- 25 Ağustos 2011
- 220
- 111
- 103
- Konu Sahibi incilideniz
-
- #20.781
yani günde bir öğün yemekten mi bahsediyorsun?ne spor ne diyet arkadaşlar hızlı kilo verdirmez sabır gerektiren iş bence tek öğün yiyin akşamları ama çok az ekmeksiz tuzsuz şekersiz gün içinde bol bol su için egzersiz hareket yürüyüş yapın başka türlü kilo verilmiyor ben özellikle sporla kilo veremedim aç bırakıyorum kendimi yoksa gitmez kilolarım kendimde denedim aç karınla yatmak acı verici
yani günde bir öğün yemekten mi bahsediyorsun?
hiç yememek sağlıklı değil ama,bana bir diyetisyen vücut aç kalınca yağları korumaya alıp kasları eritmeye başlıyor demişti,günlük belli bir miktar kalori almak şartevet canım ama dayanamadım az az yiyiorum ekmek ve tatlı yemiyorum anca çok kan şekerim düşerse bir lokma çikolata ama grip oldum zaten iştahım gitti diyet yapamıyorum
Can'ım bende düşünüyorum yapmayı sen tam olarak bu diyete uydun mu kaçamaklar oldu muBenim nihayet besinci günüm bitti..ve sonuç harika..69.90 ile başladım bugün cumartesi ve sonuç,65.90. tam 4kilo. Kastan gitmemesi için hergun bir saat yürüyüş yaptim.gun içinde çok su tüketim ve limonlu madensuyu yeşil cayimi içtim. Başlangıç vücut olculerimde fakedilir bir değişiklik var.yaklasik 2cm.
Pazartesi tekrar başlıca ama biraz daha yumuşatarak..
kızlarkesinlikle tavsiye ederim..
Hoş geldinnn hadi kilolarımızı yazalımmı yoksa bu diyet bittikten sonramj yazalım kaç kg verdigmiziGeldim geldim
Can'ım merak ettim sonuçlar ne olduSlm arkadaslar yarin ben bu diyete basliyorum gecen sene 4 gun yapmistim 2.5 kilo vermistim aralarda kacamklarimda olmustu ama smdi sfir kacamkla tekrar sonuna kadar yapmayi planliyorum baslamak isteyen varsa burda birbirimize destek olabliriz yarn benim 1. gunum olucak insallah
Can'ım merak ettim sonuçlar ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?