• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canım 4,5 yaşında bi kızım var 7 aylıkta oğlum var ...emzirmiyorum malesef hiç kılo almadı ilk aylar kötüye gidiyodu doktr mama ver dedi 4. aya kadr zorla verebildim sütümü biberona alıştı sonrada bıraktı beni :S senin fıstıkda tam sevilmelik yaşta maşallah kuzuma..

allah bağışlasın canım yavrularını benimde büyük kızım 15 yaşında ondada aynı problemi yaşamıştım sütüm beslemedi mamayla büyüttük dr. anne sütü alsın dedi ama 2 aylıkken sütüm hiç gelmedi ve biberonla büyüttük hiç üzülme kızım şimdi 177 boyunda fıstık gibi bi kız oldu senin oğlunda ilerde kocaman bi delikanlı olur senin kız gibi benim küçük kızımda bıcır bıcır çok tatlılar en güzel zamanları şimdi bu zamanlarının kıymetini bilmek lazım çabuk geçiyor zaman....

slmm kızlar bende dün başladım bugün sebze günüm bakalım ne olacak bu ayın başınd başladım diyete işveç diyeti ile 5.5 kilo verdim 13 günde 73 dü yılın başında kilom şimdi 66.5 larda dolaşıyorum bakalım5 günde 5 kilo diyetiyle kaç kilo verecegim ha bu arada bide arada ayran detoksu yaptım onun sayesinde de 67 küsurlardan 66 ları gördüm:34::34::34::34:

kızlarrr nerdesinizzzz nasıl gidiyor bugün neler yedinizzzz

dün patates günümdü benim yedim bitti şükür ama gece kalkıp mutfağa gitmemek için kednimi çok zor tuttum aman allahım ne mücadeleydi :9:başardım ve sabah çok tok uyandım iyiki yememişim çok büüyk vijdan azabı duyucaktım :s bugün tavuk günü yaptım haşlıyorum ..canım 15 yaşında bide kızın var demek süpermiş sen baya büyütmüşsün darısı bize inşllah :) alminacım kaç yaşındasın sen ?

sselam kızlar nasıllsınız dün tavuk günümdü tavuk yiye yiye gıdaklayasım geldi :D bugün de meyve günü yapıcam canım bişey istemiyo...
sizlerin nasıl gidiyo diyett..fatoşcum hoşgeldin sende aramıza..

inşallah hepimiz istedigimiz kiloları veririz bu sayfada elma diyeti var ona bakıyordum bende baya kilo verenler olmuş bundan sonra bide onumu denesem :40::40::40::40:

fatoş bende geceleri zorlanıyorum ama bu akşam iyi geçirdim vücut anca alışıyor canım zaman çok çabuk geçiyor fatoş nasıl büyüdüklerini anlamıyorsun sende büyütürsün sonrada ne zaman büyüdü bunlar dersin canım inşallah ben 34 yaşındayım canım erken evlendim o yüzden büyük kızımla arkadaş gibiyiz küçüğüm ilk çocuğum gibi yani

slm kızlar.. gülgüzeli hoşbuldummm canım :Dbugünde benim tavuk günüm ben bir bütün tavuğu haşladım illede göğüs olması gerekmıyordur inşllah sabah ilk ağzıma aldığım şeyin tavuk olduğuna inanmıyorum miğdem horon tepiyor resmen (((almina genç anne olmanın avantajları bunlar inşllah bizde yaşıycaz canım benim ) bu elma diyeti ne oluyorki bide onu deneyelim güzel bişise ;)

ben de kilo vermeye çalışıyorum güzel bir diyet listeniz var mı aranıza yeni katıldım :) yardımlarınızı bekliyorum

YAPILACAKLAR
sabah uyanınca git mutfağa güzel bir kahvaltıyla başla güne ..
güzel dedi diye kaptan abartma hemen ..
2 dilim kepekli ekmek ve yağsız peynirle tost yap..
domates salatalık bir iki zeytinle kahvaltını tamamla ..
(eğer güne ılık suyla başlarsan metabolizman hızlı çalışır bilgin olsun )
2. menü
2 dilim kepekli ekmek ve haşlama yumurta
domates salatalık bir iki zeytinle peynirle.. kahvaltını tamamla
kızlar elmayla ayakta duramam yok vitamin alamam felan diye hayıflananlar için 2. menü haftada en fazla iki kere böyle edilecek kahvaltı ..

kahvaltıdan sonra akşam saat 20 ye kadar her iki saatte bi elma yenilecek
1. gün >>>> 1 kilo ekşi yeşil elma
2. gün>>>> 1.5 kilo
3. gün >>>> 2 kilo
4. gün >>>> 2 kilo
5 gün >>>> 1.5 kilo
6. gün >>>> 1 kilo
7. gün >>>> kilo
bu devran böyle sürer gider kızlar
günlük 4/5 bardak yeşil çay 3 lt de su içilecek :kahve:

liste içerigi böyle canım bende denemedim bunu ama verdigim linki bakarsanız deneyip sonuç alanlar çok olmuş:34:

aynen yola devam prenses ,, yaza kadr bu kılolar gidicek inşlalhh:D geçen sene 20 kilo vermiştim 3 ayda,, sporla ve sıkı bi deiyetle hamile olunca bide tatlı aşerince aynını geri aldım son 7 ayım iğrenç geçti her an kilo düşüncesi yedi bitirdi beni, ama son derece kararlıyım hazirana kadar zayıflamam lazım yazında evde oturup pineklemek istemıyorum..

aynen yola devam prenses ,, yaza kadr bu kılolar gidicek inşlalhh:D geçen sene 20 kilo vermiştim 3 ayda,, sporla ve sıkı bi deiyetle hamile olunca bide tatlı aşerince aynını geri aldım son 7 ayım iğrenç geçti her an kilo düşüncesi yedi bitirdi beni, ama son derece kararlıyım hazirana kadar zayıflamam lazım yazında evde oturup pineklemek istemıyorum..

aynen canım gitsin artık şu kilolar:52:

bugün diyette 4. günümdü sabah 2 tane portakal
öğle 1 armut 1 elma 1 portakal ama bunları 3 arkadaş yedik :)
yine neskafe ve çaylar

kızlar bu seneni başında başlayan diyet serünevimimi size söyle bi özetleyeyim belki fikir olur sizlerede
bundan yaklaşık bir ay öncesinde yani tam tarih ocak birde diyete başladım kaçamaklarla beraber 13 günlük bi isveç diyeti yaptım 5.5 kilo verdim.başlangıç kilom 73 küsurlardaydı bu arada boyum 1.56 felan 13 sonun da 68 küsurları gördün ve durmadım devam ettim bir hafta kadarda sadece kahvaltı ederek isveçe gibi devam ettim o hafta kilomu korumak için böyle yaptım öylede oldu gramlar oynadı kilomda almadım sonra vucudumu tekrar harekete geçirmek için ayram detoksu yaptım 1 kilodan az şeçikte onun la verdim ama pes etmek yok şimdi de 5 günde 5 kilo diyetini yapıyorum şun ki kilomu sorarsanız 66.50 larda dolanıyorum :) :) he bide spor yaptın mı diye sorarsanız akşamları 15.-20 dk karın ve basen çalıştıracak hareketler yaptım onun da faydası oldu. işte bi aylık süreçte 73,300 le başladıgım diyet sürecine 66.500 leri görerek devam ediyorum işte 6.5 kilo gibi gitti bende inşallah devamıda gelir ve gider bu kilolar inanın ve sonrası kendiliginden geliyor zaten
bi 56ları felan görsem dünyalar benm olacak:52::52::52::52:

Back
X