• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

canim sen cok az yiyorsun bak sonra hastalanacaksin.:oklava:

tüh...:oklava:

bak ya yedim yine oklavayı:oklava:

akşama kadar domates yiyebilirim

çünkü seviyorum ekşili ekşili nefis oluyorcokacimcoook

yada öğleden sonra kavururumcokacimcoook

sanada günaydın a.s. ii gidio şimdilik diyet aksama doğru nasıl bi vaziyet alcak bakalım gamyoncuiremsu

olumunekankayizsmileevet boğru bende hangi yeşılık le başlıyayım karar veremedım kadak pişiriyim mam akşamakadar onu yıyemem enıyısı kendıme guzel bir salata yapıyım onu yıyım vereliniortakalkisalkisalkis

ben korkuyorum tartılmaya verememişim gibi geliyo

banada öle geliyodu canım öle bi şişkinlik varki regl yeniş bitti kesin aynıyımdır hatta almışımdır dedim ama gramı gramına vermişim yani tam 1 kilo

benım de şiş kınkıl var mervenurlu gecmiş olsun canım kendını kotu hısetme verırsın daha onumuzde 3 günümüz var hadı bıze kolay gelsın

benım de şiş kınkıl var mervenurlu gecmiş olsun canım kendını kotu hısetme verırsın daha onumuzde 3 günümüz var hadı bıze kolay gelsın

evet canım 1 kilo versem yani bu haftayı 63.5 letamamlasam bile yeter bana önümüzdeki haftaya bağladım ben umudumu artık mutlaka vermem lazım 14 mayısa kadar bu kilolarımı artık millet benle alay etmeye basladı offf mafoldumben :çok üzgünüm: senağlama

evet canım 1 kilo versem yani bu haftayı 63.5 letamamlasam bile yeter bana önümüzdeki haftaya bağladım ben umudumu artık mutlaka vermem lazım 14 mayısa kadar bu kilolarımı artık millet benle alay etmeye basladı offf mafoldumben :çok üzgünüm: senağlama

kız üzulme verırsın moralını bozma bakarsın 2kg duşmusun olursun vucudumuz dazı şaşırtır sen yıne devam etolumunekankayizsmile

ewet cnm çıtır olmak için buradayız gerçi ben snn kilona gelsem neyse gerisini sölimiim çünkü neler yapabileceğimi tahmin bile edemiyorum

kızlar et gününde tavuk ciğeri yiyebiliyormuyuz yağsız olcak tabi
çünkü tavuğun en yağsız yeri ciğeri yeniliyormu acaba tavuğun yanında

merhaba ben uzun zamandır sadece okuyorum.ben de dün başladım.dün patatesle doydum.Bugün sabah kabak ve domates salatalık yedim.tabii tüm gün böyle kabak domates yiyeceğim.Bu ilk giden kilolar su oluyormuş ya .O su sonra hemen geri mi geliyor.Yani kiloları geri alma riskimiz çok mu yüksek bu diyetle.ben bütün kilolarımı bu diyetle vermeyi düşünmüyorum.Bana buı diyetle 3 -4 versem yeter.bu moralle ben başka bir diyeti rahat rahat yaparım
SORU:ben 4 gün yapabileceğim bu diyeti.5.gün gezide olacağım.acaba nasıl beslensem de geri almam diye soracaktım.

kızlar tavuk ciğeri yiyebiliyomuyuz sevgi sormuş bende yarın düşünüyom severimmm ciğeriii biri cevaplasınn

Back
X