• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

19/12/2011-26/12/2011

1-gırgırına .81 kg

2-osaygiguden .81 kg

3-tugkay2000 .73 kg

4-lavanta84 .59,5 kg

5-pnrgl .56 kg

6-neslihanbursa .52 kg

7-srplyldrm .55 kg

8-alaca .69,6 kg

9-gulcine .72 kg-70,6

10-canavar .78 kg -77 kg

11-canavarın eşi .90 kg - 91 kg

12-karem .57,9 kg

13-elifsevde .105 kg

14-nergizmir .73kg

15-diyetkolik .107kg

16-xhüzünx .115.6kg

17-exelon .67kg

18-izisiyam.76 kg

19-Elifangel.105.5 kg - 102 kg

20-ollly. 58 kg yeni

21-lavanta84. 58.5 kg yeni

22-bandista. 60 kg yeni

23-sallagitsinbe. 63 kg yeni

24-kengo. 66.4 kg yeni

25-musanni. 68 kg yeni

ben genelde eteğim varsa çıkarırım iç çamaşırlarıyla hiç tartılmadım mesela üzerindeki en ağır kıyafeti çıkarabilirsin benim etek 800 gr geliyoda :))

günaydın arkadaslarım. mükemmel sayımız cok artmış. ilk basladıgımda winston bven ve 1 2 arkadas vardık. çok mutlu oldum suan. suan reghl oldum. bu diyete gecen ay baslamıştım ve yine regliminm ilk günüydü. ilk 5 günde 3900vermiştim. hadi bakalım. muzaffer kuşhan bana kilo aldırdı. alışmış bünye ac kalmaya adaın dediklerini yiyince ,1,5 kg aldım. tabi reglnin etkiside olabilir. bu sabaha 5e merhaba dierekbaslıyorum. suan 98im. bakalım neolacak

:60::60:sorma yapılabilecek en zor iştir herhalde bu diyet ile kilo almak
ama hafta sonu kaçırdım diyo
off ya bende sabah tartıya çıktım kiloda değişen bir şey olmamıştı
hafta sonu o kadar yüklenemede yapmamıştım:44:
kesin karar verdim ben diyet yapıyorsam sporda yapmam lazım
geçen sene bir hafta 600 gram diğer haftada 1,1 kilo vermişim
hafta sonu sapıtmama rağmen geride almamışım

bu hafta sirkeli su +spor ve az yiyerek 5 + 5 yapamacağım bakalım sonuç ne olacak:14:

Benimde senin esinden pek farkım yok aslında demin tartildim yine 72 kg evet 1.5 kg gitmişti ama hafta sonu geri geldi bakalım bu hafta nasıl olacak

bende 58.1 ile başladım bugün,patatesle çok aç değilm gibi ama şekersz kahve ve bitki çayı içtim ondan olabilir,hedefim 53 kg olmak ama kilo çok olmaynca vermekte yavaşlıyo sanırım.hepimiz mutlu olalımm

bende 58.1 ile başladım bugün,patatesle çok aç değilm gibi ama şekersz kahve ve bitki çayı içtim ondan olabilir,hedefim 53 kg olmak ama kilo çok olmaynca vermekte yavaşlıyo sanırım.hepimiz mutlu olalımm

bende 58 ile başladım bugün bakalım elimde patatesle :)) çok acıkmadım bakalım akşama nasıl olacağız :))) 54 olmam lazım benimde inşallah veririm üstüme yapıştı gitmiyo bu 4 kilo :))) haftasonunu nasıl bekliycem bilmiyorum tartılmak için :)))

Ben de dün başladım 58 ile ,dün patates haşlaması yedim sabah ama pazara gidip de yeşil soğan maydanoz alınca dayanamayıp akşama salata yaptım patatesten onu yedim. Bugün de domates çorbası yaptım sebze gününde onu içeceğim bakalım bu hafta biraz değişik oldu. Hedefim 55 olmak bu hafta ama kilo az olunca vermek de çok yavaş oluyor. 56 olsam o da yetecek .300 tane ip atladım,sirkeli su,metabolizma çalıştıran elmalı karışım... neler yapmıyorum ki! Şu kilolardan kurtulsak da bir daha bu topiklere uğramasak ne güzel olur.

Bende bugün patetesle başladım. Açlık biraz oluştu ama suyla bastırıyorum. Umarım istediğim sonuça ulaşırım. 62 ile başladım. Bakalım 1 hafta sonra sonucu paylaşırım.

selam kızlar bende bugün lahanalı diyete başladım. artık vermek istiyorum şu kiloları..çok gıcık oldum artık. çok yavaş gidiyor benim kilo vermem :(((((( sporda yapıyorum bakalım inşallah bu hafta daha fazla veririm :((

Hadi bakalım kızlar hepimize hayırlı olsun...

Bu hafta bol kilo vererek yeni yıla daha zayıf girecez inşallah.
En az 3 er kilo gitsin üzerimizden de o gece daha hoş bi görünelim etrafımızda ki kişilere :23:

Ben yarın sabah başlıyorum patatese tam c.tesi akşamı bitmiş olacak. Cumartesi - pazar buraya sonuçları yazdığımızda umarım ki hepimiz çok mutlu oluruz :))

Benim yarın tavuk günüm sabırsızlıkla bekliyorum çünkü tavuğu çok seviyorum. Yaşasın tavuk yemek,bu diyetin en güzel günü tavuk günü.

Bende gecen hafta yaptim 2,5 kilo verdim hsonu dikkat ettim hatta yediklerim mgdemi rahatsiz etti istifar etmek zorunda kaldim ve giden kil geri geldi ben memnun kalmadim bosa eziyet korktugum basima geldi

et ve yumurta hariç diğerleri bana uyuyor peki diğerlerin yerine ne yesem???

et yerine tavuk ve balık
yumurta yerinde süt ve yoğurt

ya çıldıracağım 77 inmiştim hafta sonu ne güzel
şimdi 78 deyim
acaba bende aralıksızmı yapsam
insanın canı istemiyor
karnımda aç değil
sabahta sirkeli su hiç çekilmiyor
oysaki be sirkeyi çokta severim :26:

Back
X