5. gün transferi

doga87

doğam canım kızım
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2009
476
6
96
Hatay
arkadaşlar ben ikinci denememde transferi 5.gün istiyorum acaba bu bizim isteğimiz doğrultusund oluyormu

arkadaşlar ben ikinci denememde transferi 5.gün istiyorum acaba bu bizim isteğimiz doğrultusund oluyormu

cnm ona doktor karar veriyor.sen yinede düşünceni belirtirsin.senin embriyo kalitene sekline ve embriyo sayına bakarak karar veriyorlar. (çünkü her embriyo 5.güne dayanamıyabiliyor)

ama ya 4.günde gelişimini durdurursa transferden sonra oyüzden beklemesini istiyorum yaşım daha 22 ama ben bir sürü tadavi gördüm hiç birinde de gebelik oluşmadı bidaha hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

ama ya 4.günde gelişimini durdurursa transferden sonra oyüzden beklemesini istiyorum yaşım daha 22 ama ben bir sürü tadavi gördüm hiç birinde de gebelik oluşmadı bidaha hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

canım benim 5. günü koyulduda noldu sonuç negatif. benimkiler genetik tarama yapıldığınan 5. günü oldu.kafana bunları takma inşallah kucağına bebişlerini alırsın.

Hayatım benim 5. gün transferim yapıldı. Cuma günü sonuç alacağım.
Transfer günü embriylog arkadaşların ilettiğine göre ne zaman transfer yapılacağını yumoşların toplam sayılarına anne yaşına , yumoşların gelişim durumlarına göre belirliyorlarmış. Benden 8 yumoş alındı 7 si döllendi.4. güne kadar 7 side geldi ama son gün bu sayı 6 ya düştü.Yani birtanesi yola devam edemedi. Diğerlerininde kalitesinin iyi olduğu için beklediklerini ilettiler.Ve transferden öncede 2. yumoşuma hatching işlemi yapıldı ve 2 adet transfer edildi. Bunların hepsini kendileri doktorla birlikte belirliyorlar. Hatta eşim 3 adet transfer istemişti. Kendileri 2 ader transfer belirlediler
Ama yinede tutacaksa her türlü tutar. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

inşallah olumlu sonuç alırsın canım allah bütün isteyenlere nasip etsin

Amin canım, Allah hepimizin yüzünü güldürsün emeklerimizi boşa çıkarmasın. Sizler içinde dua ediyorum umarım dualarımız kabul olur

sunuda söylemek isterimki bana 5 kez yapılan transfer işleminde 2 kez kimyasal gebelik yasadım.bu 2 kimyasal gebeliğin ilki 5.gün dondurulmus embriyolarlaydı.2.side 5.gün taze embriyolarla yapılan son transferimdeydi.simdi tekrar dondurulmuslarla transfer oldum bugün 6.günüm. insallah bu sefer gebeliğim kimyasal değil klinik gebelik olur.ve bende mutlu sona ulasırımmmm:Saruboceq:

bu kadar düşünüp acaba omu bumu şumu diye başlarsan tedaviye olmaz canım. dr.un herşeyin en iyisini bilir dr.una güven herşeyi oluruna bırak. olacağı varsa olur zaten. bak benim yumurtalarım 23 aralık salı günü öğleden sonra toplantı 25 aralık perşembe günü transfer oldu yani 2. gün 3 embriyo transfer edildi.kalan 10 tane yumurtam da sağlıksız oldugu gerekçesi ile dondurulmadı bile. bende çok okumuş çok araştırmıştım ama hiç bi zaman dr.uma bu neden böyle olmuyor demedim herşeyi önce Rabbime sonra dr.uma bıraktım.ilk mikroenjeksiyon denememde hamile kaldım Allah ıma şükür. aklını karıştırma canım dr.larımız olması gerekeni olması gerektiği gibi yapıyorlar zaten.Rabbim yardımcın olsun ve yüzünü güldürsün inşallahhhh

canım bence de kafana takma buna karar vermelerinde gerçekten bir çok etken var. kafanı rahat tutmaya çalış. eğer tutacaksa öyle ya da böyle tutuyor, tutmayacaksa 5. gün bile tutmuyor

Arkadaşlar merhaba benimde 3 gün önce yumurtalarım toplandı 14 tane 9 tanesi döllendi.5. günü transferi yapılacak 2 gün sonra Amerikan hastanesinde tedavi görüyorum.sanırım 5. gün transferi çok daha avantajlıymış sanırım,bilginiz var mı acaba arkadaşlar çok merak ediyorum ve çoook heyecanlıyım...hepinize bool şans. süt kokulu bebişlerimiz gelsin artık!!)))))

Arkadaşlar merhaba benimde 3 gün önce yumurtalarım toplandı 14 tane 9 tanesi döllendi.5. günü transferi yapılacak 2 gün sonra Amerikan hastanesinde tedavi görüyorum.sanırım 5. gün transferi çok daha avantajlıymış sanırım,bilginiz var mı acaba arkadaşlar çok merak ediyorum ve çoook heyecanlıyım...hepinize bool şans. süt kokulu bebişlerimiz gelsin artık!!)))))

evet 5. gün blast aşamasına gelen ve hücre sayısı sayılamayacak kadar çok olan embriyoların tutunma şansı daha yüksek bildiğim

Back
X