• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Sevgicim görünen fotolar sana mi ait, resimlerde zayif görunuyosun, boyun kac senin
70 gibi görünmüyo sanki
o fotolar 65lil fotolar tatlım
teşekkürler sevgiopuyorumnanaktan inş. hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırız bu arada sen ne zamandır yapıyosun kaç kilo verdin toplamda bu diyetle
valla bugünle beraber toplam 5 oldu 4ü bu hafta biri geçen hafta geçen haftada da 4 vermiştim ama 3ünü geri aldım

89 kilo olduğunu yazmışsın merak ediyorum ne kadar sürede ne kadar verdin ben yeni katıldım da bilmiyorumkismile

a.s.95 kg ilo ile baska bir diyete baslamıstım 3 ayda ancak 90 oldum.eyvahedigeldismile süre uzayınca diyet bıktırıyor ve motivasyon da düşüyor.:sinifsinif: baktım böyle olmayacak hollywood diyeti yapayım dedim ama onda da 1 hafta yapamazsanız baslamayın deniyor.:olmaz: bir hafta diyette kalmak da cok bıktırıcı geldi. cünki calışınca hep hafta sonu bi yere gidiyorsunuz yada birileri geliyoreyvahedigeldismile bi türlü 7 gün yapamadımeyvahedigeldismile gencken yaptıgım bu diyeti yapmaya karar verdim. ama simdiye kadar hep kacamaklı oldu. bu hafta en az kacamak yaptıgım haftakaydirigubbakcemile2yarın tartılacagımzemuszemus ama cok inceldim ve 3 hafta önce giyemediğim pantolonlarım bol geliyorhihoyyyt yarın son kilomu bildiririm.opuyorumnanaktan

canım ben fazla yemek yemek kilo sanırım sıkıntıdan alıyorum evlendiğimde 46 kilo falandım ben başladım pazartesi sabahtan akşamam kadar bir buçuk partates iki bardak bitki çayı içtim onları bile zar zor yedim sonra akşam olunca güzel yemekler yapmıştım herkez yerken bende dayanamadım bozdum aslında irademe sahip olsam açlığa dayanabilirim

a.s. iyi de tatlım sorun zaten bu:olmaz: ac kalınca kilo verilmiyor:olmaz: metobolizma kıtlık var sanıp kendini kilitliyor ve depoluyormafoldumben doru olan aclık hissetikce az az aclıgı bastıracak kadar yemek ve aclık hissi baslayınca yine yemekcokacimcoook iste o zaman metobolizma gevşiyor ve bu diyette menüde ki gıdadan o gün meyva ise vitamin, proteinse protein veya karbonhidrat günü ise karbonhidratı gerektiği kadarını alıyor ve gerisini depolamayıp atıyor.. hihoyyyt geri kalan ihtiyacıda depoladıgı yagdan alıyor:dance: 5 gün sonra serbest günde de abartmadan özlediğin seyleri yersen eger metobolizma iyice gevşiyorsempatiksalakcinni göz dönmeleri ve aclık krizleri yasatmadan sonra ki haftaya hazırlanıyorzemuszemus

selam kızlar.
bu gün başladım ilk günüm pateteslerimi yedim yaklaşık 1 lt civarı da su içtim fena hissetmiyorum.
sizler nasılsınız bakalım
ayrıca listeye benide eklermisiniz 105,3 başlangıç
bu kez olucak inşallah :Saruboceq: olmak zorunda aslında . :oklava:

a.s.tabii ki olacakvereliniortak zayıflamak istemek yeterlialkisalkisalkis biraz da azimhihoyyyt

evet çok abartınca aynen iade ediyor
SEVGıCıM sadece ben albümünde 24. resim vvar bitane mor tişört ve kotlu orada kaç kilosun bide yarın resimlerinii bekliyorumm erkenden ekle bak çatlarımmopuyorumnanaktan

bu arada bende yarın tatrılıp bildireceğim arkadaşlar 82.5 la başladıım bakalım kaç kilo gitti 2 gündür sporda yapıyorum 79 olduysam dünyalar benim olurrrr

SEVGıCıM sadece ben albümünde 24. resim vvar bitane mor tişört ve kotlu orada kaç kilosun bide yarın resimlerinii bekliyorumm erkenden ekle bak çatlarımmopuyorumnanaktan

bu arada bende yarın tatrılıp bildireceğim arkadaşlar 82.5 la başladıım bakalım kaç kilo gitti 2 gündür sporda yapıyorum 79 olduysam dünyalar benim olurrrr

ttlım o fotoda 65 kiloydum:sinifsinif:şuan 70im bi 5 daha versem tam o halime gelcem

Son düzenleme:
bu hafta kupa yarınki kiloma bağlı 70im bugün yarın 69 olursam tam 5 kilo olucak:hooray:

merhaba kızlar annem baya kızdı bana bu diyet için değil çok destek verdi başta ama ben hiçbişey yiyemeyince sen ölmek mi istiosun dedi.. tek tip olunca içim almıo midem çok hassas :(
bende bugün yine et günümdü haşlama et ve ızgara köfte yaptım yanında grisini yedim.. yoksa hiç yiyemiorum bi kaçamak bu oldu başka extra bişi yemedim 5 kilo wermemde hiç olmassa 2 3 versemde yeter bana.. diğer arkdşlara hayran kaldım :) ama şu 3 günde midem kçldü baya faydası oldu bana çok tşkkur ederim hepinizee ..sizi takip edicem :)

ben yarın kilo bildiremicem çünkü yarın sofya ya gidicem sabahtan girersem yazıcam giremezsem akşama dönünce yazıcam

bugünü mü sadece yogurtla gecirdim pul biber ve sarmisak ekledim gayet tok tuttu beni kizlar suana kadara 1 kilo yogurt yedim tabii 0,1 yagli olarak.
ve bugun test yaptirdim
yag: 26,5
kan ve su orani 18,1
kas: 24,3
cikti kizlar 3 hafta sonra tekrar aptircam bakalim neler olacak :)
suan ki kilom 66,9 bugun son gün yarin kilo bildirimi yapcam.:dance:

sebze günümdü dünden daha kolay geçti ve daha az kaçamak yaptımm..

az öncede yağsız kabak yemeği yedim baya büyük bi tabak..

extra olarak sabah ve gece yatmadan elma sirkeli su içiyorum..

bide 2 bardak 5 li çay..

bakalım yarın ne kadar gidecek...dört gözlee bekliommm...

2 haftadır hep uydum 2 haftanın ilk kaçamağını yaptım oda yumurtamam maydonz ekledim bu saatte karnım acıktı boş yiyemedim:çok üzgünüm:

ohooo oda kaçamak mı canım..hem maydanoz da zayıflatırr..ben neler yedim ama çok çok azz..

mesela eşim oluşa çubuk kraker almış 5 tanecikk yidiimm..

başkaa...azcık kaşar yedimm..

az kaçamak yaptığım halim bu yanii..hihihihiiii..

yatmadan da mutlaka meyve yerimm duramaammm..

Back
X