• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

Meruaba kizlar. Bende bugun basladim bu diyete ama aklima bisey takildi. Hani sabah neyle baslarsak onunla devam ediorz ya. Ayni malzemeleri farkli farkli yemek serbest demi. Bazen haslama bazen firinda gibi. Sebze, patates ve et gununde lazim olacak cunku

bende bugun tekrar başladım 112 kıloyum busefer sonuna kadar goturcem umarım basarılı olurum gelışmelerı yazarım yenı baslayanlara kolay gelsın

Meruaba kizlar. Bende bugun basladim bu diyete ama aklima bisey takildi. Hani sabah neyle baslarsak onunla devam ediorz ya. Ayni malzemeleri farkli farkli yemek serbest demi. Bazen haslama bazen firinda gibi. Sebze, patates ve et gununde lazim olacak cunku

daha once bu dıyetı ıkı kere yapmış bırı olarak hıc boyle dusunmedım bır zararı olacagını kesınlıkle dusunmuyorum sonucta aynı mazeme maksat yagsız tuzsuz olması akşama pateteslerımı fırınlıyorum:46:

daha once bu dıyetı ıkı kere yapmış bırı olarak hıc boyle dusunmedım bır zararı olacagını kesınlıkle dusunmuyorum sonucta aynı mazeme maksat yagsız tuzsuz olması akşama pateteslerımı fırınlıyorum:46:

Nieyse aklima takilmistida :) bide bisey daha sorcam simdi patates die basladik ama yaninda salataydi yogurttu bi etkisi oliomu zayiflamaya. Biran once zayiflayim die ne yapacagimi sasirdim. Tesekkurler simdiden :) :)

Nieyse aklima takilmistida :) bide bisey daha sorcam simdi patates die basladik ama yaninda salataydi yogurttu bi etkisi oliomu zayiflamaya. Biran once zayiflayim die ne yapacagimi sasirdim. Tesekkurler simdiden :) :)

yanında hicbirşey yok neyle başlarsa onla devam yanı bugun patetes yıycez sadece yarın sebze gununde ıstersen salata yıyebılırsın ama ılk sayfaları okursan gorursun hangı sebzeyle ya da hangı meyveyle baslarsan onla devam artıramazsın ama azaltabılırsın ornegın salatalık marol domateslı bır salata yaptın gunu onla bıtırcen ancak ıcınden cıkarabılırsın et gunundede tavukla başladıysan tavukla bıtırcen sabaha tavuk akşam et yok guzel olan kac tane olursa olsun ornegın 10 tane meyveyle başladın 20 tane meyve ya da sebzeyle başladın hıc farketmez:56::56:ve ben çok acımmm:56::56::56::1::1:

Ben bugn dauanamadim salata yemistim nese artik :) peki deneuimine dayanarak cok soru sordum kusura bakma. Verdigin kilolari alipmusun tekrar kime solesem zararli dio. Ben bugn sporada basladim sabah aksam toplam 2,5 saat spor yapiorm. Ve diyete uyamadigim gunler olacak illaki.. aman ne cok derdim varmis. Benm bi ayda 10 kilo vermm lazim onerin varsa beklerim canm ;) :)

Ben bugn dauanamadim salata yemistim nese artik :) peki deneuimine dayanarak cok soru sordum kusura bakma. Verdigin kilolari alipmusun tekrar kime solesem zararli dio. Ben bugn sporada basladim sabah aksam toplam 2,5 saat spor yapiorm. Ve diyete uyamadigim gunler olacak illaki.. aman ne cok derdim varmis. Benm bi ayda 10 kilo vermm lazim onerin varsa beklerim canm ;) :)

ilk yaptıgımda hamıle kaldım aldım dıyemem hamıleyken zaten kılo alıyorsun ıkıncı yaptıgımda 400 grmını gerı aldım kı oda karın doyunca fazla cıkman normal ben bu diyeti begeniyorum 110.500 olmuşum yola devam yanı sahı sen kac kiloydun bugun kac kilo oldun verilen kiloları görmek insanları motıve edıyor yazmak lazım

ben bugün gercekten çok açım bugünüde atlatsaydım et gününde insan daha tok oluyor bide birşey sorcam bilen varsa cevap yazsın lütfen ben regl olmak üzereyim bu kilo vermemi yavaşlatır mı??

Son düzenleme:
ilk yaptıgımda hamıle kaldım aldım dıyemem hamıleyken zaten kılo alıyorsun ıkıncı yaptıgımda 400 grmını gerı aldım kı oda karın doyunca fazla cıkman normal ben bu diyeti begeniyorum 110.500 olmuşum yola devam yanı sahı sen kac kiloydun bugun kac kilo oldun verilen kiloları görmek insanları motıve edıyor yazmak lazım

Valla canim iki gundur sabah kahvaltimi yapiorm aksam disardaoldugum icin tam anlamiyla diyete uyamiorm. Benm boyum 170 kilom 74,5 idi az once tartildim 73.8 felan geldim. Anlamadim bnde diyettenmi ekmek yemiorm cayi sekesiz iciorm ondanmi :s

Ramazan geldi gitti ne kilo vermişim ne bişey aksine dahada üstüne almışım sabahtan beri ne diyet yapsam diye düşünüp düşünüp duruyorum.En mantıklı bu diyet geliyor ama çünkü sınırsız yiyorsun.Patatesi seviyorum o yüzden pek sorun olacağını sanmıyorum.Daha öncede bu diyeti yapmıştım ama devam etmemiştim.Aslında kafama takılan eğer kilo verilirse geri alınırmı.Öncelikle şu 2 günlük lapa diyetini yapsam mı diye düşünmüyor değilim.

bugünde bitti 109,500 olmuşum ama reglde oldum daha çok gitmesini bekliyordum regle bağlıyorum bugun küçük bir kacamağımda oldu bir tane kurupasta yedim pişmanmıyım hayır:1:yarın meyve günüm canım okadar tatlı birşeyler cekiyorki meyve bana iyi gelicek,,böylece 2,500 kilo vermiş bulunuyorum 3gün için iyi bir rakam gelişmeleri yazmaya devam edicem:34::40::40:

bugün sabah tartıldıgımda 109.200 olmuşum bugun son ben yumurta günü yapmıyorum çünkü yiyemiyorum yarın ara verip diger gün tekrar başlıyorum yine gün gün yazarım gelişmeleri

109 la o diyet bitti bugün ara verdim keyifli bir gündü yarın tekrar başlıyorum bugun umarım geri almamışımdır:1::1: yarın tartılıp yazarım patetesle başlıyorum benle başlıycak olan varsa yazsın destek olalım birbirimize biz gelinle başlıyoruz 100 altına düşene kadar bu diyete devam edicem ve gelişmeleri fikir sahibi olun diye yazcam herkese kolay gelsin:46::46:

ilk gün meyve ikinci günde yumurta günü yaptım sabah tartıldıgımda 56.6 kiloydum. Bugun sebze gunu yapıyorum.
tebrik edrim arkadaşım sende iyi vermişsin bsen kaça düşene kadar devam edicen senin zaten abartılıcak bir kilon yok boy sorununda yoksa iyi gitmiş sencede yorucu bir diyetmi ben patetes günlerinden nefret ediyorum:1::1:

iki yıl önce başlamıştım bu diyete ikinci günü bırakmıştım mesele kesinlikle açlık değil tıka basa dolu olabiliyosun tek sorun istediğin herşeyi yiyemiyorsun bir öğrenci olarak çok zor bir diyet ders çalışırken bişeyler yeme alışkanlığı hepimizde vardır bende okullar açılmadan halletmek istiyorum :)

62 kiloyum 50 kiloya düşmek hedefim iki hafta sonunda buraya 50 kiloyum yazmak istiyorum! :51:

Back
X