5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

valla açık konuşmak gerekirse ben tartıda 66-67 görmüştüm diyetin ilk günü 65tim ama şimdi 64 küsür çıkıyorum yarında öyle çıkarım büyük ihtimal

yarın bu diyete başlıyorum bende
15 günüm var
5 günde 5 kilo 15 günde 15 kilo vermiycem tabi:D
3 kilo versem yeter:))))

eveeeettt..işte beklenen gün..
pazartesi:69.9
salı:69.1
çarşamba:68.3
perşembe:68.2
cuma:67.7
cumartesi:67.6
toplam:2300 gram
sadece çarşamba ve cuma birer öğün kaçamak yaptım.ayrıca sabahları 5 km.yürüdüm. 5 kg veremedim ama bu bile bana deşarj oldu.durmak yok,yola devam;)

günaydın hanımlarrrr işte sonuçlarrrrr pazartesi sabah 62.2 cumartesi (sanırım son gün pek bi işe yaramıyo ) 59.2 toplamdaaa tam 3 kilo iyi bi moral oldu benim için

Kızlar baya iyi vermişsiniz ben sadece 1,5 kilo verdim ve sonuçtan hiç memnun değilim :19:

ben bugünden itibaren az kalori ile zayıflamaya karar verdim

Güzel kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum

Slm kızlar işte güncel sonuçlar:

isim, Başlangıç kilo, C.tesi sabahki kilo:

gizemm 54 ???
iremm93 53 ???
_katrem_ 65 ???
CerenVicotria 63 ???
ay_27_ser 62,2 _ 59,2 (3 kilo vermiş tebrikler)
sunita 69 _ 67,5 (1,5 kilo verdim)
hallibo 58,7 - 57 (perşembe son gündü 1,7 kilo verdi artık kendisi tatilde, bol eğlenceler)
candan35 80 ??? (salı günü başladı)
3melegmvar 99,4 ???
carly3 62 ??? (salı günü başladı)
ssevdaa 64,1 ??? (perşembe başladı)
Balböcüü 69,9 _ 67,6 (2,3 kilo vermiş tebrikler)

lütfen sorumu cevaplayınnnn:5:
Diyette günleri kaydırabılıyormuyuz ? Mesela pazar günü sebze günü pazartesi et,tam tersini yapsak olurmu pazar et pazartesi sebze. Pazar günü mangala gidicem en azından orda yiyebilirim. LÜTFEN CEVAPLAYINN:5:

dukan diyetindede ilk 10 gunmu ne iste sadece et sadece sebze bila bila yiebiliosun gunleride kendin secebliosun die biliorm. O yuzden bu diyette de yerleri degistirirsen bisi olmaz bence ki yapan bir suru arkadasimiz var... Patetes yiemeyen lapa yiyor, yumurta yiemeyen light peynir veya yogurt yiyor ama yinede veriliyor kilolar bence sende degistirebilirsin mangalin rezl olmasin =)

gunaydin herkese kilo bildirmi baslama kilom 99.4 suanki 97.9 giden 1.500 okadar kacamak yapmama ramengerçi diyet diye bisey kalmadi ortada ama:37: iyi gitmis sonuctan memnunum:64: hafataya tekrar baslamayi dusunuyorum buarada hastalanmisim sisimde var ne onerirsiniz arkadaslar odem atmak için simdiden tesekkur ederim

dukan diyetindede ilk 10 gunmu ne iste sadece et sadece sebze bila bila yiebiliosun gunleride kendin secebliosun die biliorm. O yuzden bu diyette de yerleri degistirirsen bisi olmaz bence ki yapan bir suru arkadasimiz var... Patetes yiemeyen lapa yiyor, yumurta yiemeyen light peynir veya yogurt yiyor ama yinede veriliyor kilolar bence sende degistirebilirsin mangalin rezl olmasin =)

dimii yaa bende öyle düşünüyorum sağol canımm:9:

yarin sabah tartilicam cok merak ediyorum bugun sabah 2 yumurtayla omlet, oglen 2 haslama yumurta yedim onunl duruyorum gerisi sakizim saolsun =D yarinda annemin dgunu var odul olarak pastasini yiceeem

arkadaşlar sizlerin kilo verdiğini görünce yarın itibariyle diyete başlamaya karar verdim.yumurta hariç diğer yiyecekler tam benlik sorun yaşamam haşlanmış
yumurta yerine yoğurt ya da peynir yemeyi düşünüyorum.yalnız ben tuz kullanırım tuzsuz hiç bir yiyemem.tuzu da en aza indirmeye çalışacam.inş bende sizler
gibi 2-3 kilo verebilirim

merhaba,bende yarın sebzeyle baslamayı düsünüyorum.et ve yumurta yiyemediğim için sıralamam şoyle olsa olurmu sizce?

sebze
patates
pirinc lapasi
meyve
yogurt

merebalar bu 5 gunum izdirapti sadece onu yiebilmen cok kisitliyordu yani insan vucudu gunde sekeride tuzuda almali bence... o yuzden patates gununde canim nasil tatli bisi cekti(bir meyve mesela), meyve gununde ise olucaktim titremeye basladim son azicik kraker yedim tuzlu kendime geldim. Gun boyunca ara sirada titredim, patates gununde toplam 3 patates yedim, yumurtada toplam 4... aralarda kacamaklarim oldu evet cunku olmasa bayilicaktim, bunun yaninda geceleri uyuyamadim acliktan o kadar olucek gibi oldumki agladim resmen.. ekmek pasta corek tatli yagli bisi hic yemedim. Neyse oldu pazar sabahi(sali baslamistim) o kadar umitliydimki cunku hayatimda boyle ac kalmamistm. Sonra ciktim tartiya su icmeden ve ciplak ama bir baktim 61.2 :50::50::50: yani sonuc olarak toplamde 800 gr vermisim... ben normal kahvaltimi tuzumu sekerimi ayarlayinca yaptigim diyettede 900 gr veriodum haftada cokda bi fark yok ve hayatimda boyle cile cekmemistim. Bu diyet bana gore degilmis belkide siz sadece su kaybindan kilo veriyosunuzdur ben gunde 3 litre suyumu ictim hep.. umarim sizde etkili olur arkadaslar gorusmek uzere :54::54:

bu diyete sabah başlayıp da öğlen bitiren tek benimdir herhalde yapamadım en sevdiğim sebze olan patatesle başladım ama tuzu az atmaya özen gösterince yiyemedim.

günaydinlar arkadaslaar... ben persembe 64.1 ile basladim ve dün sabah 62.9 kiloydum... amaa amasi var iste.. dün aksam yemege gittik ve ben baya bi yedim.. tartilmayada korktum bu sabah :)) bugün son günüm ve fazla birsey yememeyi düsünüyorum (zaten yogurt günüm). umarim dünki yemek beni cok pisman etmez :D

artik yarin sabah kilomu bildiririm. ;)

ee sizlerde nasil gidiyor diyet bakalim?

Kızlar merhabalar uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve bi umutla bende bugün bu diyete başladım ama patatesle değil et ile umarım sorun yaşamam sadece et ile patatesin yerini değiştiricem.. bu sabah 60,2 kg olarak başladım.. bakalım cumaya kadar kaç kg verebilicem hedefim 1,5 kg vermek çünkü vücudum diyete alışık 1 yıldır diyetteyim..Birde bunu deneyelim bakalım nasıl olucak.. şu saate kadar sadece derisiz ızgara tavuk yedim..

Back
X