- Konu Sahibi incilideniz
- #17.241
Bende bugün başladım bakalım inşallah iyi bi sonuç alırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Meruaba kizlar. Bende bugun basladim bu diyete ama aklima bisey takildi. Hani sabah neyle baslarsak onunla devam ediorz ya. Ayni malzemeleri farkli farkli yemek serbest demi. Bazen haslama bazen firinda gibi. Sebze, patates ve et gununde lazim olacak cunku
daha once bu dıyetı ıkı kere yapmış bırı olarak hıc boyle dusunmedım bır zararı olacagını kesınlıkle dusunmuyorum sonucta aynı mazeme maksat yagsız tuzsuz olması akşama pateteslerımı fırınlıyorum![]()
Nieyse aklima takilmistida :) bide bisey daha sorcam simdi patates die basladik ama yaninda salataydi yogurttu bi etkisi oliomu zayiflamaya. Biran once zayiflayim die ne yapacagimi sasirdim. Tesekkurler simdiden :) :)
Ben bugn dauanamadim salata yemistim nese artik :) peki deneuimine dayanarak cok soru sordum kusura bakma. Verdigin kilolari alipmusun tekrar kime solesem zararli dio. Ben bugn sporada basladim sabah aksam toplam 2,5 saat spor yapiorm. Ve diyete uyamadigim gunler olacak illaki.. aman ne cok derdim varmis. Benm bi ayda 10 kilo vermm lazim onerin varsa beklerim canm:)
ilk yaptıgımda hamıle kaldım aldım dıyemem hamıleyken zaten kılo alıyorsun ıkıncı yaptıgımda 400 grmını gerı aldım kı oda karın doyunca fazla cıkman normal ben bu diyeti begeniyorum 110.500 olmuşum yola devam yanı sahı sen kac kiloydun bugun kac kilo oldun verilen kiloları görmek insanları motıve edıyor yazmak lazım
tebrik edrim arkadaşım sende iyi vermişsin bsen kaça düşene kadar devam edicen senin zaten abartılıcak bir kilon yok boy sorununda yoksa iyi gitmiş sencede yorucu bir diyetmi ben patetes günlerinden nefret ediyorumilk gün meyve ikinci günde yumurta günü yaptım sabah tartıldıgımda 56.6 kiloydum. Bugun sebze gunu yapıyorum.