5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

sevgili forum arkadaşları bu diyetle zayıflamayı düşünüyorsanız boşuna aç kalmayın ben derim çünkü bütün hafta verdiğiniz kiloları diyete mola verdiğiniz iki günde alıyorsunuz 5 gün boyunca aç kalmanızda acı bir anı olarak kalıyor, yaşanmış bir hikaye :)

Ben bu diyeti 3 gün uyguladım sonra adet dönemine denk geldi dayanamadım ama 2,5 kg kadar verdim ve üstünden 1,5 hafta geçti almadım zaten çok bi fazlam yoktu. Tabi başta yüzüm çok çöktü ama bırakınca düzeliyor

günaydın herkese,
ben bu diyeti yapıp 69.5 a düştüm.bu sabah yine başlamaya karar verdim.sabah karar verdiğim içiçn meyve alıp çıktım.yani önce yaptıgımda birebir uymuştum 2-2,5 kg vermiştim ve 2 aydır herseyi yedim hatta abarttığım zamanlar oldu ama almadım.bu hafta yine başladım bakalım.yapan herkese kolay gelsin.

Slm arkadaslar Ben bir zaman önce bu diyeti yapmistim Boy 170 kilo 61 di ve 53 kiloya Kadar düsmüstüm. Ve simdi hamile oldugum Halde 24 haftalik 2,5 kilosunu anca aldim. Cok tavsiye ediyorum bu diyeti insan iradesine sahip cikmadi cabuk ögreniyor Site tavsiyem dinlenme günlerinde yediginuz ögünleru kücük yiyince ikiser kasik ama sik sik.böyle alisinca Inanin böylede gidiyor. Kilo Azalinca metabolizma hizida azalir bu normaldir 70 kiloya 55 kilo kiyaslanamaz. Kendinizi Az yemeye alistirirsaniz Geride almazsiniz. Ben simdi yavas yavas tuzu Kesmee baslicam mecburen su tutmamak icin son uc ayda olurmus ya öyle;-)) Arada bakiyorum Buraya bu sayfanin hala aktiv olmasi cok güzel cunku gercekten ise yariyor..hepinize kalici kilolar vermeniz dilegiyle iyi Günler...
Tam yol dümdüz Devam arkadaslar;-)))))

daha önce 3 kere yaptım gerçekten güzel kilo veriliyor ve epey bir süre kilo alınmıyor tecrübeyle sabittir aslında normal beslensem kilo almayackatım ama abur cubur çok fazla yemeye başladım ve kilo aldım vermem gereken 5 kilo var tekrar yapacağım pazartesi başlıyorum varmı başlayacak olan birbirimize destek oluruz

merhaba ben de bu diteyi yapmak istiyorum aklima takilan bir seyler var yardimci olabilen cika rmi

Merhabaaaa

ben de yapmak ıstıyorum bu dıyetıı
nasıl yapılıyorr
ılk sayfada okudugum sekılde mı benımle beraber yapacak olan var mı cesaret verırırız bırbrımızeeee
ne dersınızzz
bır de sabah neyle baslıyorsak onla devam edecekmıs ya
mesela sabah patates hasladık baharatladık aksama kadar mı boyle yıyoruzzzzz

mesela sebze gunu tum sebzelerı hjasladım karıstırdım ıcıne bıraz da domates salcası koysak olur muu
benı aydınlatın lutfeeeeeeeeeeeennnn

nıgar canım bende baslamak ıstıyorum lutfen beraber baslasak olur mu sorumlu olruuz bırbrımıze ne dersın ıyı olur bu benceee ????

güne neyle başlarsan tüm gün o şekilde devam edeceksin salça tuz kesinkile yok baharat serbest şekerde yok pazartesi başlayalım birlikte motive oluruz
kaç kilo vermek istiyorsun

güne neyle başlarsan tüm gün o şekilde devam edeceksin salça tuz kesinkile yok baharat serbest şekerde yok pazartesi başlayalım birlikte motive oluruz
kaç kilo vermek istiyorsun

günayfdın ccanım tmam o zmaan salca kullanmam peki şöyle olsa.... karnıbahar brokoli lahana havuc ve domates yesem o sebze gününde..
benim anlamadıgım neyle baslarsak onla devam edecegiz ne anlama geliyor?? yani sabah brokoli karnobahara aksam kadar sadece bunlar mı...

en az 12 kilo canım vermme gereken nisan ayında nişanım olacak inş. ama bu aralar durdu kilo vermem :S

evet canım sabah karnıbahar ve brokoli yedin tüm gün onunla devam edeceksin
ne yemek istiyorsan sabahki menünde hepsini bulundurmalısın ben sebze gününde salata yiyorum sabah kocaman bir salata yapıp tüm gün onu yiyorum

merhaba canım tamam o zaman inşallah ben de istiyorum yapmak
yalnız bugun regl oldum
bir sakıncası olur mu diyete???
yarın baslıyoruz inş. dimi ??

Bend ebaşalmak isityorum yarın için arakadaş arıyorum
88 kiloyum gurup olursak daha güzel oluyorr

Bu diyete yarın başlıyorum

selam
dün adet günüm başladığı için 10 mart pazartesi günü bu diyete başlıyorum.
bırakmamayı ve istikrarlı şekilde ideal kiloma ulaşıncaya kadar uygulamayı düşünüyorum.
sonuçlarımı mutlaka yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…