- 21 Şubat 2011
- 379
- 21
- 298
- Konu Sahibi incilideniz
- #13.921
ay maşallahh sana peki dukan için fikrin varmı denemiş bri olarak bu diyetle verilen geri döndü bana ondan karışık kafam
benim bi arkadsm sadece dkanla 35 kilo verdi ve su an 5 kilosunu aldı bu da 6 ay da falan aldı yani cnku pisbogaz :)
dukanın ben daha cok atak günlerini yaptım kiloda verdim ama etten yumurtadan tiksindim yapmaı düşünürsn atak günlerini çok uzun tutmaın ben hata yaptım
ama dukanın atagını yapıpta vermeyen yok benim bildgm etrafımda öneriirm yani.
Verirsin canım hiç merak etme. Önce düşünce, ben ne zaman ay kilo veremiyorum desem hakikaten veremiyorum çünkü beynim bunu düşünüyor ne zamansa vereceğim desem verişim hızlanıyor. Unutma beynin konuşsal hafızası yok görsel hafıza olarak çalışıyor. Bir şeyi kendine görsel olarak telkin edersen beyin onu gerçek olarak algılıyor. Bu bilimsel olarak kanıtlandı. Hatta buna NLS sistemi deniyor. Mesela ben eskisi gibi kendimi sürekli zayıf hayal ediyorum. O güzel elbiselerimin içinde. Çok gerekmedikçe aynaya bakmıyorum ( makyaj vs dışında.) yani aynanın karşısına geçip kendimi, bedenimi seyretmiyorum artık. Çünkü beynime bu msjı vermemeye çalışıyorum. Benim beynim zayıf olan Elif'i düşünüp durduğum için bir süre sonra o görüntüye kendini alıştıracak ve bedenimi " aa bu benim değil, fazlası var, zayıf olmalı" diye şartlandıracak. O yüzden bana kilo vermemde yardım edecek. Çünkü ona komut gidiyor, yağları yak beden eskisi gibi görünsün diye.
Kilo vermen yavaşladıysa bu diet belki iyi gelir. Zinciri birkaç kilo ile bu diet kırarsa tekrar açılır kilo vermen. Bende eskiden çok zayıfladığım için biliyorum. Bir yerde bir direnmeye başlıyor sonra kırılınca o tekrar vermeye başlıyorsun.
haklısın canım ya beyinde de bitrmk laızm ben aslında bu tarz diet cok yaptım bunuda yapıp salglıklı bi diete gecicem cünkü verdigim kilo epey oldu e sporda yapıorm vücut kaldırmıo artık bu tarz seyleri sen bu diette izin günlerinde yiyip hemen kilo aldın mı ?