- Konu Sahibi incilideniz
-
- #3.161
kızlar ben kaanla zayıflama sitesine baktım aletli hareketler var benmi bulamadım acep siz o siteden nasıl yapıyorsunuz yapanlar bilgi verebilirmi:uhm:
3.günüm yağsız tavuk sote ve ızgara yapıp yemiştim 6'a kadar ve dayanamadım
Meyve salatası(kivi,portakal,muz,çilek) yaptım kendime yarına çok erken başladım yarın geceye kadar meyve ile mi devam edicem bilgilendirr misiniz bozuldu mu diyetim?
merhaba kizlar benide aranıza alırmısınız doğumdan sonra 20 kğ aldım ve iştahımımdurduramıyorum lütfen destek
tabikide cnm hosgeldin aramiza opuyorumnanaktan
kilonuda ver listeye ekleyim kaydirigubbakcemile5
74 kğyim ama 55 olmak istiyorum teşekkürler
ekliyorum cnm, ne zaman basliyosun
yok incilideniz tek kacamagim dun yumurta yiyemedigim icin sadece yogurt yedim ikindin icine biraz maydonoz ve bir tane salatalik dogradim.tek basina yogurt ve su dayanamadim ondan.ama galiba su tutuyor vucudum bide karnim sis baya bi.aslinda itiraf etmeliyim buda yeter bana 3,5 -4 ay cok siki diyet ve sporla 9 kiloyu zor vermis biri olarak buda guzel.hic degilse ac kalmiyorum.haftaya devam.regl oluncada biraz daha rahatlarimopuyorumnanaktan
niye az gitmiş dedinya incili abla annem çalışıyo benim dünde misafir vardı biraz kaçamak yaptım:kedi:yoksa 200 değil giderdi 600 700 gr mutlaka
kizlar kas, su, yag oranini yazicam demistim
pazartesi : 51.2kg
yag : 20.4%, kas : 46.8%, su : 54.4%, kalori : 1298
cumartesi : 49.9kg
yag : 19.1%, kas : 47.6%, su : 55.8%, kalori : 1262
yagdan gitmis kizlar kas ve su oranimda yükselmis gözüküyo
ama cok az vermisim mafoldumben bu hafta sadece 1.3kg vermisim
bu diyete 52.4 ile basladim suan 49.9 olmusum
2 haftada sadece 2.5 kg verdim mafoldumben
gördüm şimdi sonuçları 9 aylık bebeğim var benim doğumdan sonra hiç kilo verememiştim 87 yi görünce cok mutlu oldum hedefim bu ay bitene kadar 80 olmak başarabilirmiyim sizceeee
baya cnm sen devam edicek misin diyete??
ben bu hafta persembeden tekrar baslicam yarin ve pazartesi lapa diyetini yapmayi düsünüyorum ama kizlar lapa diyetinde ödem atiliyo fln yazmis bikac arkadas o ne demek oluyoki yagdan gitmiyomu yani??
Kızlar bugün 3. günüm hiç aksatmadan kaçamak yapmadan devam ediyorum.
Meyve olarak ne tavsiye edersiniz? az kalorili
konusuyoruzya kiz kaydirigubbakcemile5
yaa kizlar ben simdi lapa diyetine baktim ama yag yakilmiyomus bunda napcam ben simdi
yapsammi lapayi yapmasammmi kafamçokkarıştı bi fikir verin
ben hiç ara vermeden pazartesi tekrar baslamayı dusunuorum yarın aksamda kac kılo verdıgımı yazarım umarım bı 3 kılo gıtmıstır bilmiyorumkismiler lütfennnnnn opuyorumnanaktan
lapa bende denemek istiyorum aslında
daha tok olur insan heralde
e ödem gitmeside güzel
yapan biri varsa bize fikir verse iyi olur
merhaba kizlar benide aranıza alırmısınız doğumdan sonra 20 kğ aldım ve iştahımımdurduramıyorum lütfen destek
öylede üzülmemek elde degilkia.s.yine de yag dan gitmişkaydirigubbakcemile2 benim tartım da bu özellik yok cok sevindim yagdan gittiğini bilmek iyi oldukaydirigubbakcemile2 yavas yavas diyete alısırsın bi sure sonra kacamak yapmazsınzemuszemus üzülme ilk baslarda böyle oluyoropuyorumnanaktan
a.s. canım yag kas oranlarını gosteren bi tartım yok ama daha önce denemiştim hemen geri aldımeyvahedigeldismile ama ödem attırdıgı ıcın yapıyorum ara sıraopuyorumnanaktan
a.s.lapa ile ödem atarsın ama o kadaropuyorumnanaktan
nasil yani yaaakızar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum benim meyveye bayıldığımı biliyorsunuzdur bunu çok sık dile getirdim ve geçen hafta öyle çok yedim ki aşırı olgun muz dahil elmalar portakallar kiviller vs. ve ben bu yaptığım aç gözlülükten dolayı meyve ve şekerli tüm gıdalardan nefret ediyorum şu an kesinlikle tatlı içine şeker girmiş hiç birşey yiyemiyorum düşünün eskiden günde 2-3 kg elma yiyebilirdim abartmıyorum ama şuan bi tanesi bile çok ağır geliyor alışveriş yaparken de bundan sonra şekerli birşey alacağımı sanmıyorum bu duruma hem sevindim kızlar hihoyyyt hem de üzüldüm benneyaptımki
sevindim çünkü şeker yok hayatımda kg verdikten sonra korumam kolaylaştı üzüldüm ben meyve gününde ne yapacağım bu diyette????
kızlar bi akıl verin şekerden nefret etmem güzel oldu da bu diyetteki meyve gününde ne yapacağım :sm_confused:
4 gunun sonunda 66 kiloyum kizlar dun aksam eyve diyetimi bozdum bozmasaydim dahada fazla verirdim belki sadece 1 kilo verdim 4 gundesempatiksalakcinni
kızar sizinle bir şey paylaşmak istiyorum benim meyveye bayıldığımı biliyorsunuzdur bunu çok sık dile getirdim ve geçen hafta öyle çok yedim ki aşırı olgun muz dahil elmalar portakallar kiviller vs. ve ben bu yaptığım aç gözlülükten dolayı meyve ve şekerli tüm gıdalardan nefret ediyorum şu an kesinlikle tatlı içine şeker girmiş hiç birşey yiyemiyorum düşünün eskiden günde 2-3 kg elma yiyebilirdim abartmıyorum ama şuan bi tanesi bile çok ağır geliyor alışveriş yaparken de bundan sonra şekerli birşey alacağımı sanmıyorum bu duruma hem sevindim kızlar hihoyyyt hem de üzüldüm benneyaptımki
sevindim çünkü şeker yok hayatımda kg verdikten sonra korumam kolaylaştı üzüldüm ben meyve gününde ne yapacağım bu diyette????
kızlar bi akıl verin şekerden nefret etmem güzel oldu da bu diyetteki meyve gününde ne yapacağım :sm_confused:
öylede üzülmemek elde degilkiama diyete devam edersem verebilir miyim sence? cok yavas veriyorum cünkü
yaa öylemiolsun bikerelik deneyim moral olur hem :kedi: kaydirigubbakcemile3
nasil yani yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?