Embriyoglue ile dondurulmuş embriyo transferi hakkında

Merhaba konu başlığını görünce kayıtsız kalamadım😊 dondurulmuş embriyo vesilesi ile dogmus bugün 10 yasinda çok sağlıklı bir oglum var, insallah Allah isteyen herkese tattırsın evlat sevgisini.

Tedavi sürecinde embriyoglue denedikleri de oldu transferin birinde fakat eger sorun erkek kaynakliysa hicbir faydası olmuyor embriyoglue nun onu söyleyim. Bosuna ek masraf. Erkek kaynaklı ise tedavi öncesi tüm bitkisel medikal kaynaklı takviyeleri baba adayına yükleyip tedaviye öyle başlamak en güzeli. 6 kez tedavi gördük sperm DNA hasari vardı .

Bende 6 ağustosta embriyoglue ile dondurulmuş 3.gün embriyo transferi oldum canım. İnşallah ikimizde pozitif sonuç alırız benim ilk denemem. Embriyo glue tutunmayı destekliyormuş ama oran olarak yüzde 2 falan dedi doktorum bana yinede bizim için önemli bi oran ben öneriyorum dedi bizde kabul ettik inşallah faydasını görürüz

Yani 3. Yada 5. Farketmez çözdürme de sıkıntı olmaması gerekiyor bunu söyledi mantık olarak da doğru -190 dereceden çözünüyor çünkü
Anladım canım. Benim çok şükür sıkıntı olmadı çözdürdükten sonra gelişmeye devam etmiş sağlıklı olduğunu söylediler transfer öncesi

6 Ağustos ta embriyoglue ile dondurulmuş 5.gün 4BC transferim oldu bu konuda bilgi sahibi olan ve tavsiyesi olan var mı acaba ikinci denemem ilki negatif sonuçlandı
Merhaba benimde 2. denemem ilki negatifti . 4 aa ve 4 bc 2 embriyor transferim oldu. Histereskopi- Bağışıklık baskılayıcı serumlar ve embriyoglue ile transfer oldu 13. günümdeyim Çok şükür şimdilik pozitifim. Şuanda da doktorum Coraspirin hap, kan sulandırıcı iğne, progesteron iğnesi-fitil , estofem Kullanıyorum . Umarım bekleyen herkez hayırlı haber alır.

Merhaba benimde 2. denemem ilki negatifti . 4 aa ve 4 bc 2 embriyor transferim oldu. Histereskopi- Bağışıklık baskılayıcı serumlar ve embriyoglue ile transfer oldu 13. günümdeyim Çok şükür şimdilik pozitifim. Şuanda da doktorum Coraspirin hap, kan sulandırıcı iğne, progesteron iğnesi-fitil , estofem Kullanıyorum . Umarım bekleyen herkez hayırlı haber alır.
Benimde öncesinden bir negatif denemem oldu sonrasında histeroskopi oldum rahimde perde vardı alındı 13 ay sonra yeniden transfer oldum acaba faydası olur mu bilemiyorum

Benimde öncesinden bir negatif denemem oldu sonrasında histeroskopi oldum rahimde perde vardı alındı 13 ay sonra yeniden transfer oldum acaba faydası olur mu bilemiyorum
İnşallah sizde hayırlı sonuç alırsınız. Benim Doktorum 39 yaşında olduğum için rahimin uyarılması gerekiyor diye bana önerdi. Çok şükür şuan pozitifim faydası olduğunu düşünüyorum.

İnşallah sizde hayırlı sonuç alırsınız. Benim Doktorum 39 yaşında olduğum için rahimin uyarılması gerekiyor diye bana önerdi. Çok şükür şuan pozitifim faydası olduğunu düşünüyorum.
Hadi inşaAllah darısı bana ve benim gibi olanların başına 🤲🏻 bildiğim kadarıyla rahimde ki perde de gebe kalmayı engelliyor

Peki 5.gün 4BC kalite embriyo için düşünceniz nedir
Benim 2 Embriyo transferim oldu 4aa ve 4 bc dondurulmuş embriyoydu. Dondurulmuş embriyoların çözünürken kalitesinde artış olabileceğini okumuştum. 4bc için doktorum orta iyi kalite demişti . Hatta yakın bir arkadaşım tüm iyi embriyoları transfer olup negatif olmuştu. Geriye 1 Adet Mozaik embriyosu kalmıştı istemeye istemeye transfer yaptırdı Ve şuanda maşallah 2 yaşında. Oyüzden Bence hiç kalitesine takılmayın Eğer vakti ve zamanı gelmişse hiçbirşey engel olamaz.

kızlar merhaba ben dün opu oldum 20 yumurta toplandı.Bugün embriyolog aradı 8i olgun 6 sı döllendi dedi.Sizde durumlar nasıldı

kızlar merhaba ben dün opu oldum 20 yumurta toplandı.Bugün embriyolog aradı 8i olgun 6 sı döllendi dedi.Sizde durumlar nasıldı
Merhaba. Benim 1. Opumda 17 Yumurta 12 olgun 7 döllenme 2 Embriyom kaldı , 2. Opumda 12 yumurta 7 si olgun 4 döllenme 3 Embriyom kalmıştı.

Benim 2 Embriyo transferim oldu 4aa ve 4 bc dondurulmuş embriyoydu. Dondurulmuş embriyoların çözünürken kalitesinde artış olabileceğini okumuştum. 4bc için doktorum orta iyi kalite demişti . Hatta yakın bir arkadaşım tüm iyi embriyoları transfer olup negatif olmuştu. Geriye 1 Adet Mozaik embriyosu kalmıştı istemeye istemeye transfer yaptırdı Ve şuanda maşallah 2 yaşında. Oyüzden Bence hiç kalitesine takılmayın Eğer vakti ve zamanı gelmişse hiçbirşey engel olamaz.
İnşaAllah 10 yıllık evliyim gerçekten çok istiyorum Rabbim isteyen herkese de bana da nasip etsin evlat 🤲🏻🤲🏻

İnşaAllah 10 yıllık evliyim gerçekten çok istiyorum Rabbim isteyen herkese de bana da nasip etsin evlat 🤲🏻🤲🏻
Amin İnşallah moralinizi asla düşürmeyin. Rabbim Vakti zamanı gelince hayırlısıyla dileyen herkeze verecektir.

Back
X