- 30 Kasım 2007
- 491
- 54
- 318
- Konu Sahibi incilideniz
- #12.981
hadi bakalım merve...çok gençsin başarırsın inşallah.vermen gereken kiloda az zaten kolay gelsin
İnşallah başarırım saol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım merve...çok gençsin başarırsın inşallah.vermen gereken kiloda az zaten kolay gelsin
kızlar gerçekten 5 günde 5 kg gidiyomu cevaplarsanız çok mutlu olurum yalnız ben yumurta ve et sevmem bunun yerine sebze yada meyve günü yapabilirmiyim şimdiden teşekkürler![]()
bu sorunun cevabını hiç alamıcaz heralde
konu açılalı bir yıl olmuş
ama herkessin kafasındaki soru aynı
sanırım bu diyeti uzun süre devam ettiren kimse yok
vallahi 5gün de 5kilo felan vermedim bengitmez de yani.. tabiki verilmek istenen kilo miktariyla da dogrudan alakali.. bi arkadas 5günde 5kilo verdim geri de almadim dmeisti yanlis hatirlamiyorsam.. ama sanirim kilo miktari coktu ondan.. verilmek istenen zaten 5kilo ise, 5gün de gitmez cünkü ben de o 5kilo icin cabalayip duruyorum
bir de dedidign gibi uzun düre dayanilmaz bu diyete.. ben sahsen bi hafta denedim, ikinci hafta 4. gününde bozdum.. dondurma ile hem de :131::131::131::131:
diyetin dışına çıkmazsan iyi olur süt yumurta gününde yumurtanın yerine alternatif olabilir onun dışında yasakLight süt içebiliyo muyuz gün içerisinde?
Birde nesfit form gibi diyet ürünlerinden az da olsa yememizde bir sakınca var mı?
Yoksa sadece diyettekilerle mi idare ediyoruz?
Bunların cevabını alabilir miyim![]()
vallahi 5gün de 5kilo felan vermedim bengitmez de yani.. tabiki verilmek istenen kilo miktariyla da dogrudan alakali.. bi arkadas 5günde 5kilo verdim geri de almadim dmeisti yanlis hatirlamiyorsam.. ama sanirim kilo miktari coktu ondan.. verilmek istenen zaten 5kilo ise, 5gün de gitmez cünkü ben de o 5kilo icin cabalayip duruyorum
bir de dedidign gibi uzun düre dayanilmaz bu diyete.. ben sahsen bi hafta denedim, ikinci hafta 4. gününde bozdum.. dondurma ile hem de :131::131::131::131:
kızlar ben tee eskilerden olaraktan sizin sorulara yanıt verem evet 5 günde 5 kilo veren çok arkadasım oldu hatta 6 kilo 7 de oluyor ama çok kilosu olanlarda bu ve bu diyeti harfiyen yapıp birde spor yaparsan ben ilk haftamda 4 kilo 2. haftamda 2 buçuk vermiştim 3. haftaya gerek kalmadı kiloma ulaşmıstım ama malesef yaz tatilinde baya bi abartaraktan kendimi bu diyete tekrardan sürüklemiş oldum ve yine baslıcam bu diyete bu diyetin birde söle bi şeyi var aksma 6 dan sonra canın yemek yemek istemiyor süper bişi bu![]()
selam kizlar... evet kilo veriliyor, epeyce de vermis arkadaslar masallahhepimize devamini dilerim.. ben de yaklasik iki kilo vermistim bu diyetle ama geri gelmedi degil.. simdi tekrar diyet yapiyorum bunu degil ama baska bir diyet.. bakalim gidenler gelmedi henüz gelmeyecek de insallah
su kaybi olayi varya beni deli ediyor.. niye önden yaglar gitse olmaz mi
![]()
bencede olmazmı önce yağlar gitse su yerine.. vücut adet üzeri su toplamasa gidiyo madem neden geri geliyo bu sular![]()
evet yaa... gerip bak ben de daha cok merak ettim simdi.. yok mu aramizda spor ögretmeni, dr felan :44::44::44::44: onlar bilirler, neden önce su kaybi olur ve bu su kaybi 1gün icinde geri gelir.. gercekten adet bitince tartil, bir de ertesi gün arada 1kilo oynuyor nerdeyse... benim öyle olmustu.. neyse.. diyetin nasil gidiyor sekerim???
annemin spor hocası açıklamış annemde bana açıklamıştı bu su olayını ama unuttum tabi ne bilim takmıyodumki ondan unuttum heraldeöğreniyim tekrar sölerim sana canım...
diyetim iyi gidiyor şekerim, ama hafta içi daha iyi gidiyo buna eminim, işte vs oluyoruz düzen oluyo evde geç kalkmalar vs olunca aksıyo biraz,, dün itibariyle birkaç gündür 58.00 da kaldım kilittttt değişmedi bisenin nasıl gidiyor canımmmm
valla ben faha tartilmadim iste 68din en son... bu hafta sonuna tartilayim diyorum... vallahi cok haklisin, haftasonu olunca alt üst oluyor, kaynanamlarla yemek yiyince hele batiyor, kac oldu onlarla yemedigim ben yedim evde, erken kalktim diye bahane felan ediyorum ama olmuyor iste.. ben kilo aldigimi hissetmiyorum ama verdigim konusunda da bir sey diyemem, tabi biraz daha yavas veririm o gercek.. bir kilo bile versem yeter bana... sen ögren tekrar anlatirsin bize de.. annen spora mi gidiyor??? hay masallahyok bende o azim
neyse gideyim bisikletimi süreyim bari, bak gaza geldim... kocis o kadar para verdi aldi bos bos duruyor.. hem de kac kalori yaktigimi gösteriyor cok mutlu oluyorum valla o zaman.. dün 200kalori yaktim ekstradan..
annem gidiyo valla yıllardır gider öle sporlara yürüyüşlere, bu ara platese başladı hayranım azmine babam bile şaşırıyo maşallahı varkaynanamlara yemeğe de gitsem biliyolar bu ara diyette olduğumu bana uygun olanından yiyiyorum, her ne kadar ihtiyacın yok diyete de deseler ben biliyorum kendimi
kocaya normal pişiriyorum yemekleri, kendime diyet.. üşenmiyomusun diyolar 2 tencere aynı yemeğin farklı hallerini yapmaya, üşenirmiyim hiç
sende tartıl bi bakalım ne durumdasın ama almadığını biliyosan sorun yok bence.. bu arada bende geç kio veririm ama olsun... bisiklet yapılıyomu evde benim kocada bant alalım dyo yürüyüş bandı da evde yaparmıyım bilmiyorumkiii
![]()
birşey sorucam ben dün başladım patatesle bugünü meyve günü yaptım ama karışık yiyorum meyveyi yani orda neyle başladıysak onla devam ediccez derken tüm gün aynı meyveden mi yicez,bilgisi olan var mı acaba?
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz içinevt cnm bütün gün aynı şeyi yemelisin mesela elma armut portakalla başladın sen gidip kivi yiyemezsin öğlen ama portakal armutla devam edip elmayı yemeyebilirsin sabah neyle başladıysan aksam a kadar onu yiğceksin çünkü bunyeyi ona alıştırıp bi saatten sonra toklugu hissettiriyor ve böle zayıflıyoruz
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için![]()
rica canım aklınıza takılan varsa sorabilrsiniz bu arada ilk günüm patates püresi yaptım umarım iyi geçer en zor gün sebze günü diğerleri iyi geçiyor