• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Embriyoglue ile dondurulmuş embriyo transferi hakkında

Kızlar bugün embriyolog 3. Güne 2 adet 8 hücreli 850 kalite de olduğunu ve dondurulduğunu söyledi sizce nasıl

Bende 6 ağustosta embriyoglue ile dondurulmuş 3.gün embriyo transferi oldum canım. İnşallah ikimizde pozitif sonuç alırız benim ilk denemem. Embriyo glue tutunmayı destekliyormuş ama oran olarak yüzde 2 falan dedi doktorum bana yinede bizim için önemli bi oran ben öneriyorum dedi bizde kabul ettik inşallah faydasını görürüz
Nasıl gidiyor hissettiğin bişeyler var mı

Merhaba. Bugün hafif göğüs ağrım başladı. Ani eğilip kalkmalarda bıçak saplanır gibi oluyor. Şişkinlik ve hafif ağrılar oluyor o kadar.
Aynı durumlar bende de var göğüs ağrısı nasıl benim ilk transferden bu yana dolgunlık var bu yüzden de ağrı ve hassasiyet var yeni değil yani

Aynı durumlar bende de var göğüs ağrısı nasıl benim ilk transferden bu yana dolgunlık var bu yüzden de ağrı ve hassasiyet var yeni değil yani
Göğüs ağrısı başladı canım ya aynı adet öncesi gibi çok moralim bozuldu tutmadı mı acaba

Kızlar iyi akşamlar benim de 2 embriyom genetiğine gitti 5 gün fakat 1 tanesi sıkıntılı kesinlikle transfer yapamayız dediler bir embriyom da mozaik triozomi 1 genetik doktorum bir şans ver bence bu embriyotiya anne rahminde düzeltebiliyorlar kendini dedi böyle olup pozitif haber alan var mı banada umut olur

Merhaba kızlar, inşallah müjdeli haberler alır sağlıkla evlatlarınıza kavuşursunuz 🍀 Ben de Eylül başında 2. Transferimi olacağım. 5. Gün donmuş embriyo transferi embriyoglue ile olacak. Çok heyecanlıyım 🥹 İnşallah hepimiz dualarımıza kavuşuruz 🪻

Back
X