5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende başladım bu gün evde patates kalmadığından bu gü yumurta ile başladım bu saate kader 3 tane haşlanmış yumurta yedim başkada bir şey yok ;kilom 68.80 bu gün itibariyle ben hafta sonu tatile gidecem bakalım o zamana kadar verebileck miyim 2-3 kilocukkk hadi hepimize hayırlı olsun gitsin
kilocuklar gelsin cici elbiselerr:52:

kızlar bende bugün başladım =)) 2 patates yedim bide bikaçtane çekirdek :D masanın üstünde görünce dayanamadım napiim :(

ama iyi susattı bol bol su içiyorum, fakülteyede gitmedim ilk günüm diye :D
ben kilomu tam bilmiyorum ondan söyleyemiorum şuan ama ölçülerimi aldım..

bide nedense işe yaramıcaak gibi geliyor bana yaa :(

öyle deme tatlım beynine olumlu telkinler ver ... beynin inansın ki vücüdun da ona uysunn... neye inanırsan o olur..:16::16::16:

ben uzandım açlıktan yedim yedim hala açtım valla :59:
çarşıya gittim işim vardı dayanamadım 4-5 tane bisküvi yedim :17: valla o tuttu diyebilirim acıkmadım hala bu arada çarşıya yürüyerek gittim yürüyerek geldim toplam 4-5 km felan bisküviler kalmamıştır umarım

ben uzandım açlıktan yedim yedim hala açtım valla :59:
çarşıya gittim işim vardı dayanamadım 4-5 tane bisküvi yedim :17: valla o tuttu diyebilirim acıkmadım hala bu arada çarşıya yürüyerek gittim yürüyerek geldim toplam 4-5 km felan bisküviler kalmamıştır umarım

süpersin hallibo negatif düşünmee sakın.. ben acıkmıyorum fakat biraz damak tadı arıyorum galiba amabaşaracağım inş.kendime olumlu telkinler veriyorummm....:16::16::16::16::16:

bende yarın başlamak istiyommm ama bi türlü motive edemiyorum kendimi kıslarr:44:
10 gün öce yaptım bu diyeti şimdi yine başamak istiyom 4.400 gr verdim ama bugün hiç şevkim yokk:59::58:

çok mersi şuan 3 patatesi doğradım çayda yaptım bir yandan oğlumu uyutuyorum bir yandan onları yiyorum bir yandanda master chef izliyorum:86:

çok merak ediyorum cumartesi ki kilomu:52: inşallah sonuca ulaşırız

şuan çay içiyorum ve piskevit batırmayı çoooook isterdim:14:

bunun için cumartesini beklemek zorunda olmak çok kötü :14:

cezam olsun almasaydım o kadar kilo bozmıcam diyetimi :50: bozamam:50:

cumartesi eğer en az 3 kilo düşüş görmezssem diyete olan inancımı yitiririm bu kadar sıkı bir diyetle gitmeyen kilo dahada gitmez herhalde :14:

valla itiraf edeyim ben de kaçamak yaptım yarım bardak nescafe içtim. diyette iken hiçbi yere gitmemek lazım evde oturacaksın yoksa kaçamak kaçınılmaz. ama bugün 1 saat yürüdüm.

arkadaşlar ya benimde kilo vermem lazım eşim 3 ay yok onu değişmiş karşılamak istiyorum fakat Allah beni iradesiz yaratmış sanıyorum :14: bir türlü olmuor :14:

Back
X