• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Light süt içebiliyo muyuz gün içerisinde?
Birde nesfit form gibi diyet ürünlerinden az da olsa yememizde bir sakınca var mı?
Yoksa sadece diyettekilerle mi idare ediyoruz?
Bunların cevabını alabilir miyim :3:

kızlar gerçekten 5 günde 5 kg gidiyomu cevaplarsanız çok mutlu olurum yalnız ben yumurta ve et sevmem bunun yerine sebze yada meyve günü yapabilirmiyim şimdiden teşekkürler :38:

bu sorunun cevabını hiç alamıcaz heralde
konu açılalı bir yıl olmuş
ama herkessin kafasındaki soru aynı
sanırım bu diyeti uzun süre devam ettiren kimse yok

bu sorunun cevabını hiç alamıcaz heralde
konu açılalı bir yıl olmuş
ama herkessin kafasındaki soru aynı
sanırım bu diyeti uzun süre devam ettiren kimse yok

vallahi 5gün de 5kilo felan vermedim ben :1::1::1: gitmez de yani.. tabiki verilmek istenen kilo miktariyla da dogrudan alakali.. bi arkadas 5günde 5kilo verdim geri de almadim dmeisti yanlis hatirlamiyorsam.. ama sanirim kilo miktari coktu ondan.. verilmek istenen zaten 5kilo ise, 5gün de gitmez cünkü ben de o 5kilo icin cabalayip duruyorum :1::1::1: bir de dedidign gibi uzun düre dayanilmaz bu diyete.. ben sahsen bi hafta denedim, ikinci hafta 4. gününde bozdum.. dondurma ile hem de :131::131::131::131:

vallahi 5gün de 5kilo felan vermedim ben :1::1::1: gitmez de yani.. tabiki verilmek istenen kilo miktariyla da dogrudan alakali.. bi arkadas 5günde 5kilo verdim geri de almadim dmeisti yanlis hatirlamiyorsam.. ama sanirim kilo miktari coktu ondan.. verilmek istenen zaten 5kilo ise, 5gün de gitmez cünkü ben de o 5kilo icin cabalayip duruyorum :1::1::1: bir de dedidign gibi uzun düre dayanilmaz bu diyete.. ben sahsen bi hafta denedim, ikinci hafta 4. gününde bozdum.. dondurma ile hem de :131::131::131::131:

kızlar ben tee eskilerden olaraktan sizin sorulara yanıt verem evet 5 günde 5 kilo veren çok arkadasım oldu hatta 6 kilo 7 de oluyor ama çok kilosu olanlarda bu ve bu diyeti harfiyen yapıp birde spor yaparsan ben ilk haftamda 4 kilo 2. haftamda 2 buçuk vermiştim 3. haftaya gerek kalmadı kiloma ulaşmıstım ama malesef yaz tatilinde baya bi abartaraktan kendimi bu diyete tekrardan sürüklemiş oldum ve yine baslıcam bu diyete bu diyetin birde söle bi şeyi var aksma 6 dan sonra canın yemek yemek istemiyor süper bişi bu :D:4:

Light süt içebiliyo muyuz gün içerisinde?
Birde nesfit form gibi diyet ürünlerinden az da olsa yememizde bir sakınca var mı?
Yoksa sadece diyettekilerle mi idare ediyoruz?
Bunların cevabını alabilir miyim :3:
diyetin dışına çıkmazsan iyi olur süt yumurta gününde yumurtanın yerine alternatif olabilir onun dışında yasak

bende eskilerdenim 2 hafta yapmıştım 7 kilo verdim ve 7 ay falan oldu hala kilomu koruyorum birebir uyarsanız çok güzel veriliyor ilk yaptığımda 4 kilo vermiştim bırakınca yarım kilo aldım tekrar 2 hafta sonra yine yaptım bu seferde 3.5 kilo verdim yani toplamda 7 kilo gitti ve 7 aydır 1 kilo bile almadım tek yaptığım elma sirkesi içmek oldu tek kelimeyle harika bir diyet ilerde kilo alırsam tekrar yapmayı düşünüyorum

kızlar ben tee eskilerden olaraktan sizin sorulara yanıt verem evet 5 günde 5 kilo veren çok arkadasım oldu hatta 6 kilo 7 de oluyor ama çok kilosu olanlarda bu ve bu diyeti harfiyen yapıp birde spor yaparsan ben ilk haftamda 4 kilo 2. haftamda 2 buçuk vermiştim 3. haftaya gerek kalmadı kiloma ulaşmıstım ama malesef yaz tatilinde baya bi abartaraktan kendimi bu diyete tekrardan sürüklemiş oldum ve yine baslıcam bu diyete bu diyetin birde söle bi şeyi var aksma 6 dan sonra canın yemek yemek istemiyor süper bişi bu :D:4:

ben geçen hafta normal kahvaltı yaparak yaptım 1,5 kilo verdim bu hafta tekrar devam ediyorum kahvaltı yapmadan yerine o gün ne ise yemem gereken onu yiyorum.2. turda 2. günüm bugün bakalım bu hafta nasıl olacak.

selam kizlar... evet kilo veriliyor, epeyce de vermis arkadaslar masallah :nazar::nazar::nazar: hepimize devamini dilerim.. ben de yaklasik iki kilo vermistim bu diyetle ama geri gelmedi degil.. simdi tekrar diyet yapiyorum bunu degil ama baska bir diyet.. bakalim gidenler gelmedi henüz gelmeyecek de insallah :19::19::19: su kaybi olayi varya beni deli ediyor.. niye önden yaglar gitse olmaz mi :1::1::1:

selam kizlar... evet kilo veriliyor, epeyce de vermis arkadaslar masallah :nazar::nazar::nazar: hepimize devamini dilerim.. ben de yaklasik iki kilo vermistim bu diyetle ama geri gelmedi degil.. simdi tekrar diyet yapiyorum bunu degil ama baska bir diyet.. bakalim gidenler gelmedi henüz gelmeyecek de insallah :19::19::19: su kaybi olayi varya beni deli ediyor.. niye önden yaglar gitse olmaz mi :1::1::1:

bencede olmazmı önce yağlar gitse su yerine.. vücut adet üzeri su toplamasa gidiyo madem neden geri geliyo bu sular :36::54:

bencede olmazmı önce yağlar gitse su yerine.. vücut adet üzeri su toplamasa gidiyo madem neden geri geliyo bu sular :36::54:

evet yaa... gerip bak ben de daha cok merak ettim simdi.. yok mu aramizda spor ögretmeni, dr felan :44::44::44::44: onlar bilirler, neden önce su kaybi olur ve bu su kaybi 1gün icinde geri gelir.. gercekten adet bitince tartil, bir de ertesi gün arada 1kilo oynuyor nerdeyse... benim öyle olmustu.. neyse.. diyetin nasil gidiyor sekerim???

evet yaa... gerip bak ben de daha cok merak ettim simdi.. yok mu aramizda spor ögretmeni, dr felan :44::44::44::44: onlar bilirler, neden önce su kaybi olur ve bu su kaybi 1gün icinde geri gelir.. gercekten adet bitince tartil, bir de ertesi gün arada 1kilo oynuyor nerdeyse... benim öyle olmustu.. neyse.. diyetin nasil gidiyor sekerim???

annemin spor hocası açıklamış annemde bana açıklamıştı bu su olayını ama unuttum tabi ne bilim takmıyodumki ondan unuttum heralde :9: öğreniyim tekrar sölerim sana canım...:54:

diyetim iyi gidiyor şekerim, ama hafta içi daha iyi gidiyo buna eminim, işte vs oluyoruz düzen oluyo evde geç kalkmalar vs olunca aksıyo biraz,, dün itibariyle birkaç gündür 58.00 da kaldım kilittttt değişmedi bi :53: senin nasıl gidiyor canımmmm

Son düzenleme:
annemin spor hocası açıklamış annemde bana açıklamıştı bu su olayını ama unuttum tabi ne bilim takmıyodumki ondan unuttum heralde :9: öğreniyim tekrar sölerim sana canım...:54:

diyetim iyi gidiyor şekerim, ama hafta içi daha iyi gidiyo buna eminim, işte vs oluyoruz düzen oluyo evde geç kalkmalar vs olunca aksıyo biraz,, dün itibariyle birkaç gündür 58.00 da kaldım kilittttt değişmedi bi :53: senin nasıl gidiyor canımmmm

valla ben daha tartilmadim iste 68dim en son... bu hafta sonuna tartilayim diyorum... vallahi cok haklisin, haftasonu olunca alt üst oluyor, kaynanamlarla yemek yiyince hele batiyor, kac oldu onlarla yemedigim ben yedim evde, erken kalktim diye bahane felan ediyorum ama olmuyor iste.. ben kilo aldigimi hissetmiyorum ama verdigim konusunda da bir sey diyemem, tabi biraz daha yavas veririm o gercek.. bir kilo bile versem yeter bana... sen ögren tekrar anlatirsin bize de.. annen spora mi gidiyor??? hay masallah :nazar::nazar::nazar: yok bende o azim :1::1::1: neyse gideyim bisikletimi süreyim bari, bak gaza geldim... kocis o kadar para verdi aldi bos bos duruyor.. hem de kac kalori yaktigimi gösteriyor cok mutlu oluyorum valla o zaman.. dün 200kalori yaktim ekstradan..

Son düzenleme:
valla ben faha tartilmadim iste 68din en son... bu hafta sonuna tartilayim diyorum... vallahi cok haklisin, haftasonu olunca alt üst oluyor, kaynanamlarla yemek yiyince hele batiyor, kac oldu onlarla yemedigim ben yedim evde, erken kalktim diye bahane felan ediyorum ama olmuyor iste.. ben kilo aldigimi hissetmiyorum ama verdigim konusunda da bir sey diyemem, tabi biraz daha yavas veririm o gercek.. bir kilo bile versem yeter bana... sen ögren tekrar anlatirsin bize de.. annen spora mi gidiyor??? hay masallah :nazar::nazar::nazar: yok bende o azim :1::1::1: neyse gideyim bisikletimi süreyim bari, bak gaza geldim... kocis o kadar para verdi aldi bos bos duruyor.. hem de kac kalori yaktigimi gösteriyor cok mutlu oluyorum valla o zaman.. dün 200kalori yaktim ekstradan..

annem gidiyo valla yıllardır gider öle sporlara yürüyüşlere, bu ara platese başladı hayranım azmine babam bile şaşırıyo maşallahı var :nazar: kaynanamlara yemeğe de gitsem biliyolar bu ara diyette olduğumu bana uygun olanından yiyiyorum, her ne kadar ihtiyacın yok diyete de deseler ben biliyorum kendimi :9: kocaya normal pişiriyorum yemekleri, kendime diyet.. üşenmiyomusun diyolar 2 tencere aynı yemeğin farklı hallerini yapmaya, üşenirmiyim hiç :23: sende tartıl bi bakalım ne durumdasın ama almadığını biliyosan sorun yok bence.. bu arada bende geç kio veririm ama olsun... bisiklet yapılıyomu evde benim kocada bant alalım dyo yürüyüş bandı da evde yaparmıyım bilmiyorumkiii :52:

Son düzenleme:
annem gidiyo valla yıllardır gider öle sporlara yürüyüşlere, bu ara platese başladı hayranım azmine babam bile şaşırıyo maşallahı var :nazar: kaynanamlara yemeğe de gitsem biliyolar bu ara diyette olduğumu bana uygun olanından yiyiyorum, her ne kadar ihtiyacın yok diyete de deseler ben biliyorum kendimi :9: kocaya normal pişiriyorum yemekleri, kendime diyet.. üşenmiyomusun diyolar 2 tencere aynı yemeğin farklı hallerini yapmaya, üşenirmiyim hiç :23: sende tartıl bi bakalım ne durumdasın ama almadığını biliyosan sorun yok bence.. bu arada bende geç kio veririm ama olsun... bisiklet yapılıyomu evde benim kocada bant alalım dyo yürüyüş bandı da evde yaparmıyım bilmiyorumkiii :52:

tatlim yürüyüs bandi ben de istedim ama arkadsim almis geri satmak zorunda kalmuis, cünkü alt kata cok gürültü yapiyormus sikayet gelmis.. binada oturuyorsan alma, su bisiklet gibi olanlari var kollari da calistiriyor oturagi yok, öyle bir sey al bence, bak benimki aynisi degil ama böyle bir sey:

Crosstrainer-Ergometer, Kettler, »CTR 3«, Testsieger Stiftung Warentest 02/2011 mit »GUT« (1,9) – OTTO–Online–Shop

ses yapiyor ama etrafa gitmiyor.. yapar misin yapmaz misin onu bilemem :1: ben de yemekleri aynen senin gibi yapiyorum.. esime normal yemek yapiyorum, kendime de mesela sogan, yumurta, domates vs su ile pisiriyorum az tuz baharat öyle yiyorum, cok canim cekerse tavuk ya da yoksa sosis ekliyorum, bazen light ton baligi felan ama yogurt iyi geliyor sanirim.. sen deyince, ben simdi tartildim ama kahvalti yapmistim, 68im halen.. oh oh :32::32::32::32: hatta dün dogumgünümü kutladik is yerinde birakmistim diyeti, pasta cips felan yemistim.. buna ragmen iyiyim oh oh süper..

birşey sorucam ben dün başladım patatesle bugünü meyve günü yaptım ama karışık yiyorum meyveyi yani orda neyle başladıysak onla devam ediccez derken tüm gün aynı meyveden mi yicez,bilgisi olan var mı acaba?

birşey sorucam ben dün başladım patatesle bugünü meyve günü yaptım ama karışık yiyorum meyveyi yani orda neyle başladıysak onla devam ediccez derken tüm gün aynı meyveden mi yicez,bilgisi olan var mı acaba?

evt cnm bütün gün aynı şeyi yemelisin mesela elma armut portakalla başladın sen gidip kivi yiyemezsin öğlen ama portakal armutla devam edip elmayı yemeyebilirsin sabah neyle başladıysan aksam a kadar onu yiğceksin çünkü bunyeyi ona alıştırıp bi saatten sonra toklugu hissettiriyor ve böle zayıflıyoruz

evt cnm bütün gün aynı şeyi yemelisin mesela elma armut portakalla başladın sen gidip kivi yiyemezsin öğlen ama portakal armutla devam edip elmayı yemeyebilirsin sabah neyle başladıysan aksam a kadar onu yiğceksin çünkü bunyeyi ona alıştırıp bi saatten sonra toklugu hissettiriyor ve böle zayıflıyoruz
teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için :D

rica canım aklınıza takılan varsa sorabilrsiniz bu arada ilk günüm patates püresi yaptım umarım iyi geçer en zor gün sebze günü diğerleri iyi geçiyor

kolay gelsin benimde bugün 3.gün sebze günü büyük kısmını atlattım genelde salatalık yedim küçük bademlerden tavsiye ederim baya dolduruyo mideyi,meyve gününde ben muzun olmadığını bilmiyodum dünü meyve günü yapmıştım bi tane muz yedim ama diğer meyveler normal çok yüksek kalorili yemedim 2 günüm kaldı bakalım kaç gidicek daha tartılmadım ama inşallah verebildiğimiz kadar çok veririrz bayram öncesi:)

Back
X