- 27 Ocak 2010
- 362
- 33
- 318
- Konu Sahibi incilideniz
- #11.321
etlerimi yiyorum suyumu içiyorum inşallah bu emeğimizin karşılığını alırız kızlar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy bende başlasam acaba faydasını görür müyüm? bırakınca pat diye alır mıyım? 77küsür oldumçok mutsuzum kilolarımdan dolayı
![]()
benim de düğün tarihim 16 temmuzdu.6 yıl önce:) Allah mesud etsin.merhaba kızlar;
17 temmuzda düğünüm var.. 63 kiloyum ama kilo vermek istiyorum ne yicez ne içcez analamadım dikkat etmek istiyorum. bana bi diet programı yapsak ya hepberaber noluurrrr. yardım istiyorum![]()
bi önceki sayfada yazdım yumurta şart değil light süt,yoğurt veya light peynir yiyebilirsiniz ben light peynirle başladım yaz günü mümkün değil yumurta yemek bugün dondurma kaçamağı yaptım öldüm kaç gün yiyemedim ya 5 gündür kaçamaksız yapamadım napıyım![]()
yarından hiç umudum yok..sabah 3 yumurta,öğle 3 yumurta yedim.ve sünnet düğününden geliyorum.kebap,salata,1 baklava,çok az da pasta yedim:)
vosss sen cmt pazari istedigini yeme gunu olarak gecirme bencedengelenir ozaman =) ben umutluyum cok fazla ve merak ediyorum kac kilo vermis forum arkadslarim..