5. Gün Transferi Sonrası Belirtilerimizi Paylaşalım :)

Arkadaşlar benim de 17 Ekim'de 5. Gün blastokist transferi yapıldı. Benim doktorum da 2 Kasım'da test yapılmasını, daha önce yapılmamasını söyledi. Ama vakitleri geçiremiyorum. Tatilde falan uçup giden zaman geçmiyor.. Bir de ben ohss olup 5 gün hastanede yattım transferden önce. Yani çok zor bir süreç.. Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün.!!

Ayrıca benim de dünden beri belim ve kasıklarım ağrıyor adet gunüm yaklaştığı icin de icimde bir korku var

Bende transferden once azda olsa ohss var dedı doktorum sana bagli dedı Ister 2 ay bekle Ister yerlwstırelım dedı.ben yerlesmesını istedim. Ohss belirti oldugu ıcın 1 tane yerlestrdiler .bnmde salı gunu bellı olacak.aynı sekilde bende de vardı doktorum kullanılan ılaclarin etkisi dedı

Bana hic sorulmadı transfer hususu, sorulsaydı da transfer isterdim ben epey agir geçirdim karnım davul gibi şişti nefes darlığı yasadım her gun beyaz kan hücresi ve serum aldım tüm bunlara rağmen transfer gerçekleşti.bi şey sorucam rahim kalınlığı ile ilgili bilginiz var mı? Ben ohss icin evvelki gun ultrasona girdiğimde doktor rahim kalınlığının arttığını ve gebelik olabileceğini söyledi ama forumlardan okuduğum kadarıyla adet yaklaşinca da rahim kalinlasiyormus benim de adet yaklaştı ya çık korkuyorum o yüzden bi de ara sıra su gibi akıntı oluyor sizde oldu mu?

Canm Rahîm kalınlığında nekadar olması gerektigini tam bilmiyorum ama bildigim bısı var adet bittikten sonra 14 cu yada 15 gune denk geliyor transfer .Tabı birazda kadının yumurta kalitesine bagli bu durum.bende akıntı yok olmadı hıc.sadece jel kullandigim ıcın fazlasını vucut atıyor.

Ay benim de öyle bide vajina da da batma var tuttu mu diye çok merak ediyorum inşallah pozitif olur cnm

İnşallah
Ay benim de öyle bide vajina da da batma var tuttu mu diye çok merak ediyorum inşallah pozitif olur cnm
inşallah tutma belirtisidir,doktoruma yazıyorum sürekli whatsupptan,doğal süreç diyo. Bi de lekelenmeniz oldu mu,burda hep yerleşme kanaması lekesi olanlatı okudum,bende olmadı.olan var mı?

İnşallah

inşallah tutma belirtisidir,doktoruma yazıyorum sürekli whatsupptan,doğal süreç diyo. Bi de lekelenmeniz oldu mu,burda hep yerleşme kanaması lekesi olanlatı okudum,bende olmadı.olan var mı?
Bendede olmadı.ılk denememde olmustu tutmamıstı Ins sımdı tutar

Benim 20 ekimde 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi,test günü 1 kasım (12. Gün) ama ben2 kasım olsun dedim . Size baya geç tarih vermişler neden acaba?

İnşallah

Benim bugün 8. Gunüm kasıklarım ve belim cok ağrıyor az once pembe bi akıntı oldu yerleşme için geç değil mi sizce ?

Benim 20 ekimde 2 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi,test günü 1 kasım (12. Gün) ama ben2 kasım olsun dedim . Size baya geç tarih vermişler neden acaba?
Ben de anlamadım ayrıca benden hcg+ progesteron ölçümü istediler. Progesteron gebeliğin devamı, düşükle sonuçlanmamasi icin cok önemliymiş zaten kullandığımız jel progesteron yüklüyor bize rahmi gebelige hazırlıyor bu hormonun düşük çıkması durumunda jelin dozunu arttiracaklarmis.bence garanti olsun diye geç tarih verdiler ya da günleri şaşırdılar

5. Gün embriyosu10. Gün bile çıkar varsa,zaten gelişiminin çoğunu laboratuvarda tamamlıyo,transfer günü ya da ertesi gün hemen tutunuyor(inşallah) üstüne kana katışıp çıkması için 8 gün gayet yeterli,sizin doktor kim,neresi acaba?

Osmangazi üniversitesinde yaptırdım ben

Sevgili eylulmeb eğer bizim durumda tutunma hemen gerçekleşiyorsa benim bugün yaşadığım pembe akıntı ne acaba bilginiz var mı?

Sevgili eylulmeb eğer bizim durumda tutunma hemen gerçekleşiyorsa benim bugün yaşadığım pembe akıntı ne acaba bilginiz var mı?

Yerleşme olabilir bence, bende araştırdım adet gününe yakın zamanda oluyormuş.senin adet günün geldi mi mesela? Bi de devlette yaptığın için sonuç garanti olsun diye 15. Gün demişlerdir,ben özel bir klinikte yaptırdım 12. Gün istediler.

İnşallah

Bende de kanama olmadı canım ama batma şu an fazla gibi

E
evet tam da adet gunlerimdeyim ayın 25-26-27 si adet günlerim o yüzden korkuyorum zaten adetim başlayacak duye çünkü son iki gündür bel ve kasik ağrım artti aynı adet olacakmışım gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…