• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

süpersin ben olsam dayanamazdım :65:
sebze günü bir işkenceymiş meğerse ya açlıktan ölüyorum gözümün önünden yemekler çorbalar ve beyaz ekmek uçuşuyor çok acıktım :14: ama bu kadar sabrettim boşa gitmesin diyorum tutuyorum kendimi :36:

başardım başarmasına amaa birde bana sorun ahhh ahhhh :50: ya ewet bugün çok zormuş çok açımmmm :14: tuzsuz patatese razıyım yaa :3:

kızlar ben bir kere yaptım bu diyeti başlarkende bitiştede tartılmadım halada öyle,ben görsel bir fark varmı onu göreyim dedim rakamla kafa karıştırmayayım gerçektende görenler süzülmüşsün zayıflamışsın diyor demekki fark etti dedim bende. ama birdaha yapmadım,evdekiler çok karışıyor yıldırıyorlar insanı annem filan,çaktırmadan yapiim diyorum annem anlıyor sofraya gelmiyorum ekmek yemiyorum bu sefer başlıyor ne diyeti falan işte, neyse çok yazdım:31:

Son düzenleme:
Yok anacım kimseye belli etmeden yapılacak bir diyet değil bu valla

kızlar ben bir kere yaptım bu diyeti başlarkende bitiştede tartılmadım halada öyle,ben görsel bir fark varmı onu göreyim dedim rakamla kafa karıştırmayayım gerçektende görenler süzülmüşsün zayıflamışsın diyor demekki fark etti dedim bende. Ama birdaha yapmadım,evdekiler çok karışıyor yıldırıyorlar insanı annem filan,çaktırmadan yapiim diyorum annem anlıyor sofraya gelmiyorum ekmek yemiyorum bu sefer başlıyor ne diyeti falan işte, neyse çok yazdım:31:

Annem sürekli kilo ver diye kızıp duruyor şuanda ve bir süredir de şehir dışında ben de hazır o da yok diye iyice saldım çok kilo aldım. Telefonda yapıyorsun dimi rejim dedikçe evet evet diyordum hep şimdi 9 gün sonra yani ay başında geleceğini öğrendim onun için girdim işte apar topar. Yazık üzülüyo haklı olarak ne yapsın evlat. Bi de yazık vermiş diye beklerken bıraktığından bayağa bi almış görecek :( inşallah azıcık süzülürüm o gelene kadar. Işte bugün 2. Gün arada haftasonu ara verip 5 gün daha yapabilsem süper olurdu. Bakalım eşime çaktırmadan yapabilirsem tabi. O bu hafta iş seyehatinde diye rahat yapıyorum ama cuma döncek. Sabah ve öğlen denk gelemiyoruz evde akşamları idare edebilsem çok kızıyor şok diyetlere.

Annem sürekli kilo ver diye kızıp duruyor şuanda ve bir süredir de şehir dışında ben de hazır o da yok diye iyice saldım çok kilo aldım. Telefonda yapıyorsun dimi rejim dedikçe evet evet diyordum hep şimdi 9 gün sonra yani ay başında geleceğini öğrendim onun için girdim işte apar topar. Yazık üzülüyo haklı olarak ne yapsın evlat. Bi de yazık vermiş diye beklerken bıraktığından bayağa bi almış görecek :( inşallah azıcık süzülürüm o gelene kadar. Işte bugün 2. Gün arada haftasonu ara verip 5 gün daha yapabilsem süper olurdu. Bakalım eşime çaktırmadan yapabilirsem tabi. O bu hafta iş seyehatinde diye rahat yapıyorum ama cuma döncek. Sabah ve öğlen denk gelemiyoruz evde akşamları idare edebilsem çok kızıyor şok diyetlere.

Hymm anliyorum seni,
benimde esim suan turkiyede ve pazara donecek insallah.
kendisine anlattim diyetimi ve cok sevindi basardim diye,
gelincede devam ederim, yaz tatiline 60 bi olsam :)
Esine anlat bunu sadece hedefine ulasana kadar yapacagini ve sonra normal birsekilde devam edecegini,
bence anlayisla karsilar

Ilk kez yapsam haklısın da daha çıkmaya başladığımızdan beri aynı muhabbet :) artık sıkıldı o da valla. :) bi de şok diyetlere annemlerin de kızdığını biliyo ya artık tamam :( neyse bakalım kısmet ayarlıcaz bişeyler. Bi de ne hikmetse hiç rajim yapmamı istemiyo böyle davul gibi oldum işine geliyo galiba kimse bakmasın diye :) yazık kendi göz zevkini de gözden çıkardı. Ne zaman alışverişe gitsek bana birsürü aburcubur alıyo valla. Artık kıyamıyor mu diyim ne diyim. Onun için ondan destek yok anlayacağın.

hymm anliyorum seni,
benimde esim suan turkiyede ve pazara donecek insallah.
Kendisine anlattim diyetimi ve cok sevindi basardim diye,
gelincede devam ederim, yaz tatiline 60 bi olsam :)
esine anlat bunu sadece hedefine ulasana kadar yapacagini ve sonra normal birsekilde devam edecegini,
bence anlayisla karsilar

Aman ne güzelmiş çok kilolu değilsin maşallah. Beni hiç sorma :) 85.2 olmuşum :( hedefimi soracak olursan 55 ile evlenmiştim o değil tabi artık rüyamda görürüm onu da . En azından bi 65 falan olsam süper olurdu.

Olsun canim,
kucuk adimlarla hedefine mutlaka ulasirsin.
85 ten direk 65 olmaliyim diye dusunme,
once bi 83 olayim de,
ve o sekilde senin icinde zor olmaz ;)

Ilk kez yapsam haklısın da daha çıkmaya başladığımızdan beri aynı muhabbet :) artık sıkıldı o da valla. :) bi de şok diyetlere annemlerin de kızdığını biliyo ya artık tamam :( neyse bakalım kısmet ayarlıcaz bişeyler. Bi de ne hikmetse hiç rajim yapmamı istemiyo böyle davul gibi oldum işine geliyo galiba kimse bakmasın diye :) yazık kendi göz zevkini de gözden çıkardı. Ne zaman alışverişe gitsek bana birsürü aburcubur alıyo valla. Artık kıyamıyor mu diyim ne diyim. Onun için ondan destek yok anlayacağın.

Eyvah enistemiz baya bi kiskancmis :)
butun gun evde degildir ya, yokken yaparsin sende canim
aksamlarida hafif yersin biraz :)

çok haklısın inşallah bakalım hayırlısı. Eskiden ben diyet yaparken ağzıma bir tane fındık sokamazdı arkadaşlar falan. şimdi yıllar içinde yaşla birlikte (38) irade de kalmıyor herhelde eskisinden daha zor karar veriyorum ve daha zor yapıyorum. Burda sizinle olunca bak açlık hissetmedim bugün :) nasıl olsa onlar da aç diye teselli oldu :) sayenizde.

olsun canim,
kucuk adimlarla hedefine mutlaka ulasirsin.
85 ten direk 65 olmaliyim diye dusunme,
once bi 83 olayim de,
ve o sekilde senin icinde zor olmaz ;)

Back
X