• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

amin canım herşeyin hayırlısı darısı başıma inşallah
dediğin gibi eşimle bol bol geziyoruz zaten ikimizde gezmeyi çook seviyoruz zamnın tadını çıkarmak lazım hakkaten rabbim nasip edecektir zamanı geldiğinde:16:

keisnlikle canım benim amcamın 10 yıl olmadı sonra peşpeşe 3 tane oldu herşeyin hayırlısı benim annem bana hamieyken kalpten ameliyet oluyo bir ay sonra beni dünyaya geitriyo normalle hemde annem hep vardı ama yoktu benim annem babamdır düşünüyorum diyorum ki herşeyin ahyırlısı annem yok 10 yıldır birde kardeşim var 3 yaşında annesiz kaldı şimdi öyle korkutyorumki rabbim kimseyi annesiz bırakmasın herkesin hakkında hayırşlı zamanda hayırlı olanı nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNN:26:

Son düzenleme:
keisnlikle canım benim amcamın 10 yıl olmadı sonra peşpeşe 3 tane oldu herşeyin hayırlısı benim annem bana hamieyken kalpten ameliyet oluyo bir ay sonra beni dünyaya geitriyo normalle hemde annem hep vardı ama yoktu benim annem babamdır düşünüyorum diyorum ki herşeyin ahyırlısı annem yok 10 yıldır birde kardeşim var 3 yaşında annesiz kaldı şimdi öyle korkutyorumki rabbim kimseyi annesiz bırakmasın herkesin hakkında hayırşlı zamanda hayırlı olanı nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNN:26:

başınız saolsun canım çokk haklısın :29:

Elifcim basin sagolsun.canindan yakin birini kaybetmek cok zordur eminim. Bnde 2005de babami kaybettim. Allahm baska aci wermesin. Hayat oyle yada boyle dewam edior.
Oglis hala uyuyor. Bende saalata yaptim kndime. Roka domas hmm guzel ama roka azcik aci yaaa..

Elifcim basin sagolsun.canindan yakin birini kaybetmek cok zordur eminim. Bnde 2005de babami kaybettim. Allahm baska aci wermesin. Hayat oyle yada boyle dewam edior.
Oglis hala uyuyor. Bende saalata y
aptim kndime. Roka domas hmm guzel ama roka azcik aci yaaa..

Sagolsin hikom Allah razı olsun seninde basin sağolsun cok zor rabbim kimsenin acisini yasatmasin basimizdan eksik etmesin:26:

Gunaydin kizlar bugun tavuk yapicam izgarada biraz tuzluycam hafiften bu hafta tartilmiuorum hic zor tutyorum kendimi ama cumartesine kadar tartolmiycam

Gunaydin kizlar bugun tavuk yapicam izgarada biraz tuzluycam hafiften bu hafta tartilmiuorum hic zor tutyorum kendimi ama cumartesine kadar tartolmiycam

Gunaydinnnnnnnn sekerimmmmmm. Kis ben her zaman tartilmadan duramiorum. Ciplakttartiliorummmm. Bnmde et günümmüs. Ayni gun baslamistik. Bende haslarimmmmm. Ama sbh sbh olmaz kooo nqpicazzzzz

gunaydinnnnnnnn sekerimmmmmm. Kis ben her zaman tartilmadan duramiorum. Ciplakttartiliorummmm. Bnmde et günümmüs. Ayni gun baslamistik. Bende haslarimmmmm. Ama sbh sbh olmaz kooo nqpicazzzzz
canım ben sabahları yiyemediğimden öğlene doğru yiyorum sıpam yüzünden daha acıkıyorum yiyuorum ama haşlama yiyemem ızgara olduğundan yiyebiliyorum bende geçen haftalarda hergün tartılıyodum ama bu hafta tartılmıycam birde benim gıcık kocam tut dün tüm gün yiyemedim diye sinirlen al bana 1 kilo ekler pasta gel en çok sevdiğimdir birtane bile yemedim helal dedi ama içim gitti içimmmmmm:31::31::31::31:
leslie 30/dkk

yapildi. :-)

ohhh oğlından yapabiliyomusun hikom ben yarım saatte mekik kalça basen ancak yapabliyorum :26:

günaydın kızlar bugun et gunum sabah kılom 74.8 di.diyete devam inş.sizler ne yaptınız bu arada kilo cetvelim olmadı:(

ya ben bu kılo cetveli yapayım dedım vucut endeksi cıktı kılolarım nerde yavv...ben diyeti bitirmeden gitmişler:)

canım ben sabahları yiyemediğimden öğlene doğru yiyorum sıpam yüzünden daha acıkıyorum yiyuorum ama haşlama yiyemem ızgara olduğundan yiyebiliyorum bende geçen haftalarda hergün tartılıyodum ama bu hafta tartılmıycam birde benim gıcık kocam tut dün tüm gün yiyemedim diye sinirlen al bana 1 kilo ekler pasta gel en çok sevdiğimdir birtane bile yemedim helal dedi ama içim gitti içimmmmmm:31::3

çok güzel bişey yapmışın seni tebrik ediyorum...sonunu düsün zaıflamışın ozaman istediğini yersin sabrın sonu selamet

bugun dairedeki kızlar mantı yapacak benide cagırdılar bende tavuklarımla gitcem ama mantı yemicem..onlara kilo sorun değil ama bana sorun...

Günaydın arkadaşlar dn tüm gün boyunca 5 haşlanmış patates yedim suyumu çayımı çtim ama gece tv izlerken muz çitos ceviz fındık yedim minnak miktrlarda bunaaa rağmen 1 kilo gitmiş :52: 69.3 kiloyum :32: Sanki 1 günde erimiş gibi hissediyorum su şişliklerimi aldı sanki:9:
Durmak yok yola devam bugün salata günü :6: Birde fırında mantar yaparım ters haşlarım her öğüünm böyle olucak belki hazırlayınca menümü foto çekerim örnek olur
sabah 8.5 ta kalktım ama kitap oku ev işi derken daha bişi yemek nasip olmadı karnım acıktı ben yemeeğe:32:

canım ben sabahları yiyemediğimden öğlene doğru yiyorum sıpam yüzünden daha acıkıyorum yiyuorum ama haşlama yiyemem ızgara olduğundan yiyebiliyorum bende geçen haftalarda hergün tartılıyodum ama bu hafta tartılmıycam birde benim gıcık kocam tut dün tüm gün yiyemedim diye sinirlen al bana 1 kilo ekler pasta gel en çok sevdiğimdir birtane bile yemedim helal dedi ama içim gitti içimmmmmm:31::31::31::31:

ohhh oğlından yapabiliyomusun hikom ben yarım saatte mekik kalça basen ancak yapabliyorum :26:

Aferimm kizzz sanaa. Kocislee boyle uyuzdur. Rejim yaptgmi blio gecen gtmis yaspasta almis gelmis, uyuz istee..
Ben bbu hafta 75e dusersem. Hfaya yapmam dier hftaa yaparimm.. bunyeyi zorlamamak gerek dmi.
Yurutecnde durdu. Az da reklamla durdu. Oyle yaptim.

Günaydın arkadaşlar dn tüm gün boyunca 5 haşlanmış patates yedim suyumu çayımı çtim ama gece tv izlerken muz çitos ceviz fındık yedim minnak miktrlarda bunaaa rağmen 1 kilo gitmiş :52: 69.3 kiloyum :32: Sanki 1 günde erimiş gibi hissediyorum su şişliklerimi aldı sanki:9:
Durmak yok yola devam bugün salata günü :6: Birde fırında mantar yaparım ters haşlarım her öğüünm böyle olucak belki hazırlayınca menümü foto çekerim örnek olur
sabah 8.5 ta kalktım ama kitap oku ev işi derken daha bişi yemek nasip olmadı karnım acıktı ben yemeeğe:32:

Harikaasinn bnm sadece 400gr gitmis. O da yedigim laviva yuzunden.
Bnmde et gunum. Sabah corba ictim. Oglen acikirsam tavuk haslar yerim. Kv gidicez. Orda yaparm artk.

Harikaasinn bnm sadece 400gr gitmis. O da yedigim laviva yuzunden.
Bnmde et gunum. Sabah corba ictim. Oglen acikirsam tavuk haslar yerim. Kv gidicez. Orda yaparm artk.

benim ilk gün diye çok gitti sanırım sanırım kaçamak ileriiki günlerde de kaçamak yaparsam durur kilo vermem :32: kaçamakları en aza indirmemiz lazım:2: afiyet olsun bu arada bugün tembelliğim tuttu canım yemek istemiyor su dışında daha birşey yemedim omzum da tutulmuş ağrıyor

canım aynı kilodayız.haydi bakalım.ama ben bozdum yine.kolay gelsin hepimize.

Back
X