- Konu Sahibi incilideniz
-
- #4.061
selamlar kizlar,
sabah 200 kez ip atladim ac karnina ve sicak su ictim birde 5 i biyerde cay
bugun 3. cü günüm yani et günü ve tavugu tercih ettim dün den butlari hasladim esime corba yaptim, ve bugun sabah o corbadan 1 tabak ictim maalesefeyvahedigeldismile ama sonrasi sade tavuk haslama yicem umarim etkilemez.
ben bugun 400 gr vermisim sadece dün kacamak yapmadigim halde2 günde 1kilo 400 gr yinede iyi böyle böyle vercem.
kızlar bügün akşam kız arkadaşın dogum günü varakannehir
pasta:1shok: yesen bi türlü yemesen bi türlü:1shok:kafamçokkarıştıne yapacam beneyvahedigeldismile
tam buda dogacak zamanı bulmuş kötükedihüso rejimiminde içine edecekler :çok üzgünüm:
kızlar bügün akşam kız arkadaşın dogum günü varakannehir
pasta:1shok: yesen bi türlü yemesen bi türlü:1shok:kafamçokkarıştıne yapacam beneyvahedigeldismile
tam buda dogacak zamanı bulmuş kötükedihüso rejimiminde içine edecekler :çok üzgünüm:
selamlar kizlar,
sabah 200 kez ip atladim ac karnina ve sicak su ictim birde 5 i biyerde cay
bugun 3. cü günüm yani et günü ve tavugu tercih ettim dün den butlari hasladim esime corba yaptim, ve bugun sabah o corbadan 1 tabak ictim maalesefeyvahedigeldismile ama sonrasi sade tavuk haslama yicem umarim etkilemez.
ben bugun 400 gr vermisim sadece dün kacamak yapmadigim halde2 günde 1kilo 400 gr yinede iyi böyle böyle vercem.
sende de ne sans var bari hafta sonu olsaydida sende kutlasaydin verdigin kilolari.
nazik sen ne günündesina.s
kizlar bisey sorcam benim meyve gunum bugun, kuru kayisi yesem olurmu bolece wc konusundada yardimci olurdu:uhm:
yemeyip diyetteyim diyerek diyet kola içemez misdin sadece.. yani dürüstçe ben diyetteyim yediklerime dikkat ediyorum diyemez misin.. sonra alırsın eline diyet kola tamam.. olmaz mı olumunekankayizsmile
çorbaya terbiye yaptın mı bilmiyorumkismile
yemeyip diyetteyim diyerek diyet kola içemez misdin sadece.. yani dürüstçe ben diyetteyim yediklerime dikkat ediyorum diyemez misin.. sonra alırsın eline diyet kola tamam.. olmaz mı olumunekankayizsmile
derim ama şimdi bizim kız darılır :gitme:
bi tadına bak dercokacimcoook
tabi bende bakarım sonuda husrala biter bi tabagı götürrüm:çok üzgünüm:
veee kilolarda beni götürürmafoldumben
bence sorun yemek degil yedigini yakmak, azicik yersin aksamda ona gore sporunu yaparsin:dance:
bu diyette öyle değil listen dışına hiçbir şartla çıkmaman lazım.. hangi günündeydin mavili sen?
bugün yıne tartıldım 60.200 olmuşum 2 günde tolam 1.400kg verdim bugün sabah sosis yaptım tost makinasında umarım yanlış degıldır oglende tavuk haşladım ben bu diyeti sevdim valla hem acıkmıyorumda tek korkum yumurta günü yogur ve süt içicem ama nasıl tok kalırım bılemem artık bu arada benım 1 aydır kılo vermem durmuştu hala soktayım nasıl gıttı bu kılolar dıye insallah gerı almam. birde bende listede varmıyım acaba.liste kacıncı sayfa bulamadım
tabiki listenin disina cikmamak en iyisi, ama olurda yerse diye soyluyorum, aman diyet bozuldu diye uzulcene- ki hemen dewaminda yemeyi getiriyo- spor yapip bolca kaldigi yerden dewam etsin die dedimyerimseniben
arkadaşlar yumurta gününde mesela kaç yumurtayla sınırlandırmamız lazım yani yumurta fazla kaçarsa sorun olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?