- Konu Sahibi incilideniz
- #11.241
bugün 1 tane kandil simidi kaçırdım :26: yarın et günüm umarım biraz doyarım bugün tartıda 1kg eksik çıktım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 aydır bu topiği takip ediyorum pek bi hareketlilik yoktu sen geldin bi harektlenme oldu canım nerelerdeydin bu zamana kadar ben tatile çıkacağım zaman ortaya çıktın hı![]()
canımcım saol ama sebze en zorlandığım gündü.patates daha ıyı.yarın başlayım bari.ne bu ya 1 gunde 1 kılo veremeyız ama hemen alıyoruz![]()
canımm beni listeden çıkarırmısın tşk ederm.
bugün 1 tane kandil simidi kaçırdım :26: yarın et günüm umarım biraz doyarım bugün tartıda 1kg eksik çıktım![]()
kızlar be ben bu pirinç lapasını yoğurtla çok beğendim valla hem tok tutuyor hem güzel tadı. ben kaçamak yaptım ya çay içtim yanına orm bisküvi yedim1 saat önce akşamada yemek yemem olur herhalde yarın son pirinç günüm tekrar sizinle devam ederim.
bu arada patates gününde diğer günlerden birini tekrar et istersen ben öyle yapıyordum 2 gün meyve veya 2 gün sebze yaparak et gününü atlıyordum
günaydın:)
pazar akşamı okudum bu sayfayı..tabii atlaya atlaya..karatay diyeti yapıyordum ama hep kaçamak yapıyordum son günlerde.baktım,olmayacak kısa süreli ama etkili bir diyet denemek
istedim sağlıklı olmadığını bildiğim halde:) ve buna karar verdim.iki günüm bitti.1600 gr verdim toplamda.her iki gün de 800er gr verdim.sabahları aç karnına 5 km yürüyüş de yapıyorum.
dün sebze günümdü ve kötü geçti,patlıcan salatası yapmıştım,yağ eklemeyince sadece kahvaltıda yiyebildim.sonra bütün günü domatesle geçirdim.tuz ilave ediliyor muydu bilmiyordum ama
ben patatese de domatese de hafif tuz ekledim.bugün et günü..yürüyüşten geldim,tavuk haşlıyorum şimdi..bugün karnım daha bir doyacağa benziyor:)
bugun 3 patates yedim baharatliama annem kac gundur istedigim dut almis israr etti diyetteim dememe ragmen senin icin diyince dayanamadim beyaz kirmizi karisik 1 avuc kdr yedim ama aksam sporumu yaptim =D yarin full sebzeyle devam evde yarim tencere semiz otu var immm.. en az kalorili sebzelerden biriymis ve vitaminlide he birde 1 tencere taze fasulye var etsiz onlari yicem =D
günaydın:)
pazar akşamı okudum bu sayfayı..tabii atlaya atlaya..karatay diyeti yapıyordum ama hep kaçamak yapıyordum son günlerde.baktım,olmayacak kısa süreli ama etkili bir diyet denemek
istedim sağlıklı olmadığını bildiğim halde:) ve buna karar verdim.iki günüm bitti.1600 gr verdim toplamda.her iki gün de 800er gr verdim.sabahları aç karnına 5 km yürüyüş de yapıyorum.
dün sebze günümdü ve kötü geçti,patlıcan salatası yapmıştım,yağ eklemeyince sadece kahvaltıda yiyebildim.sonra bütün günü domatesle geçirdim.tuz ilave ediliyor muydu bilmiyordum ama
ben patatese de domatese de hafif tuz ekledim.bugün et günü..yürüyüşten geldim,tavuk haşlıyorum şimdi..bugün karnım daha bir doyacağa benziyor:)
merhabalar,benim bi sorum olacaktı.bu diyette yumurta ve et gunu bana hıc uymuyor yumurta hayatta yıyemem mesela.bunların yerıne ne kullanabilirim?
buraya yazdım nazara mı geldim ne:) bugün okuldan ayrılan arkadaşlar için yemek vardı.kızlarımla gittim ben de..niyetim onlara yedirmekti herşeyi..ama büyük kızım hamburger isteyince işler değişti..3 içli köfte bir de kadayıf tatlısı yedim..normalde bunlar bile kesmezdi beni ama fazlasıyla doydum.akşama vaktim olursa 1 saat kadar yürüyeyim.sabahları yürüyorum zaten![]()