• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

off iri iri 3 patates yedim doymuyorum bir türlü ya..ilk defa böle bişey oldu daha öncede yapmıştım bu diyeti yiyememiştim hiç bugünse doy-mu-yo-rum....niye ki yaw..

800 gr almısım hafta sonu ama cok abarttım cıkolataları...2 tane patetes yedim bu saate kadar dünün acısını cıkarıyorum. 60.400 le baslıyorum lıseteye eklersenız sevınırım...

:olmaz:
off iri iri 3 patates yedim doymuyorum bir türlü ya..ilk defa böle bişey oldu daha öncede yapmıştım bu diyeti yiyememiştim hiç bugünse doy-mu-yo-rum....niye ki yaw..

ay bugun ayni bende senin gibiyim doymuyorum ya disari ciktim biraz kendime geldim ama simdi hala acim aksam yemegini bekleyemicem heralde.bu kacinci patates.sositososito

guzum olmaz ama yemen lazım 2 patates haşla hüpleti ver bak 2 kiloya yakın yiyenler var hadi biz yüz karayız ama olsun benm bahanem kuvvetli de senin yemen şart hasta olur yatağa düşersin alimallah

kıs sen banamı dedin 11 kiloyu nasıl verdin diye

sirkeli su yapıyorum ama işkence ile değil

yavaş yavaş içiyorum bira bardağı dolusu

ılık suyun içine 1 yemek kaşığı elma sirkesi içiyorum

14 haftalık bir süreç benimki cnm 15 haftama girdim

son 2 haftadır bu diyetle haftasonları hiç almadan 5 kilo verdim

ilk hafta 85 ile başladım 82 ile bitti

hiç kilo almadan 2 haftaya başladım 80.3e indim

bu hafta 3. haftam 80 kilo olarak 300 gr verdim

ve yine başladım bende bitmedi daha bitti gibi

ama daha var iki lokma patates hiç cnm istemiyor

Kizlar selam...Siz nerdeyse gunu bitiriyorsunuz,bizim burda daha sabah..Bende dudukluye attim patatesleri...Bismillah deyip basliyorum diyete..Patatese okulda ki beslenme cantamdan beri severim ama yaninda da ayran olacak...Olsun daha ne katlanilmaz diyetler yaptim.Bundan umutluyum .Sizleri gordukce sevk geliyor...
Bisey soracaktim.Bu verilen kilolari takip listesini ilk sayfadaki linkten girip goruyoruz degil mi?Baska bir sayfada daha var mi?BUrda verdigi kilolari soyleyen arkadaslarin bir cogunu goremedim ..Topigi baslatan arkadasimizin adi da yok ,ben mi gozden kacirdim yoksa baska bi sayfaya mi bakmam lazim???

kızlar ben 2 . haftamdayım 4 kilo verdim ama 2 sini almışım malesef ama ilk haftanın denemesi hafta sonları az yemek gerekiyormuş

kızlar bende şu ana kadar 5 buçuk patates oldu yeşil çayımı da içtim tarçınlı 2 fincan az sonra biraz daha patates yiyeceğimiyi mi

ben esas yarın için mutluyum çünkü zaten sebze yerim ben bol bol yiyeceğim planımda kırmızı biber var soğan sarımsak da koyacağım fırına ayrıca karnıbahar haşlayacağım bol marul salatalık ve havuç daha ne olsun

üşenmedim bayaa bi okudum kızlar topiği...
walla verenlere bravo diyorum...
su an elma diyetiyle boğuşuyorum, 2.haftam... :bbo:
ptesi bu diyete bi el atsam cok hoşuma gitti,neler yenecegini filan da anladım bayaa... nerdeyse 100 küsürlü sayfalara kadar okudum, hakim olmusturum diye düsünüyorum... kaydirigubbakcemile2
listedekilerin hiçbirisinden bi sıkıntım yok sositososito zaten o yüzden kilom var yaa :1ninca:
herkese basarılar diliyorum kızlaar!
takipcinizim, aranıza katılmayı düsünüyorum haftaya.... :lepi:

ben esas yarın için mutluyum çünkü zaten sebze yerim ben bol bol yiyeceğim planımda kırmızı biber var soğan sarımsak da koyacağım fırına ayrıca karnıbahar haşlayacağım bol marul salatalık ve havuç daha ne olsun

benim yarın dışarı çıkmam gerekiyo araba tutar diye korkuyorum ama yanıma çizi alıcam mecbur kalırsam bozarım

kızlar bende elm sirkesi aldım ama tok mı iççez acmı ne zaman içiliyor

arkadaşlarrr bnde bu sbah 1 patates öğlen 1 patates ve şmdide 1 patates yedim böylece gnü başarıyla atlatmış oldummm:))) ve patateslern yanındada bol soğuk su içtm. 4 km tempolu yürüyüş yaptım :)) bakalım haftanın sonunda kaç kilo vereceğim...

Back
X