• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ya çoook moralimi bozdunnnnmafoldumbensağolya offf:sinifsinif:spor salonuna başlıyorm incelme sıkılaşma olduğunda kemik yapım aynı olmasına rağmen daha küçük ve dar az basenm olmıcakmı sanki hıhhhhbayanssulusmileopuyorumnanaktan cevap verrrrrrrrlülülülülülü

valla canım ben evlendiğimde 43 kiloydum şuan 73 eşim diyo eskidende böyleydin bi değişiklik yoktu arada 30 kilo fark var diyorum yani kemiklerin geniş zayıflayıncada bişe değişmiyo diyo üzmek istemem ama sen bi zayıfla görünce anlarsın

canım ama benim 1 arkadaşım vardı bayadır görmüyodum evlendi doğum yaptı gördüm bekarlık halinden bin kat güzel manken gibi olmuş doğum yaptığı halde eskisinden çok güzel tipi vardı nasıl böle oldun dedim hergün ebru şallıyla aksatmadan plates yapıyomuş çok işe yaramıştı hayret ettim valla sende platese başla bence bende başlamayı düşünüyorum

yazıldım bende. çok farkediyo mtlaka kaydnzı yapalm falan diye aklıma girdi kaydirigubbakcemile3sende böyle dynce korktum:gitme: skılaşma ve gözle görülür incelme oluyo sonuçta bırakmamak lazımmış amaolumunekankayizsmile

yazıldım bende. çok farkediyo mtlaka kaydnzı yapalm falan diye aklıma girdi kaydirigubbakcemile3sende böyle dynce korktum:gitme: skılaşma ve gözle görülür incelme oluyo sonuçta bırakmamak lazımmış amaolumunekankayizsmile

valla dediğim gibi arkadaşımı görünce hayret ettim eskiden basenli göbekliydi şuan süper ama devam ediyo bide çok mekik çekiyomuş bırakınca eski haline dönülüyomu bilmem

kizlar benim bugun aklima uzun zaman önce alipta kullanmadigim bisi geldi ve yaklasik 1 saattir bel ve karin bölgesini bol bol titrettim.:dance: hani bel kemerleri vardi titresimli zayiflamak icin diye sürekli reklamlarda cikiyordu. halada var da o aklima geldi birden cikarrttim ortaya. zamaninda yapmistim ama karnimda asiri siskinlik hissediyordum onu yapinca tabii o zamanlar diet yapmiyodum diet süresince deniycem bakalim ise yarayacak mi.
kullanan oldu mu arkadaslar ise yariyormu sizce

ewet cnm tabi öyle ama benim için sorun değil zaten baya su içiyorum çünkü hemde ılık su

canim aslinda bende spor yapiyorum günde 600 kez ip atliyordum ve 20 dk mekik cekiorum, bugun de eliptik kondisyon bisikletine basladim yarim saat yaptim bakalim ne olcak sen hangi sporlari yapiyorsun
ben bir tek 1 saat koşuyorum canım
Millet neleri kesfediyor..Bne bi takvim bile yapamadim ..Bu kadar zamandir ugrasiyorum..Copyaliyorum ama yanlis format deyip duruyor..Halbu ki anlatildigi gibi yapiyorum....Takvim bile inanamadi bi kiloda kesin bir yanlislik var deyip kabul etmiyor. kaydirigubbakcemile3 ..Buradan duyuruyorum yanlislik yokkk bu kadar yemeye ve yan gelip yatmaya bu yine iyiiii

canım yanlış yapıyorsunda ondan alıp direk yapıştırdıysan yanlış oluyor yapıştırdıktan sonra baştaki ve sondaki parantez içindeki [/img] kısmını parantezle beraber siliceksin öle kaydet olur

hmm iyi gidiyor ya süperim bugün ve dün accuk ilaç için ekmek yememe rağmen bugün öğlen 2.6kilo gitmiş çok sevinçliyim havalara uçuyorum

Back
X