• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

ay çok zor geçiyo benim için bu hafta doğumgünlerine gidip gelmekten zor dayanıyorum inşallah 2 3 kilo veririmde değer bu işkenceye yarın yumurta yoğurt planlıyorum sölemesi ayıp wc sorunu başladı yine o yüzden şu prebiyotikli yoğurtlardan yemem lazım aç karna yarın görüşürüz bugünlük bu kadar :)

Herkese gunaydin 2 gunu geride biraktim toplam 1.3 kilo verdim bugun et gunum hem doyucam hemde daha fazla kilo veririm gibime geliyor sizler ne durumdasiniz arkadaslar

kızlar selam uzun süredir siteyi takip etmeme rağmen aranıza yeni aranıza yeni katıldım bu diyeti yapmaya başlayalı 2 gün oldu bugün 3.günüm sabah tartıldım ve tam 1.500 gr vermişim çok mutluyum :) inşallah geri almazsam tabi hepinize tavsiye ederim kesinlikle yapın hiç zor bi diyet deil sebze günü hariç :) haşlanmış kabak hiç hoş olmuomuş meğer :)

Herkese gunaydin 2 gunu geride biraktim toplam 1.3 kilo verdim bugun et gunum hem doyucam hemde daha fazla kilo veririm gibime geliyor sizler ne durumdasiniz arkadaslar

canım bende aynı benimde 3.günüm bugün tavuk yaptım fırında onu yedim sabah ve doyduğumu hissettim :) bugün çok güzel geçicek inşallahh..

3. günün sabahındayım 2.1 kilo vermişim. Ama ben 600 gramını saymıyorum diyete başlamadan 3 gün önce 600 gr eksiktim, o yüzden 1,5 kg

Ohhh afiyet olsun cnm Ben daha yiyemedim Sabah Sabah yiyemem ki et:(( 11 12 gibi yerim artik sen tartildinmi cnm kac kilo fazlan var

canım çalıştığım için mecbur sabah çıkmadan yedim bide öğlende yicem boyum 1,65 benim en az 65 olayım diyorum tabi daha fazlası olsada fena olmaz :) ben eti çok severim o yüzden hiç sıkıntı yaşamadım :)

Ohhh afiyet olsun cnm Ben daha yiyemedim Sabah Sabah yiyemem ki et:(( 11 12 gibi yerim artik sen tartildinmi cnm kac kilo fazlan var

canım ben diyete normalde 79 kg ile başladım 2 ayda 73 e düştüm şimdi bu diyete başladım 73,4 tüm bugün tartıldığımda 71,5 çıktım bakalım bide c.tesi tartılıcam ne çıkıcam :) senin ne kadar fazlalığın :)

canım ben diyete normalde 79 kg ile başladım 2 ayda 73 e düştüm şimdi bu diyete başladım 73,4 tüm bugün tartıldığımda 71,5 çıktım bakalım bide c.tesi tartılıcam ne çıkıcam :) senin ne kadar fazlalığın :)

Benim boyum 175 diyete 71.2 kiloyla basladim hedefim 67 sonra ideal kilom 65 olmak istiyorum

ayniyiz seninle bende 1,2 kilo verdimm, 62,8 oldum, kilo verdikce dahada motive oluyorum :8:
bende bugün yumurta yicem, et yada tavuk yiyemiyorum ben yagsiz tuzsuz bogzimdan hic gecmiyo :50:

kızlar dünü 3 patatesle 2 bardakta yeşilçayla atlattım ama sabah kalktığımda kendimi çok halsiz hissettim.tansiyonummu düştü nedir bilmiyorum.salatlık ve domatesimi yedim banamısın demedi.ince bi rdilim tam buğday ekmeği yedim.kaçamk yaptım yani:( sabah tartıldım 66.3 çıktım.dün 67 idim.bir günde 700 gr çok iyi yaa:):) :46::46::46:

kızlar dünü 3 patatesle 2 bardakta yeşilçayla atlattım ama sabah kalktığımda kendimi çok halsiz hissettim.tansiyonummu düştü nedir bilmiyorum.salatlık ve domatesimi yedim banamısın demedi.ince bi rdilim tam buğday ekmeği yedim.kaçamk yaptım yani:( sabah tartıldım 66.3 çıktım.dün 67 idim.bir günde 700 gr çok iyi yaa:):) :46::46::46:

canım bencede çok iyi bi günde böle olması inşallah sonunda hepimiz istediğimiz kiloya gelicez azim gerekli biraz kaçamakta yapmamaya çalış bence bende dün çok halsizdim hele akşam iyice göçtüm ama kaçamak yapmadım bugün çok rahatım karnım tok sırtım pek :D

Back
X