5 Günde 5 Kilo Diyeti Deneyimlerimiz

bende bu diyeti denemek istiyorum kızlar ama şuan emziriyorum sizce bi zararı olurmu yani sütüm falan olmaz diye korkuyorum. ben gibi olup bu diyeti yapan vrmı aranızda.

bugün 4.günümdü listeden ayrı kendi uygulamam..

henüz bişey yemedim meyveye dair. ama 3 günde 2.300 kg vermişim. çok mutlu oldum..

bu pazartesi tekrar devam etmek istiyorum.. listeye eklenmişim sanırım.. teşkr ederim :71:

arkadaslar ben pazardan kucuk patatesler aldım anları ıyıce yıkayıp kabuklarını soymadan 4e bolup paharatlayıp altına fırın kagıdı serıp yagsız olarak fırına verecegım cok guzel oluyor haslanmıs patates mıgde bulandırıyor bu cok guzel oluyor tavsıye ederım sebze gununde sebzelerı de boyle yapacagım :65:

bende bu diyeti denemek istiyorum kızlar ama şuan emziriyorum sizce bi zararı olurmu yani sütüm falan olmaz diye korkuyorum. ben gibi olup bu diyeti yapan vrmı aranızda.

canım sutun kesılebılır bence sen herseyden yemelkısın bebısı rıske atma ama aksam altıdan sonra yemeyerek zayıfla bolumune bı goz at ıstersen orası daha uygun olabılır senın ıcın

canım sutun kesılebılır bence sen herseyden yemelkısın bebısı rıske atma ama aksam altıdan sonra yemeyerek zayıfla bolumune bı goz at ıstersen orası daha uygun olabılır senın ıcın

bende öyle düşünmüştüm zaten ama öyle hızlıca bikaç kilo vermek cazip göründü birden:) sağol canım cavap için:)

kızlar bugun meyve gunum çalışıyorumda öğle arasındayım sunları yıyıyorum: 2 dilim karpuz 3 kayası 3 erik 1 şeftali 7-8 kiraz çok mu bunlar????

herkese slm,
bugün 3.günüm, işlerimden dolayı bugünü meyve günü yaptım, karpuz yeyip duruyorum.

dün kaçamak yapmayacaktım ama, 1dilim pasta yedim
ve yine de bugün 600gr daha eksik çıktım

1.gün: 76.5
2.gün: 75.4
3.gün: 74.8

kızlar bugun meyve gunum çalışıyorumda öğle arasındayım sunları yıyıyorum: 2 dilim karpuz 3 kayası 3 erik 1 şeftali 7-8 kiraz çok mu bunlar????

canım ben sana cvp vermek isterim ama, daha ilk kez yapıyorum,
yanlış yönlendirmek istemem.
ama, sanki çok karıştırmışsın,
hani neyle başlanırsa onunla devam etmek gerekiyormuşya.

ama, üzülme akşama düzenlersin.

Canım ama sonuçta meyve çeşitlerine izin yokmu

bak şimdi tekrar okudum, hatta buraya yapıştırdım;

meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

diyor.

bu cümleden benim anladığım; güne örneğin, elmayla başlıyorsak, akşama kadar elma yemeye devam ediyoruz.

bak şimdi tekrar okudum, hatta buraya yapıştırdım;

meyve günü. Yine yiyebildiğiniz kadar her tür YAŞ meyveyi ( MUZ HARıÇ) tüketin.GÜNE NEYLE BAŞLIYORSAK ONUNLA DEVAM EDıYORUZ

diyor.

bu cümleden benim anladığım; güne örneğin, elmayla başlıyorsak, akşama kadar elma yemeye devam ediyoruz.

haydaa neyse sağol cnım:(8

Tek bir meyveyle yetinmene gerek yok, ben meyve salatası yapıyorum mesela.
ama sabah elma, karpuz, kiraz yediysen, bütün gün bu üçünü yiyeceksin, akşama kayısı yiyeyim diyemiyosun diye biliyorum.

MaT_MazeL ----->50 / ikinci gün 49.3 / üçüncü gün 48.5 / dördüncü gün 48 / beşinci gün 47.9
_katrem_ ----->66
sekosum -----> 72.5 / ikinci gün 71.5 / üçüncü gün 70.6 / dördüncü gün 69.9 / beşinci gün 69.4
dtsly ----->59.5 / ikinci gün 58.9 / üçüncü gün 58.7
sinyora ----->70

Back
X