5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

pazartesi bende bu diyete başlamaya kesin kararlıyım. uzun bi süredir ne yapsamda aynı kilodayım kilo vermem durdu :50: 1 haftadır da plates yapıyorum. umarım bu sefer hedefime ulaşırım.
başlamana çok sevindim canım,dayanamadığın yerde 1-2 tane ekstradan ye ama.gerçekten baya zorlanacaksın çünkü.bende başlamak istiyorum tekrar ama o cesareti bulamıyorum kendimde:9: inanırmısın bu sabah kahvaltıda kepek ekmeği peynir domates biber zeytin türü şeyler beni o kadar mutlu ettiki anlatamam..normal kahvaltıya hasret kalmışım:1: ve midemin baya bir küçüldüğünü hissettim.normalde en az 3 dilim kepek ekmeği yiyen ben bu sabah 1 dilimle kalktım sofradan.
iyi haberlerini bekliyoruz,bende yarın karar vericem tekrar bu diyeti yapma konusunu..

almira tebrik ederim, zoru başarmışsın,
bu diyeti nerede okuduğunun linkini atabilir misin. ben biraz aradım ama bir şey bulamadım.

yani ben de pazartesi başlamak istiyorum da, belki o konuda daha çok paylaşım vardır diye okumak istedim.

ben isveç diyetiyle 7 kilo verdim (o da çok kolay sayılmazdı) ama, dikkat etmeme rağmen 1 kilosunu geri aldım, neyseki bu hafta o 1 kiloyu da verdim.

haftaya eşimin memleketine gideceğiz, böyle sıkı bir diyete ihtiyacım var.

ben herhalde adetleri 6ya çıkarırım.

sen de arttırıp iyi kilo vermişsin :nazar:

almira tebrik ederim, zoru başarmışsın,
bu diyeti nerede okuduğunun linkini atabilir misin. ben biraz aradım ama bir şey bulamadım.

yani ben de pazartesi başlamak istiyorum da, belki o konuda daha çok paylaşım vardır diye okumak istedim.

ben isveç diyetiyle 7 kilo verdim (o da çok kolay sayılmazdı) ama, dikkat etmeme rağmen 1 kilosunu geri aldım, neyseki bu hafta o 1 kiloyu da verdim.

haftaya eşimin memleketine gideceğiz, böyle sıkı bir diyete ihtiyacım var.

ben herhalde adetleri 6ya çıkarırım.

sen de arttırıp iyi kilo vermişsin :nazar:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/50172-5-gun-5-cesit-gida-diyeti.html
linki umarım doğru atmışımdır canım..püsküüt arkadaşımız açmış konuyuda.bende tesadüfen gördüm,denedim başardım.miktarlarda hiç arttırma yapmazsan garanti 4-5 kilo verirsin bunla.benim 2 defa tansyonum düşünce azcık arttırmak zorunda kaldım..spora gelince,dermanın kalırsa yapmanı öneririm:1: isveç diyetini bende denedim ve resmen nefret ettim o diyetten!!çay kahve olayı baya zorladı beni..diyete alışık bir bünyen varsa,5 gün dayanabileceğini düşünüyorum.en önemlisi çok büyük sabır gerek!!
seninde haberlerini bekliyoruz,mutlaka yaz bize:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-listeleri/50172-5-gun-5-cesit-gida-diyeti.html
linki umarım doğru atmışımdır canım..püsküüt arkadaşımız açmış konuyuda.bende tesadüfen gördüm,denedim başardım.miktarlarda hiç arttırma yapmazsan garanti 4-5 kilo verirsin bunla.benim 2 defa tansyonum düşünce azcık arttırmak zorunda kaldım..spora gelince,dermanın kalırsa yapmanı öneririm:1: isveç diyetini bende denedim ve resmen nefret ettim o diyetten!!çay kahve olayı baya zorladı beni..diyete alışık bir bünyen varsa,5 gün dayanabileceğini düşünüyorum.en önemlisi çok büyük sabır gerek!!
seninde haberlerini bekliyoruz,mutlaka yaz bize:34:

çok teşekkür ederim, uğraştırdım, bakıcam şimdi.

miktarı kesin arttırırım, 6 düşünüyorum.

zaten pek bir şey yediğim söylenemez, alışkınım yani.

ama, sabah yürüyüş, bazen öğlen pilates, akşam da leslie yapıyorum, yoruluyorum,
oyüzden 5 yetmez diye düşünüyorum.

isveç beni ilk günler biraz zorladı ama, 10 gün yaptım, iyi motive oldum.

pazartesi başlayacağım, mutlaka yazarım,
paylaştıkça diyet daha kolay hale geliyor:9:

okudum şimdi ama, orda hiç paylaşım olmamış, konu da kapanmış.

olsun biz de senin deneyimlerinden faydalanırız artık:10:

başlamana çok sevindim canım,dayanamadığın yerde 1-2 tane ekstradan ye ama.gerçekten baya zorlanacaksın çünkü.bende başlamak istiyorum tekrar ama o cesareti bulamıyorum kendimde:9: inanırmısın bu sabah kahvaltıda kepek ekmeği peynir domates biber zeytin türü şeyler beni o kadar mutlu ettiki anlatamam..normal kahvaltıya hasret kalmışım:1: ve midemin baya bir küçüldüğünü hissettim.normalde en az 3 dilim kepek ekmeği yiyen ben bu sabah 1 dilimle kalktım sofradan.
iyi haberlerini bekliyoruz,bende yarın karar vericem tekrar bu diyeti yapma konusunu..

valla canım bende bugün doya doya herşeyi yedim malum son günüm diye. dayanamadığım yerde ekstra olarak 1-2 tane yerim kesin bakalım bende senin gibi düşündüm bu ilk haftayı tamamladıktan sonra bi hafta ara verip sonra tekrar bi hafta daha yapmayı düşünüyorum. ee tabi platese de devam edicem gerçi açlıkla ikisi aynı anda nasıl olucak bakıcaz artık. :1:

aranıza yeni katıldım yaşım 22. boyum 173 kilom 66. 6-7 kilo versem iyi olacak bu diyete bu gün başladım. ilk gün beni hiç zorlamadı. ama yarın sebze günü beni zorlayabilir tüm gün okul var. artık okulda yanımda sebze götürücem :)

bir de 5.gün yumurta ya da yoğurttan birini seçicem değil mi ? yumurta yemiyorum da. :69:

selamlar arkadaşlar ben de bugun baslıyorum bu dıyete.bakalım becerebılecekmıyım?.ben 27 yasındayım 60.4 kıloyum boyumda 160. 2 senelık evlıyim. 2 senede aldıgım 4-5 kıloyu vermek ılk amacım.bugun patateslerı koydum dudukluye haslanıyorlar bakalım.hepımıze bol sans.

Son düzenleme:
aranıza yeni katıldım yaşım 22. boyum 173 kilom 66. 6-7 kilo versem iyi olacak bu diyete bu gün başladım. ilk gün beni hiç zorlamadı. ama yarın sebze günü beni zorlayabilir tüm gün okul var. artık okulda yanımda sebze götürücem :)

bir de 5.gün yumurta ya da yoğurttan birini seçicem değil mi ? yumurta yemiyorum da. :69:
evet yumurta veya yoğurttan birini tercih edeceksin kolay gelsin

selamlar arkadaşlar ben de bugun baslıyorum bu dıyete.bakalım becerebılecekmıyım?.ben 27 yasındayım 60.4 kıloyum boyumda 160. 2 senelık evlıyim. 2 senede aldıgım 4-5 kıloyu vermek ılk amacım.bugun patateslerı koydum dudukluye haslanıyorlar bakalım.hepımıze bol sans.

kolay gelsin inşallh istediğin kiloya ulaşırsın

bizde bugün eşimle başladık bakalım onunkileri kaynattım işe gönderdim kendimin patateslerinide kaynatıyorum şimdi okadar boğaza düşkün biriyimki bakalım nasıl dayanacağım offff offf...:37:o kadar aç kalacağım 5günün sonunda hiç veremezsem varyaaaaa ben kafayı yerim herhalde:52:

kızlar çok ama çok moralim bozuk..bu 5 günlük diyetle verdiğim kilonun bir miktarını bugün kesin geri aldım..yediklerimi kısaca yazayım size;
-200 gr tam yağlı beyaz peynir
-yarım kilo yoğurt
-1 bardak nesquikli süt
-1 muz,1 armut
-1 adet un kurabiyesi
-4 dilim kepekli ekmek
-1 çorba kaşığı çilek reçeli,1 çay kaşığı tereyağ
-veeee 1 koca paket ekmek kadayıflı dondurma
o kadar emek verdiğim diyetimime mi yanayım yoksa bugün aldığım kalorilere mi:84:
ben bu diyete yeniden haftaya başlayacağımı yazmıştım ancak bu kadar yedikten sonra hemen yarın başlamaya karar verdim..

kızlar çok ama çok moralim bozuk..bu 5 günlük diyetle verdiğim kilonun bir miktarını bugün kesin geri aldım..yediklerimi kısaca yazayım size;
-200 gr tam yağlı beyaz peynir
-yarım kilo yoğurt
-1 bardak nesquikli süt
-1 muz,1 armut
-1 adet un kurabiyesi
-4 dilim kepekli ekmek
-1 çorba kaşığı çilek reçeli,1 çay kaşığı tereyağ
-veeee 1 koca paket ekmek kadayıflı dondurma
o kadar emek verdiğim diyetimime mi yanayım yoksa bugün aldığım kalorilere mi:84:
ben bu diyete yeniden haftaya başlayacağımı yazmıştım ancak bu kadar yedikten sonra hemen yarın başlamaya karar verdim..

bugün çok zorlandım :50: valla yumurtaların yanında ara öğünde bi tane tavuk ızgara yedim bi de şekerim düştü resmen ağzıma bi iki tane kuru üzümle kuru kayısı attım ama unlu bişey hiç yemedim yani toplamda 6 yumurta bi tavuk ızgara kötü deil dimi ilk gün için

bugün çok zorlandım :50: valla yumurtaların yanında ara öğünde bi tane tavuk ızgara yedim bi de şekerim düştü resmen ağzıma bi iki tane kuru üzümle kuru kayısı attım ama unlu bişey hiç yemedim yani toplamda 6 yumurta bi tavuk ızgara kötü deil dimi ilk gün için

hayır canım kötü değil,ayrıca en zor olan günü en az zararla atlatmışsın..diğer günlerin daha rahat geçicek emin ol..bende yarın başlıyorum tekrar, bakalım bu defa kaç kilo vericem.

Ay çok hoşuma gitti bu diyet:)
Başlasam mı, 43 kiloyum 3 hafta yapsam ölürüm herhalde. :1: :1: :1:
O değilde kızlar, mesela burada değişiklik veya tekrar yapılamaz mı? Mesela atıyorum yumurta sevmeyen biri yapacak, onda da patatesi tekrarlasa olmaz mı mesela?

2.günüm bitti. herşeyden tıkabasa yedim. ve ikinci günün sonunda görüyorum ki 2.5 kilo vermişim. keyfim yerine geldi :64:

Son düzenleme:
kıslar ilk günü başarıyla tamamlamış bulunuyorum sanırım:1:
ben 3 tane yımırta yedim bu kadarını bile midem bulana bulana yedim akşam ise bi kase semiz otu ile bir adet küçük mücverle tamamladım yumurtayı midem daha fazla götürmedi 1 saat öncede bi bardak yeşil çay içtim
birazdanda yamulmayı düşünüyorum:emir_bebek: çünkü midemin gurultuları karşıki dağdan duyuluyo:84::84:

Back
X