- 5 Haziran 2008
- 2.327
- 31
- 358
- Konu Sahibi incilideniz
- #3.901
ay kızlar valla aklımızdan geçirmek bile suç :roflol:
sorma canım ya bi ağzımdan çıktı millet çullandı üstümefisfisfis
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay kızlar valla aklımızdan geçirmek bile suç :roflol:
20 gün mü akannehir bi problem mi var canım?
ben de 18 dun geçıyo hezaman sorun çıkarıyo
:kedi::asigim:
sorma canım ya bi ağzımdan çıktı millet çullandı üstümefisfisfis
kızlar ben şimdiye kadar 2 haşlanmış tavuk butu ve 1 küçük kutu ton balığı yedim ve midem tıka basa et hiç acıktırmıyor incilideniz ablamın dediği tarifi yapacaktım da uzun süre alır pişmesi diye yapamadım![]()
ha bu arada ton balığı light değildi ama yağını süzüp sudan geçirdim bir de o zaman yağı kalmadı herneyse canlarım ya ben şu dönüm noktam olan 66.6dan aşağı inebilecek miyim çoook merak ediyorum CADIARZU
o gün geldiğinde resmen oynayacağım ha böyle hihoyyyt
kaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben bişi sorucam müsadenizle bu 5 günde 5 kilo diyeti gercekten aynısını uygularsak oluyo mu kilo veriliyo mu??? şimdiden çok tesekürler...a.s.
slm kızlar ben bişi sorucam müsadenizle bu 5 günde 5 kilo diyeti gercekten aynısını uygularsak oluyo mu kilo veriliyo mu??? şimdiden çok tesekürler...a.s.
ben de 103 ü görürsem karşılıklı oynarız :dance: :dance:
sempatiksalakcinni bi ayar çekmek lazım yaa kaydirigubbakcemile3
çıtır panede mısır gevreği galeta unu ve nişasta var.. tam bi çıtır tavuk uzmanı olduğumu söyleyebilirim.. çok fazla yerdim eskiden.. neyse o olmaz yani.. ama maggi nin fırın poşeti için özel baharatrı var onu deneyebilirsin..
Jambon olur mu acep?
bu arada ben regl oldum 20 gün gecikmenin ardından
inşallah ilo vermemi engellemez:1ninca:
kızla bugun 3.günümdeyim ama öğleden etin yanında salata yedim..2 günde 1.2 kg azalma görülüyor, 63.8 geldim , büyük ihtimalle sudur ..ama ne olursa olsun rakamı aşağıda görmek çok güzel
Konunun ilk mesajını okuyacak olursanız işe yaradığını görürsünüz. Zaten kurallar da orada yazılı.
ohhh beeopuyorumnanaktan o zaman motive ediyoruz birbirimizikaydirigubbakcemile5 gözüm üstünde:1shok: sennkide bende olsun olurmuu:kedi:
merhaba arkadaşlar ben bu diyeti daha önce bir hafta uyguladım verdim 5 günde 5 kilo fakat sürekli yapıldığında sağlık bozduğunu duymuştum sürekli yapan ve herhangi bir problem yaşamayan varsa bende sürekli yapmaya başlamak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim