5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

sanırım öyle ne ile başladıysan onunla devam etmen gerek maalesef yumurtayla başlamışsın onunla devam etmen gerek:((

ufff tuzla aram pek iyi değildir ama hem patatesi hemde yumurtayı tuzlu severim tuzsuz yumurta yenmiyor baharatladım öle yiyebildim.

Bilen biri var mı acaba suda yumurta kırma olayını kaynayan suya yumurta kırıyoruz ama dağılmaması için ne yapmak gerekiyodu adı çılbırdı sanırım bide öle denemek istiyorum şu yumurta olayını

ufff tuzla aram pek iyi değildir ama hem patatesi hemde yumurtayı tuzlu severim tuzsuz yumurta yenmiyor baharatladım öle yiyebildim.

Bilen biri var mı acaba suda yumurta kırma olayını kaynayan suya yumurta kırıyoruz ama dağılmaması için ne yapmak gerekiyodu adı çılbırdı sanırım bide öle denemek istiyorum şu yumurta olayını

tuz vücutta su tuttuğu için tavsiye edilmiyo ama dediğin gibi patates bi nebze de yumurta tuzsuz hiç çekilmiyo bööö:))
o yüzden ben yumurta gününde yoğurt yedim zaten dietin son günüydü yoğurdu severim ama onu bile gün boyu iki kase yiyebildim sadece..
suya kırıldığın dağılmıyo birden koyarsan bide öyle dene bakalımm:))))bu arada dietinin sonucunu merak ettimm..benden sadece 1,5 gitti offfff

tuz vücutta su tuttuğu için tavsiye edilmiyo ama dediğin gibi patates bi nebze de yumurta tuzsuz hiç çekilmiyo bööö:))
o yüzden ben yumurta gününde yoğurt yedim zaten dietin son günüydü yoğurdu severim ama onu bile gün boyu iki kase yiyebildim sadece..
suya kırıldığın dağılmıyo birden koyarsan bide öyle dene bakalımm:))))bu arada dietinin sonucunu merak ettimm..benden sadece 1,5 gitti offfff

canım benim bugün 2 günüm. ilk başladığım gün tartıldım bide cuma günü tartılcam arada hiç tartılmıyorum.

2 hafta önce ilk defa yaptım bu diyeti 3.1 yada 3.2 filan verdim 2 hafta yapmadım ve baya abarttım 1.3nü geri aldım ilk yaptıgımda sebze gününde domates yemekten gına geldigi için akşm 1 dilim ballı ekmk yedim ilk kaçamagım oydu son günde yaprak sarmıştık e o kadar sar sar sonra yememek ayıp olurdu son günü akşamı bozdum.

dün karpuz günümdü kaçamak yapmadım bugün yumurta günüm kaçamak yapmaya niyetim yok yoksa devamı geliyo.
yarın salata 4. gün patates 5. gün yine meyve günü yapcam cuma sabahı sonuç belli olur bakalım haftaya yine diyet yapcam

ben geçen diyette ctesi başlamıştım ptesi günleri kaç defa başladysam sonu gelmedi sevmiyrm ptesi başlanım salı bozulan diyeti

senin bugün ilk günün mü 1,5 kilo ne kadar sürede gitti

canım benim bugün 2 günüm. ilk başladığım gün tartıldım bide cuma günü tartılcam arada hiç tartılmıyorum.

2 hafta önce ilk defa yaptım bu diyeti 3.1 yada 3.2 filan verdim 2 hafta yapmadım ve baya abarttım 1.3nü geri aldım ilk yaptıgımda sebze gününde domates yemekten gına geldigi için akşm 1 dilim ballı ekmk yedim ilk kaçamagım oydu son günde yaprak sarmıştık e o kadar sar sar sonra yememek ayıp olurdu son günü akşamı bozdum.

dün karpuz günümdü kaçamak yapmadım bugün yumurta günüm kaçamak yapmaya niyetim yok yoksa devamı geliyo.
yarın salata 4. gün patates 5. gün yine meyve günü yapcam cuma sabahı sonuç belli olur bakalım haftaya yine diyet yapcam

ben geçen diyette ctesi başlamıştım ptesi günleri kaç defa başladysam sonu gelmedi sevmiyrm ptesi başlanım salı bozulan diyeti

senin bugün ilk günün mü 1,5 kilo ne kadar sürede gitti

benim dün bitti canım sonuç 1,5 kilo:(( spor da yaptım üstelik ve sadece kaçamak olarak günde avuç içi kadar leblebi yedim tansiyonum düştü onun dışında harfiyen uydumm.sana bravo 3 kilo versem oh derimmm

benim dün bitti canım sonuç 1,5 kilo:(( spor da yaptım üstelik ve sadece kaçamak olarak günde avuç içi kadar leblebi yedim tansiyonum düştü onun dışında harfiyen uydumm.sana bravo 3 kilo versem oh derimmm

kaç kilosun canım sen bazen hepimizde oluyo kilo takılıp kalıyo daha az yesende spor yapsanda bi bakmıssın kilo vermemişsin kilo sabitliyo kendini burda yılmamak gerekiyo kilon inatsalaşıyosa sende inatlaşcaksın bende leslienin 5 milini indrdim onunla bazen 2 bazen 3 bazende 5 mil yürüyorum iyi ter attırıyo işte tek sorun su içmemem içim almıyo suyu eskiden 3 4 litre içen ben şimdi 1 2 bardak suyu zor tüketiyorum içeyim bari diyorum ama içmek zor geliyo üşengeçlik diz boyu ki yazın daha çok su içilir sanırım çayı çok tükettiğim için pek su aramıyorum :50:

Merhaba kızlar:)

Bugün itibariyle ben de bu diyete başladım:) 4 kilo fazlam var.. Cumaya kadar vermeye niyetliyim. Metabolizmam yavaş olduğu için bir de keten tohumunu da ekledim ki içerisindeki suda çözünmeyen lifler ile bağırsaklarda hareketi arttırıyor, suda çözünen lifler ile de kan şekerini dengede tutup geç acıkmayı sağlıyor. Diğer faydaları da cabası:) Diyetin sonucunu bildiririm tekrar. Sağlıklı kalın:)

aslında çok kilolu deilim 52 -53 kg eskiden.1 yılda 10 kiilo aldım dikkat etmedim biraz diyet yaptım 57 kg oldum 15- 20 gün diyeti bırakmıştım 1 kilo almışım oldum 58 kg bu diyeti yapayım dedim ve de çok dikkat ettim sonuç 1,5 kg bilmiyorum neden 1 aya kadar tatile gitcem geri kalan 4 kiloyuda vermeliyimm acil ama benim bünye biraz değişik sanırım..

Son düzenleme:
aslında çok kilolu deilim 52 -53 kg eskiden.1 yılda 10 kiilo aldım dikkat etmedim biraz diyet yaptım 57 kg oldum 15- 20 gün diyeti bırakmıştım 1 kilo almışım oldum 58 kg bu diyeti yapayım dedim ve de çok dikkat ettim sonuç 1,5 kg bilmiyorum neden 1 aya kadar tatile gitcem geri kalan 4 kiloyuda vermeliyimm acil ama benim bünye biraz değişik sanırım..

çok kilon yok ee doğal olarak az veriyosun ki bence bu daha iyi bende 57.1le başladım 53.4 yada 53.9 mu ne oldum yazmıştım dün sabah 55.1 dim hedef 50 olmak ben 2 2 versem yeter diyodum ki birden vermek hiç iyi değil yani bizim gibi 3 5 kilo fazlası olanlar için o yüzden sende 1,5 kilo iyi vermissin canım

4 haftada 1,5 olarak vermeye devam etsen 6 kilo vermiş oluyosun ki eski kilona kavuşmuş oluyosun bence çok iyi vermişssin

bende 2 hafta sonra tatile çıkcam 50 51 olarak inşalhh :46:

inşallah canımmm:66: ama ara verdiğimiz günlerde kilonun bir kısmı alınıyo diye okudum umarım almam aşırıya kaçmıyorumm ama hayırlısı diyelim..

kızlar çok kötüyüm çok acil morale ihtiyacım var,diyeti mahvettim bugün garanti 1 kilo aldım:84: size yediklerimi yazayım
sabah;1-2 kase sebze çorba,az kepek ekmeği,1 dilim yağsız peynir,2-3 turşu
öğlen;1 adet yumurtadan beyaz peynirli omlet,3-4 dilim ananas,1 dilim haşlanmış tavuk ve 1 minik kutu yağsız tonbalık
evet,öğlene kadar yediklerim fena sayılmazdı taaa ki şeytana uyup marketten 1 kutu dondurma alıncaya kadar!onuda arada haftasonu canım çekerde az biraz kaseye koyup yerim diye almıştım.ama nerdeee bende o irade,değil hafta sonunu,2 saati bile bulmadı zavallı dondurmanın buzlukta beklemesi,15 dakikada 1 kilo bademli dondurmayı mideye indiriverdim!!sonrada vicdan azabından 2 saat yürüyüş yaptım ama neye yararki 1.400 kalorilik dondurmayı lüplettikten sonra:50: toplamda 2.500 kalori almışım bugün!!!sizce yarın hiçbirşey yemesem nasıl olur?diyetim bozulmamış olurmu ki ne dersiniz??

kızlar çok kötüyüm çok acil morale ihtiyacım var,diyeti mahvettim bugün garanti 1 kilo aldım:84: size yediklerimi yazayım
sabah;1-2 kase sebze çorba,az kepek ekmeği,1 dilim yağsız peynir,2-3 turşu
öğlen;1 adet yumurtadan beyaz peynirli omlet,3-4 dilim ananas,1 dilim haşlanmış tavuk ve 1 minik kutu yağsız tonbalık
evet,öğlene kadar yediklerim fena sayılmazdı taaa ki şeytana uyup marketten 1 kutu dondurma alıncaya kadar!onuda arada haftasonu canım çekerde az biraz kaseye koyup yerim diye almıştım.ama nerdeee bende o irade,değil hafta sonunu,2 saati bile bulmadı zavallı dondurmanın buzlukta beklemesi,15 dakikada 1 kilo bademli dondurmayı mideye indiriverdim!!sonrada vicdan azabından 2 saat yürüyüş yaptım ama neye yararki 1.400 kalorilik dondurmayı lüplettikten sonra:50: toplamda 2.500 kalori almışım bugün!!!sizce yarın hiçbirşey yemesem nasıl olur?diyetim bozulmamış olurmu ki ne dersiniz??

maşşalah canım afiyet bal şeker olsun kilo olmasın.

yarın diyete sil baştan başla bence güzelim yani y arın diyetinin 1. günü olsun

canım bu arada sen hangi diyeti uyguluyorsun burdaki diyeti uygulamadığn kesin.

Son düzenleme:
maşşalah canım afiyet bal şeker olsun kilo olmasın.

yarın diyete sil baştan başla bence güzelim yani y arın diyetinin 1. günü olsun

canım bu arada sen hangi diyeti uyguluyorsun burdaki diyeti uygulamadığn kesin.

yok canım ama buradaki diyeti önceki zamanlarda uyguladım ve her defasında son derece iyi sonuçlar aldım..yaklaşık bir haftadır kendi kendime az yiyerek diyet uyguluyordum taa ki bugüne kadar,çok kötüyüm çok ne yapayım ben şimdi endimi:43: yok yok yarın en iyisi hiçbirşey yememek anca dengelerim ertesi günde diyetimin 1. günü olur..şuan öyle bir psikolojideyim ki aynaya baktığımda sanki verdiğim bütün kiloları geri almışım gibime geliyo 1 gün içerisinde:1:

biz de dün başladık kardeşimle, bugün sebze günümüz. kardeşim 2.5 kilo verdi dünden beri maşallah:) :nazar:
ben yalnızca yarım kilo vermişim ama napalım.. haftaya salı mezuniyet balom var o zamana kadar 65 olayım başka bişi istemem.

mrb ben 17 yaşındayım boyum 1,58 kilom 96,8 karar verdim uygulucam bu diyeti annemle beraber ayrıyetten ben her sabah 1 saaat hızlı tempoda yürüyüş yapıyorum inş. istedigim kiloya düşerim :)

kızlar bu diyet en fazla ne kadar uygulanıyor? istediğimiz kiloya gelene kadar uygulayabilir miyiz acaba?

istediğn kadar uglula canım sonuçta iki gün ara veriysn ordan vücudn alması gereknleri dengelesen yeter bence gerçi benim bugün tansiyonm düştü heralde yatktan kalkmamla yere yapışmam bir oldu :18:

istediğn kadar uglula canım sonuçta iki gün ara veriysn ordan vücudn alması gereknleri dengelesen yeter bence gerçi benim bugün tansiyonm düştü heralde yatktan kalkmamla yere yapışmam bir oldu :18:

canım kendine dikkat et. çok geçmiş olsun.
85 kiloyum ve 55 olmak istiyorum.(ah eski hallerim ahhhh) bu diyetle bu kadar çok kilo veren varmı acaba? yazılanların hepsini okuyamadımda. kasım sonuna kadar versem süper olur valla. ben har hafta 1 - 1,5 kg diye hesapladım ama inşallah verebilirim... çok zaor kilo veriyrum ve çokta iştahlıyım... geçen hafta başlamıştım yarım kaldı bu hafta tekrar başladım umarım devam edebilirm. birkaç günü atlattıktan sonra devamı gelir. tekrar zayıf olmak istiyorum şu anki halimden resmen iğreniyorum....

kızlar bu dıyet kılları yagdan mı götürüyo kastan mı sudan mı? en çok hangisinden kilo verıyorsunuz?

Back
X