5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

benim bugun son gunum yarin sabah tam olarak kac kilo verdigim belli olur dun itibariyle 2.500du:64::64: yarin ara vericem pirinc lapasini denemek istiyorum tam olarak nasil yapiliyo kac gun suruyo yardimci olabilirmisiz?

benim bugun son gunum yarin sabah tam olarak kac kilo verdigim belli olur dun itibariyle 2.500du:64::64: yarin ara vericem pirinc lapasini denemek istiyorum tam olarak nasil yapiliyo kac gun suruyo yardimci olabilirmisiz?

prinç lapası nasıl oluyo tarifini verebilirmisiniz. yani lapa diyince bildigiminz beyaz pirinçi bol suda kaynatıp yiyomuyuz noluyo nasıl oluyo miktarı alınan sonuçları filan vs.

bayanlar haftaya tatile gidiorm ve 4 kilom var vermm gereken bununla verrmiyim bide egzersiz fln yapmm lazımmı çok cevp bekliorm şimdiden tşkler...

vermen garanti diyebilirim ben bile çok zor kilo veririm bu diyetle 1,5 kilo verdi ama 4 kilo verenleri duydum ama harfiyen uy canım kaçamaksız....

selam kızlar benden 1 kilo daha gitmiş ben sindire sindire gidiyorum galiba 3 günde bir kilo düşüyor.

şimdi sizleri pirinç lapası hakkında bilgilendirmek istiyorum nacizane:17: bende yapıcam da o yüzden araştırdıklarımı paylaşıyorum

pirinç lapası diyeti

Pirinç lapası diyeti ile zayıflama aslında uzakdoğudaki insanların zinde ve sağlıklı bir yaşam sürme sırlarıdır. Pirinç içerisinde bulunan bol miktardaki besleyici mineral, vitamin ve besin maddeleri nedeniyle lapa diyeti, zahmetsiz ve hazırlanması uygulaması kolay bir hızlı zayıflama diyetidir. Pirinç lapası diyeti sayesinde bir haftada 3 kilo zayıflama ve incelme sağlayabilirsiniz. Diğer bir ifadeyle pirinç lapası diyeti, 15 günde 5 kilo zayıflatan diyet türüdür. Ev yapımı bir diyet olarak pirinç lapası diyeti, içeriğindeki bol karbonhidrat bulunması nedeniyle “karbonhidrat diyeti” olarak adlandırılan diyet formülü türüne girmektedir. Pirinç içerisinde bulunan iz elementler o derecede zengindir ki yaşamı uzatan, toksinleri temizleyen ve cildi gençleştiren bir besin maddesi ile diyet yapmanın mutluluğunu sizlere tattıracaktır. Pirinci kavurmak yerine lapa haline getirmenin sizlerde bazı soru işaretleri oluşturabileceğini tahmin ederek şunu eklemek istiyorum. Pirinç içerisinde bulunan lifler ve endojen yağ yakıcı enzimler, aşırı sıcakta kavrularak değersiz besinler haline dönüşürler. Bu nedenle pirincin zayıflatıcı ve besleyici etkisini korumak için pirinci lapa haline getirerek yemek oldukça isabetli bir karardır

PİRİNÇ LAPASI DİYETİ için tek lazım olan marketten yada bakkaldan alacağınız 1 kilo pirinçtir. Bu pirinci 15-20 dakika kadar kaynar suda haşladıktan sonra içerisine azıcık ta tuz atıyoruz. İçerisinde biber, karabiber, kimyon, nane gibi baharatlar da koyarsanız pirinç lapası diyetini daha fazla bir ağız tadıyla devam ettirebiliriz. Pirinç lapası diyeti uygulamak için her öğünde bir porsiyon kadar pirinç lapası yiyiyoruz. Üç öğünde toplam 3 porsiyon pirinç lapası tüketmiş oluyoruz. Bu sayede inanılmaz hızlı bir zayıflama yöntemi ile tanışmış olacaksınız. Beyaz yada esmer pirinç, tercihinize göre kullanabilirsiniz. Pirinç lapası diyeti, karbonhidrat diyeti veya diğer deyişle şok diyet yöntemi olduğu için kısa vadede hızlı zayıflama ve çabuk kilo kaybetme durumu ile karşılaşacaksınız. Pirinç lapası diyetini greyfurt suyu ile desteklerseniz hem Vücudunuzun direncini koruyan C vitaminini doğal yöntemlerle temin etmiş olacaksınız hem de greyfurt suyunun yağ yakıcı ve zayıflatıcı etkisinden azami derecede faydalanmış olacaksınız. Pirinç lapası diyeti sırasında bolca su içmeni gerekir. Günde 8 bardak su içmenizi sağlıklı bir zayıflama dönemi geçirmeniz için şiddetle tavsiye ediyorum. Pirinç lapası diyeti şok diyetler olarak adlandırılan diyet türüne girdiği için 3 günden fazla uygulamamanızı tavsiye ederim. PİRİNÇ LAPASI haricinde, marul, tere brokoli, soğan, sarımsak gibi düşük kalorili ve yağ yakan besinlerden de tüketmenizi tavsiye ediyorum.

pazartesi başlıyorum buna meyve günü yapıcam hemde pirinç lapası salı sebze günü pirinç lapası çarşamba tekrar meyve günü pirinç lapası

hımm enterasan mış haftada 3 kilo 15 günde 5 kilo ama 3 gün yaptıktan sonra kaç gün ara veriliyo 1 gün ara 3 gün devam mı o şekilde 1 hafta oluyo ve 3 kilo hımmm ben mutfak iinden anlamadıgım için 1 kilonun hepsini yapmıyoruzdur 1 su bardağından 2 porsiyon pilav çıktığına göre 1 çay bardağı bilemedin 1,5 çay bardağı pirinçle 1 öğünü atlatabiliriz gibi ama kaynayan su ne kadar olmalı o zaman yani ya pirinç suyu çekmezse çorba olursa süzmek ayrı bi mesele greyfyrt suyunu nerden bulcaz bazı markaların %100 şekersiz doğal nar üzüm filan var ama greyfurt hiç rastlamadım. pirinç lapasını öğünde yiyoruz ara öğün olrak da meyve tüketsek sorun olmaz dimi

sanırım en mantıklısı 5 günde 5 kilo diyetini 4 gün uygulayıp geri kalan 3 günde bu pirinç lapasını yapmak ama kafaya takanlar sonuçta evrenin bize sunduğu bütün güzel şeylerden uzak durmak hiç kolay değil diyetteyken gözüm dönüyor tatil gününde şunu yicem bunu yicem şöle yapıp yicem böle yapıp yicem gerçi firenliyorum kendimi ama frenleyemeyenlerde vardır diye tahmin ediyorum.

neyse bana gelelim 1 haftada 3 kilo verdim 1 kilosunu geri aldım 2 hafta ara verdim 2. haftanın diyetine başladım 4 hatta 5 gün tamamne bozdum gibi bişi oldu 2 kilo verdim. dün ara verdiğim gündü abarttığımı düşünmüyorum. bugün başlıcaktım ama canım bişey yemek istemediginde hangi günü yapsam patatesmi yumurtamı meyve mi diye düşünürken şuan bu saat oldu ve mideme giren 1 tane kuçük minik ufacık kurupasta yarım bardak şekersiz meyvesuyu 2 kaşık yoğurt 1 bardak su akşama kadar nasıl devam ederim ne yaparım bilmiyorum canım bişey istemiyor aç da değilim sanki midem küstümü bana ne bilemiyorum küçülmüş olamaz dimi ne çok yazmışım ya uffffffffffffffffff son 3 kilo ve tatil için son 4 gün :46:

şekerim aynen dediğin gibi
1çay bardağı pirince 2,5 çay bardağı su ile 1 öğün hazırlarsın her öğünü taze yapmak gerek bence.birde 3 gün yapıldıktan sonra normal diyet diğer hafta yine 3 gün hatta haftanın 1 günü uygulayanlarda var. mesela her perşembe pirinç lapası günü antioksidan olarak yiyorlar kilo vermekten ziyade biz kilo vericeğimiz için 3 gün lapa sonra diyetimize devam yanında sebze ve meyveye izin var

pirinç lapası yapan birinin yazdığı..

Pişirme Metodu
1 çay bardağı pirinci, 3 çay bardağı suda haşlıyorum. Pirinçler dibe yapışmadan altını kapatıyorum. Azıcık su kalıyor yani..
Üzerine
- kırmızı pul biber
- nane
- sumak
- kara biber
koyuyorum bol bol.. Öyle ki pilavın rengi değişiyor iyice..
Üzerine 2 tepeleme dolu yoğurt (Danone)
Güzeeelce karıştırıp yiyorum. Yanında da cin biber/meksika biberi/sivri biber yiyorum. 3-4 adet

Toplam Ölçü:
Bir günde 3, eğer aç hissediyorsam maksimum 4 çay bardağı pirinç tüketiyorum.

Yan Gıdalar:
Mutlaka 2 öğün meyve yiyorum.
Bir ara öğünde de badem/ceviz türü şeyler yiyorum. Toplam ölçü avuç içindeki yuvarlak bölümü geçmeyecek şekilde. Toplam 6-7 adet maksimum

İçecekler:
Bir bardak sütlü nescafe (şekersiz)
Bir şişe Çamlıca light gazoz
Bir fincan doğadan portakallı form çayı (tatlandırıcı ile)
Bir fincan beyaz çay (içinde yeşil çay ve meyve kabukları olan bir karışım: Lipton)-tatlandırıcı ile
3-5 fincan siyah çay (şekersiz)
2-3 fincan türk kahvesi (yarım kesme şekerli)
sonucc
:birgunde 1 kilo

kızlar regl döneminde daha iyi sonuç veriyormuş bu lapay,ı diyete başlamadan önce 2 gün yapıp sonra başlıyorlarmış diyetisyenlerin verdiği şekil öyleymiş

bol su bu diyetin olmazssa olmazı su içemeyenler yapmasın

pazartesi yapalım beraber yanında yoğurt meyve serbest ama ölçülü :40:

sen o kadar ye ve 1 kilo ver enteresen ve çok iyi hatta süper ama bu kiişinin kilosuda önemli yani çok kilolu insanlar hızlı kilo verebilr ama 3 5 kilo fazlası olanlar bu kadar yerse alır bence. denemeye değer ama sonuç alınırsa süper ya kilo verimi olmazsa boşuna 3 ügn harcamış olurum ve tatile 1 haftadan az kaldı

prinçe tuz atmıyorz herlde tuzsuz ve yağsız yine her ögün 1 çaybardağı ara öğün olrak meyve hım güzele benziyo tüm gün aynı şeyi yemektense ki aynı şeyi yemek yerine yememeği tercih ediyorum ve aç kalıyorum bunda en azında meyve yiyerek renk katıyosun hertürlü meyve olblrm ki ki karpuz kavun filan.

hııı birde yogurt için danone demiş bizim evde ev yapımı yoğurt var hazır yoğurt bizim evin önünden bile geçmez oda çok yağlı oluyo ama o olsa nolur ki yarın denicem keşke bugn başlasydım tüh. salı evde olmicam çünkü uf

sen o kadar ye ve 1 kilo ver enteresen ve çok iyi hatta süper ama bu kiişinin kilosuda önemli yani çok kilolu insanlar hızlı kilo verebilr ama 3 5 kilo fazlası olanlar bu kadar yerse alır bence. denemeye değer ama sonuç alınırsa süper ya kilo verimi olmazsa boşuna 3 ügn harcamış olurum ve tatile 1 haftadan az kaldı

prinçe tuz atmıyorz herlde tuzsuz ve yağsız yine her ögün 1 çaybardağı ara öğün olrak meyve hım güzele benziyo tüm gün aynı şeyi yemektense ki aynı şeyi yemek yerine yememeği tercih ediyorum ve aç kalıyorum bunda en azında meyve yiyerek renk katıyosun hertürlü meyve olblrm ki ki karpuz kavun filan.

hııı birde yogurt için danone demiş bizim evde ev yapımı yoğurt var hazır yoğurt bizim evin önünden bile geçmez oda çok yağlı oluyo ama o olsa nolur ki yarın denicem keşke bugn başlasydım tüh. salı evde olmicam çünkü uf

ben pazartesi yapıcam kilo vermesem bile toksinleri atarım yoğurt farketmez bence hadi kolay gele

Slm kızlar 1 haftadır sizin başarı öykülerinizi takip ediyorum ve bu başarı öykülerine kendimide eklemek istiyorum :8:
hadi bakalım erisin kilolarımız :10:

ha bu arada yarın başlıyorum ve birbirimize destek olmamızı istiyorum ancak birbirimize moral verirsek kilolarımıza savaş açabiliriz :27:

5 günde 5 kilo diyeti haftaya kaldıı:) Şimdilik 1 hafta diete alışma haftası geçiricem

Bugün yediklerim:

Sabah kahvaltısı 1 paket probiyotik çilekli yoğurt (ACTIVIA)

Öğlen Çoook az tavuk

başka bişey yemedim henüz

annem Semiz otu yemeği yapmış tam da diet yemeği he:) 2 saat sonra onu yicem. Bu sırada da yürüyüşe çıkayım ben

Akşamda televizyon karşısında meyve vazgeçilmezim:) Akşam yemelerimi tamamen kesmem lazım ama yavaş yavaş artık..

Henüz yarım litre su içebildim, zorluyorum kendimi birazdan 1 Litreye çıkıcak o :)

Dün 1.5 Litre bitirmiştim 1 saatte :D

Ondan önceki günde 5 saat yürüyüş yaptım, heralde 3 günde 500 gramı o yürüyüşle verdim ben :62:

Back
X