hadı ınsallah olur guzel haberler verırız...benımde bır asılamam var negatıf.....4 ay once kendılıgımden hamıle kaldım gelişmedi kürtaj oldum.....suan tüp denıyorum nasıpÖyle tabi aşılamam tutmadığın da çok zor toplandım Ramazan ayı olması bu durumu daha hızlandırdı umarım bu sefer yaşamam ama hiç ümitli değilim
Ümidini yitirme..3 tanenin icinden elbet biri tutar..bir baktin üçü de tuttusagol canım evet ozelde yaptırıyorum.....yanılmıyosam her ozel gızlılık esas olma sartıyla herkes cocuk sahıbı olsun dıye fazla koyuyularmıs dıe.....buralardanda okudum..ben 25 yasındayım...ama degerlerım kotu arkadasım orta kalıte 2 tanesı dıgerı ıse ondanda dusuk kalıte...bastan umıdım kırdılar hersey allahtan tbı ama sevınemıyorum bıle ıcım buruk
allahtan ümit kesilmez canım benım........keşke rabbim nasıp etsın 1 tanede olur.sızın durumunuz nedır suanÜmidini yitirme..3 tanenin icinden elbet biri tutar..bir baktin üçü de tuttu
Benim 2 negatif aşılama var..tüp düşünüyoruzallahtan ümit kesilmez canım benım........keşke rabbim nasıp etsın 1 tanede olur.sızın durumunuz nedır suan
canım ben memeorıalde yaptırıyorum.......hastane ucretı 4500 lıra.ilaçlar 1000 lıra bazen 500 vs degısıyor.tam hesap yapmadım ama 6 bını gectı ......olakı fazla embrıyo oldu dondurma ıslemı ılk sene 600 dedıler......5 sene saklanıyormus dıger seneler 1500 lıraymıs....1500 lirada işlem zamanı çözdürme.....Arkadaşlar nerde tranfer yaptirdiniz? Kaca maloldu? Kacinci gun tranferi?
Bende yaptirmak istiyorum da..ama ilkkez olucagi icin hicbir bilgim yok
gecmıs olsun canım hadı ınsallah tup basarılı olurBenim 2 negatif aşılama var..tüp düşünüyoruz
Amin Inşallah ..Teşekkürlergecmıs olsun canım hadı ınsallah tup basarılı olur
Canm benım 2 tup bebek denemem.ssk dan yararlandı. İstanbul medıpol mega da yptrdin. 2tane dondu.870 lıra verdim. SSK dan yararlandı icin 280 lıra ılaclari. Tabı hast.ozel bazı tahliller ssk fazla odenmedı. Tup bebek fiyatı 4000 lıra pazarlıkları 3200 yapardık hastanede tanıdık cıktı.bıze tahliller ılaclar.vs yol parasına kadar 5000 tl buldu.doktrum cok iyiydi benım ohss belirti olmasaydı 2 tane konuscakti ama 1 tane konuldu.salı gunu kan vercegim. Ins bebegın benledırArkadaşlar nerde tranfer yaptirdiniz? Kaca maloldu? Kacinci gun tranferi?
InşallahCanm benım 2 tup bebek denemem.ssk dan yararlandı. İstanbul medıpol mega da yptrdin. 2tane dondu.870 lıra verdim. SSK dan yararlandı icin 280 lıra ılaclari. Tabı hast.ozel bazı tahliller ssk fazla odenmedı. Tup bebek fiyatı 4000 lıra pazarlıkları 3200 yapardık hastanede tanıdık cıktı.bıze tahliller ılaclar.vs yol parasına kadar 5000 tl buldu.doktrum cok iyiydi benım ohss belirti olmasaydı 2 tane konuscakti ama 1 tane konuldu.salı gunu kan vercegim. Ins bebegın benledır
kızlar benimde 2 tane 5.gün embriyom var bugun 6.günüm gittim predictor early gebelik testi aldırdım kocama. yaptım o ikinci siliği göremedik
kızlar benimde 2 tane 5.gün embriyom var bugun 6.günüm gittim predictor early gebelik testi aldırdım kocama. yaptım o ikinci siliği göremedik
Canım hıc moralini bozma daha cok erken.kızlar benimde 2 tane 5.gün embriyom var bugun 6.günüm gittim predictor early gebelik testi aldırdım kocama. yaptım o ikinci siliği göremedik
Bu aşılama neden var anlamadım zaten hiç tutmuyoBenim 2 negatif aşılama var..tüp düşünüyoruz
Arkadaşlar nerde tranfer yaptirdiniz? Kaca maloldu? Kacinci gun tranferi?
ben ilk aşılamamı klomenle yaptırdım ve tuttu,düşük oldu..yani aşılama tutmaz diye birşey yok,arkadaşım da 5 yıl çocuk sahibi olamayıp ilk aşılama denemesinde hamile kaldı ve doğum yaptı 3 ay önce.Bu
Bu aşılama neden var anlamadım zaten hiç tutmuyo
haklısınız kızlar napim işte bi heves :) kimininki 5.günden sonra çıkıyor ya ondan yapayım dedim benimkiler dondurulmuş değil. inşallahh burdan müjdeler vermekte nasip olurrr
canım tabiki tutan var ama oran çok düşük o kadar hormon alınıyo tutma ihtimali daha yüksek işlem yapılmalı benceben ilk aşılamamı klomenle yaptırdım ve tuttu,düşük oldu..yani aşılama tutmaz diye birşey yok,arkadaşım da 5 yıl çocuk sahibi olamayıp ilk aşılama denemesinde hamile kaldı ve doğum yaptı 3 ay önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?