5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

güncel liste
arkadaşlar bu haftaki ekibimizi listeliyorum

isim, Başlangıç kilo, C.tesi sabahki kilo:

gizemm 54 ???
CerenVicotria 63 ???
iremm93 53 ???
_katrem_ ?? ???
ay_27_ser 62,2 ???
sunita 69 ???
hallibo 58,7 ???
candan35 80 ??? (salı günü başlıyor)
3melegmvar 99,4 ???
carly3 ?? ??? (salı günü başlıyor)

GECEN HAFTAKİ başarı öyküleri:
masumm_hayaller arkadaşımız ilk haftasında 96,6 dan 91 düştü kendisini tebrik ediyoruz
3melegmvar ilk haftasında 2,5 kilo verdi kendisini tebrik ediyoruz ve başarıların devamını bekliyoruz

Listeden silinmek veya eklenmek isteyen varsa bana yazsın

hadi bakalım herkese BOL ZAYIFLAMALARRRRRR

1 aydır bu topiği takip ediyorum pek bi hareketlilik yoktu sen geldin bi harektlenme oldu canım nerelerdeydin bu zamana kadar ben tatile çıkacağım zaman ortaya çıktın hı :34:

ben çok istiyorum ama katılamam...şeytan diyor başla,ama daha 2 aylık kızım var sadece emziriyorum..offf pofff arfa tafraaaa:63:

çıtır anne ben 2 aylıkken bebeğim akşam yemeklerinin yerine salata yiyerek başladım diyete ve 4 kilo verdim 1 ay sonra bu diyete,pilatese ve yürüyüşe başladım aralarda yeşillik yiyerek 4 kilo daha verdim bebeğim oldu 4 aylık ben oldum 60 kilo sonrada bu diyete hafif hafif devam ettim bebeğim 5 aylık ben 58.3 kilo ha bu arada bebeğim 8 kilo sütü yapan sudur peynirden ziyade süt iç rezene çayı iç yeşillik ye bundar hem kalitesini hem miktarını arttırıyor.
katı bir diyet değil zaten bu aç kalmıyorsun

hallibo pilates baya işe yaradı demek! bende bugün niyetliydim gitmeye ama son anda bir aksilik çıktı :14: artık çarşamba gideyim bari
bence de ne güzel zayıflamışsın darısı bizim başımıza

ben biryere gitmedim sabahları ebru şallı ile yaptım inanın sezeryanla doğum yapmama rağmen 3 ayda göbeğimden kurtuldum bacaklarım inceldi.
hamile kalmadan önceki kiloma döndüm ama o halimden daha zayıf duruyorum kıyafetlerim bol geliyor

merebalar kilonu yaz demissin dun yazmadim aksam die simdi gunlerden sali sabah kalktim tartildim tam 62.00 ciktim. patateslerimi hasliyorum suan 4 tane hasladim bakalim yeticekmi gun icin olmadi haslarim daha =D

bugün 2.günüm dün patates yemekten :25: neyse,dün bir iki kaçamak yaptım yoksa bayılacaktım 2 tane rulokat 2 tane çizi ve az kiraz yedim bugüne de salatamı yaptım inşallah kolay geçer sunita başlangıç kiloma 65 yaz bakalım olmadı öyle takip ediyim

bugün 2.günüm dün patates yemekten :25: neyse,dün bir iki kaçamak yaptım yoksa bayılacaktım 2 tane rulokat 2 tane çizi ve az kiraz yedim bugüne de salatamı yaptım inşallah kolay geçer sunita başlangıç kiloma 65 yaz bakalım olmadı öyle takip ediyim

2 tane rulokat ve ciziyi paket mi yoksa tane tanemi yedin?

ben bugün 2.günümdeyim kendime salatalık domates ve havuçtan gsl bi salata yaptım yağsız ve tuzsuz tabii.bide yeşil çay içtim boool su valla aç ta deilim şuanda spor da yapabiliorm yani yorgun olmuyorum bu diyette :66:

vallahi 11.30 da kalktim sabah patatesleri haslayip dogradim oyle boyle derken 14.40 da kahvalti yapabildim bir orta patates kimyon ve sumak li o zamandan beri bi sey yiyesim gelmedi bahrat cok tikadi galba

kızlar be ben bu pirinç lapasını yoğurtla çok beğendim valla hem tok tutuyor hem güzel tadı. ben kaçamak yaptım ya çay içtim yanına orm bisküvi yedim:17: 1 saat önce akşamada yemek yemem olur herhalde yarın son pirinç günüm tekrar sizinle devam ederim.

bu arada patates gününde diğer günlerden birini tekrar et istersen ben öyle yapıyordum 2 gün meyve veya 2 gün sebze yaparak et gününü atlıyordum

mrb kızlar sizi takip ediyorum.ben daha önce yapmıştım bu dıyeti 2 kılo gıbı verdım tekrar aldım.neyse kızlar 3 gün önce 57,4 geliyodum şuan 58,7 olmuşum.nasıl oluyoda normal şekilde yiyorum ve 1,5 kilo alıyorum 3 gunde.naoayım kızlar yardım edin bana:(((((((((((((

canımcım saol ama sebze en zorlandığım gündü.patates daha ıyı.yarın başlayım bari.ne bu ya 1 gunde 1 kılo veremeyız ama hemen alıyoruz:(

Back
X