• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

candy candy canımın içi maşallah :nazar:nasıl verdn bu kilolaarı canım ne kadar zamanda verdin :uhm:CADIARZUkafamçokkarıştı

2 yıla yaklaşıyor 2008 in yazından beri işte.. ama 25 kilosunu bir yılda verdim 2009 yaz bittiğinden beri 5-6 kilo verdim sadece.. ya aslında şimdi yapsam kilo veremeyeceğim şekilde verdim.. çünkü ben hiç zayıflamakla ilgisi olmayan çevre zoruyla zayıflatılmaya çalışılan bir kızdım.. (özellikle de babamın ailesi tarafından) sonra sevgilim oldu benim.. 125 kiloyken görmüştü beni en son ama ben 140 a dayanmıştım.. uzaktaydı sevgilim biz telefonla başladık ilişkimize başladıktan 1 yılı geçkin sürede buluşabildik sadece.. ben de o gelene kadar en azından kilo vereyim dedim.. o civar kilodan yürüyüşle kolayı eksiltmekle daha az yemekle 124 e düşüp buluştum sevgilimle.. ondan sonra üniversitede yurda girdim.. iki öğün yemeye başladım.. akşam öğünüm salataydı sadece.. öyle işte.. 120 ye düştüm.. geçen yıl bu zamanlar 120ydi kilom.. sonra moral bozukluğuyla verdim 3-5 gerisini de yazın verdim.. 10 kilo kadar ilaç desteğiyle.. ramazandan beri de her ay 3 kilo verip geri aldım.. 105 in altına 108 in üstüne hiç çıkmadım ama ne zaman 105 i görsem ertesi hafta 108 oluyordum.. neyse kk ya üye oldum 107,5 la.. düştüm 104,6 ya kadar 105 in altını görmüştüm sonunda ama sonra yine 108 oldum.. sonra bu diyetle işte 104,4 oldum sonra da 106,8 e hatta 108 e kadar çıkım 106,7 ile bu hafta başladım.. işte böyle kısa özeti boshayallersmile

kızlar 2. haftada aynı hızda kilo veriliyomu veriliyosa süper valla,,,,

sevgi sen geçen hafta kupa aldın bu hafta naptın canım...............

tatlım ben bu hafta diyet yaomıyorıum izmirdeyim anneme bakıyorum refakatçiyim anlıyacağın haftaya başlıcam bu arada hala aynı kilodayım

2 yıla yaklaşıyor 2008 in yazından beri işte.. ama 25 kilosunu bir yılda verdim 2009 yaz bittiğinden beri 5-6 kilo verdim sadece.. ya aslında şimdi yapsam kilo veremeyeceğim şekilde verdim.. çünkü ben hiç zayıflamakla ilgisi olmayan çevre zoruyla zayıflatılmaya çalışılan bir kızdım.. (özellikle de babamın ailesi tarafından) sonra sevgilim oldu benim.. 125 kiloyken görmüştü beni en son ama ben 140 a dayanmıştım.. uzaktaydı sevgilim biz telefonla başladık ilişkimize başladıktan 1 yılı geçkin sürede buluşabildik sadece.. ben de o gelene kadar en azından kilo vereyim dedim.. o civar kilodan yürüyüşle kolayı eksiltmekle daha az yemekle 124 e düşüp buluştum sevgilimle.. ondan sonra üniversitede yurda girdim.. iki öğün yemeye başladım.. akşam öğünüm salataydı sadece.. öyle işte.. 120 ye düştüm.. geçen yıl bu zamanlar 120ydi kilom.. sonra moral bozukluğuyla verdim 3-5 gerisini de yazın verdim.. 10 kilo kadar ilaç desteğiyle.. ramazandan beri de her ay 3 kilo verip geri aldım.. 105 in altına 108 in üstüne hiç çıkmadım ama ne zaman 105 i görsem ertesi hafta 108 oluyordum.. neyse kk ya üye oldum 107,5 la.. düştüm 104,6 ya kadar 105 in altını görmüştüm sonunda ama sonra yine 108 oldum.. sonra bu diyetle işte 104,4 oldum sonra da 106,8 e hatta 108 e kadar çıkım 106,7 ile bu hafta başladım.. işte böyle kısa özeti boshayallersmile

inş. tatlım istediğin kiloya en kısa zamanda gelirsin opuyorumnanaktano baskı yapanlar yokmu kötükedihüso... ayyy bende yarın tekrar patatesle başlıcam napcam bilemiyorum patartes zorluyo beni soğuk soğuk hiç gitimiyor evde olsam ısıtır ısıtr fırınlar yerdim ama çalışınca soğuk yemek zorunda kalıyorum ama pes etmek yok dayanıcam hepi topu bir gün hepimiz zayıflıcaz inş. incecik olucaz buna inancım tammolumunekankayizsmile

inş. tatlım istediğin kiloya en kısa zamanda gelirsin opuyorumnanaktano baskı yapanlar yokmu kötükedihüso... ayyy bende yarın tekrar patatesle başlıcam napcam bilemiyorum patartes zorluyo beni soğuk soğuk hiç gitimiyor evde olsam ısıtır ısıtr fırınlar yerdim ama çalışınca soğuk yemek zorunda kalıyorum ama pes etmek yok dayanıcam hepi topu bir gün hepimiz zayıflıcaz inş. incecik olucaz buna inancım tammolumunekankayizsmile

bak canım ben patates gününde naptım anlatayım..

patateslerimi haşladım geceden öğlene kadar onları yedim.. akşam eve gittiğimde haşlanmış bir iki patatesim vardı.. üç tane patatesi kabuklarıyla fırına attım.. o haşlanmışları da robota attım üstüne yarım çay bardağı kadar sıcak su ekledim.. çalıştırdım robotu.. püre yaptım.. sonra iki kaşık ayırdım püre olarak yemek için gerisini aldığı kadar sıcak su ekleyip çorba yaptım.. hem püremi hem çorbamı sıcacık yedim... ben onları yerken patateslerim piştiler.. birini çıkardım kabuklarını soydum sıcak sıcak yedim.. diğer ikisini de geceye doğru soğuk yedim.. çorba bile içtim yani patates günümde..

tatlım ben bu hafta diyet yaomıyorıum izmirdeyim anneme bakıyorum refakatçiyim anlıyacağın haftaya başlıcam bu arada hala aynı kilodayım

ay doğru sevgicim unutmuşum pardon,annen nasıl oldu geçmiş olsun...............

ay bu diyet gerçekten işe yarıyor bencede devam et hergün tartıda eksilmek müthiş bi duygu...............

merhaba arkadaşlar bugün benim meyve günüm 4 çeşit meyvem var elma ayva çilek armut meyve yemek çok keyifli ama çok sık acıktırıyor mide kazınması oluyor akşama kadar sık sık yicem mecbur iş yerindede elde bir elma armut vs çok hoş olmuyor ama artık napalım idare edicez pantalonum belden bollaştı gibi ama tartıya çıkmak için cumartesi sabahını bekliyorum sabırsızlıkla inşallah vermişimdir şöyle bir kaç kilo kısa sürede düşsem şu 100 ün altına ne mutlu olucam biliyormusunuz :))

canım benim kendinle gurur duymalısın gerçekten aynı kaderi paylaşıyoruz bende 114 ü gördüğümde ve artık ben kilo veremem bu böyle gider dediğim zamanda sevgilimle tanıştım bir yıla yakın bir zaman sonra yüzyüze geldik şimdi artık bu kilolardan kurtulmak ve daha sağlıklı olmak için bir çabam daha var inşallah hepbirlikte kurtuluruz azminden dolayı seni kutluyorum canım opuyorumnanaktan

selam kızlarrr:teytey::teytey:

bu gün meyve günü

ben meyve gününden korkuyodum ama korktuğun gibi olmadı dün eti sevmeme rağmen öğleden spnrada et yemek çok zor oldu canım hep meyva çekti dün

sabah greyfurt suyu ile başaldım yeşil ve kırmızı elma birde keçiboynuzu meyva sayılır mı keçiboynuzu yemeyi çok seviyorum

diyetlerde benim kurtarıcım keçiboynuzuşutarafagitti

inşallah meyvayla bitiririm bu günü:Saruboceq:

bu arada ben bu sabah tartıda değişiklik görmedimsenağlama
o hırsla meyva yemeye başladım
aranızda tartılan oldumu

aranızda tartılan oldumu

merhaba canım bence sık sık tartılma insanın morali bozuluyor . cumartesi sabah aç karınla ve barsakların temizlenmiş olarak yani tuvalete çıkılmış olarak tartılmak en doğru kilo tespitidir haftada bir kez bu şekilde tartılmak daha uygun diye düşünüyorum opuyorumnanaktan

bak canım ben patates gününde naptım anlatayım..

patateslerimi haşladım geceden öğlene kadar onları yedim.. akşam eve gittiğimde haşlanmış bir iki patatesim vardı.. üç tane patatesi kabuklarıyla fırına attım.. o haşlanmışları da robota attım üstüne yarım çay bardağı kadar sıcak su ekledim.. çalıştırdım robotu.. püre yaptım.. sonra iki kaşık ayırdım püre olarak yemek için gerisini aldığı kadar sıcak su ekleyip çorba yaptım.. hem püremi hem çorbamı sıcacık yedim... ben onları yerken patateslerim piştiler.. birini çıkardım kabuklarını soydum sıcak sıcak yedim.. diğer ikisini de geceye doğru soğuk yedim.. çorba bile içtim yani patates günümde..

saol taklım opuyorumnanaktan bu çok ii oldu tariflerini yarın deniycem ben bide eşimle birlikte yapıyorum hem onada akşam sıcak bişeyler sunmuş olurum :asigim:

kızlar dün son wc çıkışım oldu. ben hersabah düzenli wc çıkardım:(( patattes yemekten tıkandım galiba dün :( bugünde tık yok sebzeden sonra olur umarım destekleyici ne yapabilirimki.

kızlar dün son wc çıkışım oldu. ben hersabah düzenli wc çıkardım:(( patattes yemekten tıkandım galiba dün :( bugünde tık yok sebzeden sonra olur umarım destekleyici ne yapabilirimki.

barsak çalıştırıcı form çaylarından içebilirsin bir tane rahat ettirir sebzede salatalıkta barsakları çalıştırır geçmiş olsun canım

aranızda tartılan oldumu

a.s.bende et günüden sonra tartıldım 2,6 gitmişti meyvedensonra pek bi değişiklik olmadı bende toplamdada son gün 3,1 verebildim ama hiç sporsuz ve masa başı işle umarımsende daha çok gider canım

Back
X