondurma ıslemı ılk sene 600 dedıler......5 sene saklanıyormus dıger seneler 1500 lıraymıs....1500 lirada işlem zamanı çözdürme.....

Canm benım 2 tup bebek denemem.ssk dan yararlandı. İstanbul medıpol mega da yptrdin. 2tane dondu.870 lıra verdim. SSK dan yararlandı icin 280 lıra ılaclari. Tabı hast.ozel bazı tahliller ssk fazla odenmedı. Tup bebek fiyatı 4000 lıra pazarlıkları 3200 yapardık hastanede tanıdık cıktı.bıze tahliller ılaclar.vs yol parasına kadar 5000 tl buldu.doktrum cok iyiydi benım ohss belirti olmasaydı 2 tane konuscakti ama 1 tane konuldu.salı gunu kan vercegim. Ins bebegın benledır

Inşallah

kızlar benimde 2 tane 5.gün embriyom var bugun 6.günüm gittim predictor early gebelik testi aldırdım kocama. yaptım o ikinci siliği göremedik

kızlar benimde 2 tane 5.gün embriyom var bugun 6.günüm gittim predictor early gebelik testi aldırdım kocama. yaptım o ikinci siliği göremedik

çok sabırsız olma tatlım 6. günde görememen çok çok doğal, embriyoların taze miydi dondurulup çözülmüş müydü? hani çoğu insan 9. günde idrar testinde negatif görüpte daha sonra kanda hamiş olduğunu öğreniyor bu yaptığın piskolojini üzer oda şuan en büyük düşmanın adını tam hatırlamadığım bir evliyanın çok güzel bir öğüdü var ''iyi düşün iyi olsun diye'' iyi düşün sen iyi ol ki bebeklerinde iyi olsunlar

bu arada ben 14 ekimde transfer oldum bugün 11. günüm bitti yarın sabah 12. günüm başlıyor sırf doktorum 12 değil 15. gün yaptır dedi diye ben çarşambayı bekliyorum sen 6. gündesin daha sabır et allaha dua et içinide ferah tut

Bu

Bu aşılama neden var anlamadım zaten hiç tutmuyo
ben ilk aşılamamı klomenle yaptırdım ve tuttu,düşük oldu..yani aşılama tutmaz diye birşey yok,arkadaşım da 5 yıl çocuk sahibi olamayıp ilk aşılama denemesinde hamile kaldı ve doğum yaptı 3 ay önce.

haklısınız kızlar napim işte bi heves :) kimininki 5.günden sonra çıkıyor ya ondan yapayım dedim benimkiler dondurulmuş değil. inşallahh burdan müjdeler vermekte nasip olurrr

haklısınız kızlar napim işte bi heves :) kimininki 5.günden sonra çıkıyor ya ondan yapayım dedim benimkiler dondurulmuş değil. inşallahh burdan müjdeler vermekte nasip olurrr

dondurulmuş değilse 9 yada 10 gün itibariyle kana geçmesi lazım tabi geçte tutunmuş olabilir o yüzden sen 12. günü yap arkadaşım içinide ferah tut 6. gün çok çok erken

canım tabiki tutan var ama oran çok düşük o kadar hormon alınıyo tutma ihtimali daha yüksek işlem yapılmalı bence

tüp bebek doktorum klomeni aspirine benzetmişti.% 8-10 ihtimali olan bişey 1000 küsür lira harcamak bence de mantıksız ama zaten tüp bebeği aşılamadan sonra yapıyorlar.3 aşılamadan sonra tüp deneniyor genelde.tabi özeller ne isterseniz onu yaparlar o ayrı.bugün 5. günüm,5. gün embriyosu.kasıklarda ağrı ve batmalar devam ediyor.göğüsler aşırı hassas ve ağrılı.böyle olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…