- Konu Sahibi incilideniz
- #12.041
3.5 litre su nıe içiosun kızım zararlı mıdeyı genısletıo 2 -2.5 litre içmen gerekıo
bi dkişte o kadar içsem midem genişler :))
yaz aylarıdayız çok susuyorum . sıcak havalar terliyorum napıyım ??

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3.5 litre su nıe içiosun kızım zararlı mıdeyı genısletıo 2 -2.5 litre içmen gerekıo
o suyu bi dikişte içmediğin için hiç bir zararı olmaz. ben günlük 4.5 litre içiyorum ortalama..
wc çıktığınız zaman idrar renginiz su rengine yakın ise kilo veriyorsunuz demektir.. ( bol su içerek tabi)
ama bol su içerek idrar renginiz hala sarı ise kilo veremiyorsunuz demektir.. bunu asla unutmaytın![]()
o suyu bi dikişte içmediğin için hiç bir zararı olmaz. ben günlük 4.5 litre içiyorum ortalama..
wc çıktığınız zaman idrar renginiz su rengine yakın ise kilo veriyorsunuz demektir.. ( bol su içerek tabi)
ama bol su içerek idrar renginiz hala sarı ise kilo veremiyorsunuz demektir.. bunu asla unutmaytın![]()
bnmde su rengindehaftada en az 1 en fazla 1,5 kg weriyorm
günde ortalama en fazla 550 ile 650 kalori alıyorum.![]()
ay saat 7 olsada eve gtsem ya sıkıldım oturmaktan eve bi koşu bandı aldrmam lazım en azından gdınce koşi selülitlerim iyce azıcak:84:
boyun süper :) kilon da iyi aslında . tabi kendn nasıl mutluysan ole ol tatlım:82:
teşekkür ederim.1-2 yıla kadar belki bebek yaparım şimdiden eski kiloma döneyim ki sonra bunalıma girmeyeyim :) Rejim yapmayı bilmiyorum ilk defa rejim yapıcam.3 gün hiç bir şey yemeyeyım en ıyısı.
Şimdi tartıldım kilom 84.1, sabahkiyle aynı :92:
tebrik ederim canım,aynı gidiyoruz ya![]()
Ay evetSenin boyun kaçtı canım?