• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar ben bu diyeti yapmak istiyorum ama konu çok uzun btün sayfaları okuyamıyorum bu diyetle kilo verenler ne kadar zamanda kaç kilo verdiklerini yazabilirler mi işe yaradı mı çok merak ediyorum

ben de dün buradaki bir çok sayfayı inceledim gördüğüm kadarıyla en az 2 en fazla 5 kilo verenler olmuş.yani kilo veriliyor gördüğüm kadarıyla aman çabuk verilen kilo çabuk alınır.
kilo verdikten sonra da dikkat etmek gerekir.

bu saat itibariyle 3ltre suyuma yudum yudum dewam ediorum :) patatesiminde 3.cüsünü yedim.. pul biber ve kekikle gayet lezzetli.. mmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
acaba az mı yedim ama canım istemiyor daha fazlasını bende zorla yiyip midemin bulanmasını istemiyorum..
yrn sebze günü fırında yapıcam sebzeleri soğan ve sarımsakta koymak istiyorum.. geçen yazıları okuduğumda bir sonraki menünün özlendiğini söylemişlerdi ne kadar doru sebzeler burnumda tütüooooo :)delikafaduldendelikafadulden:smiley-cool:sositosositosositososito

10218fumc5.gif

kızlar ben bu diyeti yapmak istiyorum ama konu çok uzun btün sayfaları okuyamıyorum bu diyetle kilo verenler ne kadar zamanda kaç kilo verdiklerini yazabilirler mi işe yaradı mı çok merak ediyorum

hosgeldin aramiza.a.s.canim butun sayfalari okumana gerek yok en son sayfada diyeti nasil uygulayacagimiz anlatiliyor,en alttada link var ordan butun arkadaslarimizin baslangic tarihleri ve verdikleri kilolar hakkinda liste var.oradan bakabilirsin.ve surekli guncelleniyor.bol kilo vermeler.opuyorumnanaktan

bu diyeti bi ara denemeye kalktım 1 gün boyunca denilenleri yaptım ama vücudumda değişiklik olmadı sadece tartıda eksildim bikaç kilo...

bugünü 3 patates ve 3ltre suyla atlattım :) ama şekerli sakız çiğnedim :asigim:
şimdide kırmızı biberleri ızgaraya koydum.. onları bgüzel soyup sirkeli sarımsaklı karışımda bekletcem..
ocağada hawuçları kabakları soğanı doğradım birasda su.. onu çorba gibi yapcam.. :) oohhh afiyet olsun banaaa miss misss kaydirigubbakcemile5zemuszemus:dance::teytey:

slm kızlar
daha önce yazmıştım bu hafta diyet yapmıyorum
ama yaptığım diyet miğdemi küçültmüş çok az yemek yiyebiliyorum canım istemiyor
bugün tartıldım 57 kilo olmuşum
yani 3 kilo gitmiş oldu
bence süper
haftada bir kilo bile olsa almıyorum ve veriyorum
bu sayfaya çok teşekkür ederim haftaya yapıcam yine

günaydın a.s.
sabah sabah kimsecıkler yok :icecream:
bu sabah itibariyle 63.5 olmusum cok mutluyum :teytey: :dance: sırnaşık şey hihoyyyt delikafadulden
dün aksam kıramayacağım biri cok ısrar etti ve 6-7 tane bademle 4-5 fındık yedim sonra cok kızdım kendime :oklava: eve gelince yarım saat spor yaptım.:roflol:
sonuc daha da güsel olabilirdi ama kıramadım sevil ablamı küserim dedi bende yedim :çok üzgünüm:

günaydın a.s.
sabah sabah kimsecıkler yok :icecream:
bu sabah itibariyle 63.5 olmusum cok mutluyum :teytey: :dance: sırnaşık şey hihoyyyt delikafadulden
dün aksam kıramayacağım biri cok ısrar etti ve 6-7 tane bademle 4-5 fındık yedim sonra cok kızdım kendime :oklava: eve gelince yarım saat spor yaptım.:roflol:
sonuc daha da güsel olabilirdi ama kıramadım sevil ablamı küserim dedi bende yedim :çok üzgünüm:

günaydın canım kaç günde kaç kilo verdin.................................

herkeşlere günaydın 1 kilo daha gitti arkidişler bu haftaya kupa alcam bende inat ettim

Back
X